Здравейте

Искам набързо да ви разкажа какво се случи на нова година....

значи събрахме се 5 човека... 2 момчета и 3 момичета да отпразнуваме новата година... алкохол ядене и всичко беше на 6 ...
към 2 часа се обади на брата на едното момиче и я покани да отиде при него за 1-2 часа.... Отиде това момиче с още 1.... и така останахме аз още 1 момче и 1 момиче....

и така може би се започна нещо като флирт.... тъй като бех си взел уискито при мен... момичето започна да ме закача и да иска уискито но си личеше че не е само това.... след това седнахме на ггледаме телевизия... и започна да ме гъделичка и така аз и момчето успяхме да и разкопчеем сутиена ;дд типични младежки щуротии...и след това аз реших да прегърна момичето.... и тя се отпусна в прегръдките ми и така седяхме до 6 часа докато си дойдат 2-те момичета от другия купон..... и дори тогава момичето остана в прегръдките ми.... и към 7-8 часа.. всички спяха като изключим че другото момче отиде до тях и да пие кафе... и тогава попитах момичето дали може да получа целуфки (като се има предвид че ми даваше да я опипвам почти навсякъде .. ) и тя каза " незнам" ...... по късно .. може би след половин час пак я попитах.. но тя не ми отговори.... и като започнахме да разчистваме... сякаш беше пренебрегнала всичко което се случи през ноща....

Просто не знам как да разбирам това нейно държание....

Според вас какво може да значи ???

Мерси на хората които ще прочетат темичката ми и тези които ще дадат отговори на това поведение...