Цитирай Първоначално написано от Greennight
Бате аз не искам да ходя,но виж има неква тема на тая страница от 50 мнения 45 са,че ще ходят Ебати слабохарактерната младеж честно...
Супер жалкото изказване
Вика баси слабохарактерната младеж, ама като видя, че всички ще ходят се уплаши ... дали не е най - балъшкото противоречие

Ама сте и некви адски наглите типове
Плюете по учителите, по късата ваканция, ама 'сички балъци, които го правиха това утре къде ще са? На училище и пак ще влезнат в ролята на дупелизци

Хората ЯСНО ви го казаха, че ваканция няма да я удължат, а догодина ще направят промени, вие пак си дърдорите и си мерите пишките пред компютрите, ама на 3ти ще сте първи в даскало :Д
Супер жалки сте така, ама се едно

Нииищо не ми пречи да отида утре .. и аз искам по - дълга ваканция, ама не да е като навънка е -3123, а пролетта. Предпочитам да уча зимата, отколкото когато е хубаво времето да си седя на гъза в училище и да уча .. е са :Д
Пък и на мен ми е забавно в училище. Супер яките хора, правите си го забавно всеки ден ... къв ви е проблема ?
Учите? Ми ако не искате да лижете после парцала за тоалетната, сега ще учите!
Некви тъпи теми само се правят, за да нахъсат всички пубери, ама утре нахъсаните ще си седят в училище и само ще мърморят