- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Утре - училище ?
Супер жалкото изказванеПървоначално написано от Greennight
![]()
Вика баси слабохарактерната младеж, ама като видя, че всички ще ходят се уплаши ... дали не е най - балъшкото противоречие![]()
Ама сте и некви адски наглите типове
Плюете по учителите, по късата ваканция, ама 'сички балъци, които го правиха това утре къде ще са? На училище и пак ще влезнат в ролята на дупелизци![]()
Хората ЯСНО ви го казаха, че ваканция няма да я удължат, а догодина ще направят промени, вие пак си дърдорите и си мерите пишките пред компютрите, ама на 3ти ще сте първи в даскало :Д
Супер жалки сте така, ама се едно![]()
Нииищо не ми пречи да отида утре .. и аз искам по - дълга ваканция, ама не да е като навънка е -3123, а пролетта. Предпочитам да уча зимата, отколкото когато е хубаво времето да си седя на гъза в училище и да уча .. е са :Д
Пък и на мен ми е забавно в училище. Супер яките хора, правите си го забавно всеки ден ... къв ви е проблема ?
Учите? Ми ако не искате да лижете после парцала за тоалетната, сега ще учите!![]()
Некви тъпи теми само се правят, за да нахъсат всички пубери, ама утре нахъсаните ще си седят в училище и само ще мърморят![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.