Здравейте всички. Отчаян съм и идвам при вас за съвет. Нека разкажа на бързо своята история. Има едно момиче с което бях заедно година и половина и преди 2 месеца скъсах с нея. Тя беше много влюбена в мен и решихме да се разделим. Много беше съкрушена и ме молеше да се върна. Цялата работа е, че аз съм в София в момента, а тя в Пловдив и не можем да се виждаме, което ме убиваше. За това реших да скъсаме, но не и го казах. И така бяхме се разбрали да празнуваме нова година в София с приятели. И дойде време за нова година, а тя току що си беше намерила приятел. Поинтересувах се от него и думите и бяха, че не е нищо сериозно и няма чувства към него. Но нещата се развиха така, че тя ме излъга за нова година и остана с него. И както се досещате секс и всякакви други нормални неща покрай нова година. Бяхме се разбрали когато се върна тази седмица да се видим и да се съберем, тя ми каза че не правила секс с него и нямала намерение. Но пък научих че са правили секс и с малко помощ достигнах до заключението, че тя го обича или поне така му казва, а аз съм резервата ако нещата се провалят. Така това е историята до тук. На 21 години съм, ако не сте забелязали. Уча и работя в София. Искам да се посъветвам с вас какво трябва да направя? Мислите ми се въртят в кръга на:
1) Да се видя с нея като се върна и да я оставя да се опита да ме излъже или да оправя работата или пък да ми каже че остава с него.
2) Да се свържа с въросния друг човек и да му кажа, че приятелката му пише че ме обича мен и прави планове да се съберем докъто ходи с него. Това ще има катастрофални последици според мен, но пък няма да ми помогне да оправя работата.
3) Да не правя нищо и да оставя нещата да отминат. Все пак съм още млад и имам време за лудници. Като това ще е най-тежкото и ако прибегна до там най-вероятно ще мина и през вариант 2.

Това са мойте гледни точки и ще се радвам да прочета съвет от който и да било. Знам че повечето потребители са на 15-16, но всякакви съвети са добре дошли.