.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

И пак за.. любовта

Здравейте ! Имам проблем от доста време, харесвам едно момче, незнам дали е само харесване, защото е от доста време както казах. Не мога да спра да мисля за него, а когато си помисля за него всичко ми се преобръща Трябва да го забравя. Нямам шанс със него за жалост. И никое момче не ме привлича така както той.. Какво да правя?
    Be yourself !

Забрави го! Щом мислиш че нямаш шанс защо да се измачваш
    Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир

Еми аз точно това не мога да направя.. Опитвах се да го забравя но не мога.
    Be yourself !

едно е да се опитваш а друго е да го постигнеш.. !! давай забрави го..не се измъчвай излишно...

Казваш че нямаш шанс..? Как стигна до тоя извод? Опита ли въобще? Повтаряйки си че нямаш шанс няма и да имаш наистина! Имай малко вяра в себе си, щом толкова много го искаш направи всичко възможно! Но трябва да вярваш в себе си и че това нещо е ВЪЗМОЖНО да стане... в противен случай ако не можеш да направиш това наистина ще е най-добре да забравиш за него...
    ^_^

Град
    Plovdiv майна
    II. Права и задължения на потребителите
    6. Да не публикуват теми и постове съдържащи само и единствено емотиконка, +1, цитат на предишна публикация, отговори, които с нищо не помагат на автора на темата, или едносрични и безсмислени отговори. Не се допуска цитиране на пост с повече от три "вмъкнати цитата".
    kalpazanka

Оооо и аз имам такъв проблем и аз така като теб се опитвам да го забравя,но не мога той влиза в сънищата ми,нон-стоп е в мислите и на всичкото отгоре си имам нежелано гадже,което има куп недостатъци,в сравнение с момчето,което искам да забравя.Разбирам те не е лесно никак,но си запълвай ежедневието с някакви занимания или нещо др ... че няма друг начин

Повече запознанства и кореспондиране с нови хора..
    Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!] .. Кико

Супер фен Аватара на Stotii
    Ти с този начин на мислене и занижено самочувствие и домашен любимец немоиш си намери, кво остава за момче.... Докато не пробваш кебабчето, няма да разбереш от свиня или от куче е направено.... Или правиш опит да го свалиш, или си оставаш самотна, търсеща утеха във форумите...
    Изборът е твой от тук насам

не съм с ниско самочувствие ,а не знам как да му привлеча вниманието да му покажа че го харесвам и затова реших да го забравя ноо не могаа
    Be yourself !

ами и аз имах същия случей намерих си друг и сега изобщо не ми пука за него така че е нормално споко ще го забравиш

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Забрави го!
    Можеш.
    Трябва ти време.
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Град
    Пловдив
    Искаш да го забравиш, защото си решила, че нещата няма да станат при положение, че дори не си се запознала с него?!

Моля те, отговори на следните въпроси:

1. На колко години си?
    2. На колко години е той?
    3. От кога го харесваш/обичаш?
    4. Познавате ли се?
    5. Има ли си гадже?
    6. Какво харесваш в него?
    7. А какво не?

Честно казано, ако не си се запознала с него, значи няма защо да си мислиш, че си влюбена...
    Абе, ти май си на към 12 или...

Аз не знам какво искаш да постигнеш с тази тема.Освен да ти кажем да го забравиш какво друго може да чуеш ? Ако е метод да го забравиш то такива общо взето няма.

Цитирай Първоначално написано от MeLikesPie
    Моля те, отговори на следните въпроси:

1. На колко години си?
    2. На колко години е той?
    3. От кога го харесваш/обичаш?
    4. Познавате ли се?
    5. Има ли си гадже?
    6. Какво харесваш в него?
    7. А какво не?

Честно казано, ако не си се запознала с него, значи няма защо да си мислиш, че си влюбена...
    Абе, ти май си на към 12 или...
    1., 2. 2 г ни е разликата
    3.от доста време предпочитам да не казвам
    4.да, но не сме кой знае толкова близки
    5.Няма
    6.Ми всичко характера, външноста всичкоо
    7. Понякога се прави на мн големия а разликата ни НЕ е 5-6 и повече години

Видях го доста късно и сега чак отговарям
    Be yourself !

Действай с момчето няма да се отказваш. Как да му привлечеш вниманието? Като за начало, когато го видиш, удари му 1 лека усмивка, след това някъде издебни да го заговориш и всичко друго ще дойде от самосебе си :P :P
    Мария

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Цитирай Първоначално написано от Paramour
    Забрави го!
    Можеш.
    Трябва ти време.
    +

Сега си казваш, че не можеш, но докато го повтаряш все така ще се чувстваш. Зном, че е трудно, но времето лекува в повечето случаи. Ако не, се опитай, туко виж ти излязъл късметът
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Е що пък да го забравя-пробвай се ти пък и ако тогава стане грозно-мда забрави го,но не се отказвай преди даже да си почнала /опитала да почнеш нещо-тъпо е
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си