.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Веждите ми ..

Имам едно малко проблемче > веждите ми Всъщност веждите ми са си хубави докато не им погледнеш началото Ако обера малките косъмчета в началото веждите стават прекълено къси и раздалечени, а пък ако ги отавя имам чувството че са огромни. Проблемът не е толоква голям тъй като от моя клас веждите си обираме само няколко момичета, но все пак може ли да ми дадете някакви съвети ?

Супер фен Аватара на radeberger
    Нещо междинно?

Да не ги махаш всичките отпред, за да не изглеждат прекалено къси?
    you can't make people love you.
    you can make them fear you.

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Ами по принцип ако са по-тънки, ще изглеждат по-дълги. Ама не е сигурно дали ще ти стои добре, за това по-добре не рискувай ами отиди на козметик (ще ти ги нагласи веднъж и ще продължаваш сама да си ги правиш по този начин) или намери някакво приемливо средно положение. То по принип при всички ( е почти), го има този проблем, недей да скубеш всичко отпред ами просто оформяй. Потърси в гугъл имаше някакви "правила" ако мога така да ги нарека, за да се получат добре.
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Мерси много

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си