Замисли се какво точно искаш.. Макар че ако питаш мен, щом си я натирил един път значи няма място за съмнение какво искаш. За разлика от жените имаме навика каквото мислим в един момент дори и след време в 90% от случайте пак го мислим. Твоя случай ми се струва че е от тези 90% по начина по който пишеш. В нито един пост ти не казваш, че съжаляваш за това, че ти липсва, че я желаеш отново. Не единственото което видях е как ти я обвиняваш в това, че докато сте били скъсали е правила секс сдруг. Как тя ти била обещала да се съберете като се видите а е правила секс с друг. Виждам нещо от порядъка на обида или разстройство от това й действие в теб. Ако питаш мен и двамата сте за бой. Да скъсаш момичето така безпричинно, и това че тя е правила секс с някой си там при положение, че сте се разбрали да се видите и да говорите там да се събирате или каквото точно ще правите. Лично аз бих изчакал първо въпросната среща ако въобще ми пука за човека. Не знам пак казвам, ужасно много мога да говоря по конкретния ти случай, но го намирам безпредметно. И пак ще ти кажа бъди мъж дори и да не се възприемаш като такъв (честно казано и за мен 21 годишна възраст е малко далеч от дефиницията ми за мъж, но това е съвсен друга тена) и просто остави момичето, ще е по-лесно и за двама ви. Лично аз под "ще й натрия носа" го разбирам като "ще правя секс с нея и ще я оставя да види колко е готино", но това е много глупаво, относно другите "глупости" мнението ми е същото. Просто зарежи всичко, това е от тези моменти в които е най-добре да се оттеглиш...
Всичко най-добро и със здраве, пак казвам това е моето мнение и виждане по въпроса, всичко останало зависи от теб.