- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблем с това да бъда резервния
Първоначално написано от 3oPuTy
Съгласна
Ако беше такава до сега щеше да си е показала рогата поне веднъж
Това, че сте скъсали и тя е преспала с друг не я превръща в змия или каквото друго там искаш.
Какво се очаква от нея ?
Да я зарежеш и тя да стой мирна неопределен период от време, докато ти не пожелаеш пак да си с нея ли ?
Не виждам в случая тя какво толкова лошо е направила, като изключим факта, че е казвала и на двамата, че ви обича![]()
Първоначално написано от 3oPuTy
Аз мисля че разбирам какво иска да каже пича с това, но като се замисля бих се съгласил с това което казваш, че за година и половина би трябвало да я знае що за стока е.
Конкретно към пича - до сега 2 пъти ти написах просто не се занимавай с нея, но сега като допрочетох останалите неща оО Еми окей човече, да приемем че наистина искаш отново да си с нея "just do it"... Излез с нея, изяснете се веднъж за винаги и както ти каза, ако се окаже "змия" напълно те подкрепям да си научи урока.Ако се случи това което искаш (да се съберете отново), толкова по-добре.
Не знам уместно ли ще е да ти пожелая успех, не знам оО И все пак.. Успех
Ако е възможно и не звучи нахално, сподели какво е излязло от цялата работа, лично на мен ми стана доста интересно![]()
И на мен ми е интересно![]()
То си ми личи де ... С толкова много изписани мнения по темата ...![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
По принцип винаги ме е лъгала за някакви дребни неща, за които мен по принцип не ме е грижа и за това съм го оставял просто ей така. Също когато бяхме заедно и се доверявах напълно за по-сериозните неща. За това дали ще се окаже така както предполагам мисля да я заведа в нас и да правим секс за сдобряване. Ако в последствие реши, че още незнае с кой иска да бъде, да действам аз. Така ги виждам аз нещата. Може да звучи гадно, но живота е гаден. Плюс че ако найстина тя стигне до там си заслужава това. А ако се оправят нещата и тръгнем отново ще поговоря с нея относно такива лъжи, че би било добре да ги избягваме и да продължим като нови хора.
An Evil Man
Йеп задължително ще постна резултатите. Иначе ще направя впечатление на пълен неблагоадрник / не че не съм /, но все пак ще пиша как се развиват нещата. За сега най-вероятно нещата ще са в неделя, по последни данни тогава ще стават работите.
An Evil Man
Дори няма да се видим. Нещата стигнаха до това да ми се обаждат да ме заплашват и всякакви други неща. Май ще трябва да се правя на лош
An Evil Man
Това пък чак не го очаквах . Нещата са доста сериозни явно ... Остави я, явно не си струва . Пък и за някои неща по скайп май излязах права. Ама ще ти пиша там по - добре.
![]()
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...