.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Съвременни танцци

Здравейте, не знам дали раздела е подходящ и дали има вече подобна тема, но искам да питам за школи или клубове по rnb и hip - hop танци в Пловдив, защото много искам да се науча да танцувам съвременни танци и много ми харесват, а нямам никаква информация, пък и в нета нищо не излиза, ако има хора, които ходят или искат да ходят или просто да ми дадат инфо моля да пишат. Мерси предварително!

Голям фен Аватара на Forest_girl
    Град
    в къщи =)
    the center
    www.csdance.net

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    не знаех, че съвременните танци са хипхоп танци... и.. откъде по дяволите идва името "хип-хоп танци"?!

Както и да е, има един безплатен учител - youtube

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]

Re: Съвременни танцци

Цитирай Първоначално написано от ve4nosamotna
    Здравейте, не знам дали раздела е подходящ и дали има вече подобна тема, но искам да питам за школи или клубове по rnb и hip - hop танци в Пловдив, защото много искам да се науча да танцувам съвременни танци и много ми харесват, а нямам никаква информация, пък и в нета нищо не излиза, ако има хора, които ходят или искат да ходят или просто да ми дадат инфо моля да пишат. Мерси предварително!
    The Center - Пловдив. До колкото знам при вас май че хореографката беше една. Таксата на месец е по 40 лв., но са адски много добри.
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си