Цитирай Първоначално написано от Lyubeto
Когато имаш чуства към някой, как правиш секс с друг ей така? Момичето обещава на автора да се съберат пак , значи иска да е с него и до някаква степен му прощава за това което е станало. В следващия момент тръгва с друг ,че дори и секс правят. Ако са се разделили с автора и момичето ясно му е показало ,че вече не иска да има нищо общо с него съм съгласна с теб ,че може да прави каквото иска.Но в случая не е така...
А тя как да бъде сигурна че следващият път той няма да направи същото, а? Това се казва липса на доверие. Доверието се печели, а не се намира на улицата? Даже и да не е толкова влюбена в другият по лесно може да се влюби повече отколкото да си върне доверието. Когато едно нещо се счупи и се залепи след това пукнатината все пак си личи и трябва изключително много за да се прикрие. Ще късат и ще тръгват, ще късат и ще тръгват и ще са много щастливи. Може би ама ако са само за секса или и двамата са някакви студени. Аз съм ЗА прошката САМО ЕДИН ПЪТ обаче, защото след вторият вече единият знае че другият му е в кърпа вързан винаги, а пък другият страда и се заблуждава че има любов.

А mitkom89 и може да помислиш как би се почуствал ти ако някога попаднеш в положението на сегашното и гадже.