- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Утре - училище ?
Ще отида. Както и ще отидат половината, които пишат, че ще протестират. Нищо няма да промените, ваканцията свърши вече. Ще бутаме до следващата и това е..
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
напълно съгласна..и кво ще направите като не ходите за 1 ден?много ми е чудно..ще си лежите вкъщи бла бла..НА НИКОЙ НЕ МУ СЕ ХОДИ НЕ ГО ЛИ РАЗБРАХТЕ И ТО НЕ САМО НА 3,4,5 ИЛИ 6 АМИ ПРЕЗ ЦЯЛАТА ГОДИНА..дай по тая логика въобще да не ходим на училище,а?дааа и аз бих искала да си се излежавам вкъщи ама НЯМА КАК..и все някога щеше да свърши тая ваканция..или на 4 или на 5,6,7 и т.н. и пак нямаше да ни се ходи..който иска да не ходи който иска да ходи..бахтиПървоначално написано от WaterLilly
![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Не давайте държавата да ви мачка. Открих тази група
http://www.facebook.com/pages/3-ti-A...16852268375374
има интересни съвети между коментарите
не виждате ли - искат да ви пречупят чрез наказания
Първоначално написано от ThePowerOfLove
![]()
въпроса е много принципен тук. А ти се държиш като кретен. Сигурно от старото поколение си прихванал овчето сърце.
Какъв бил смисъла от протест - еми огромен. Не протест, а вандалски прояви трябват. Да се научи държавата.
абе вандалски.. вандалски ти гъза.. кво ше постигнеш с вандалщини?! Да не мислиш, че Бойко ше ти лапне патката?! Държавата не дава 5 пари за тебе, не го прави напук на учениците... прави го за нас, ама кой да проумее.. Не ходете утре на училище, щом не искате, след време пак ше си ги има тия, дето не знаят как се пише "не знам" и "отсъствие"...
Нали сте със силен характер, защо се пречупихте като толкова ученици казаха, че ще ходят? Айде бе, варвари, не ходете!
Няма да ходя, трябва да помагам в един комплекс . Поне нещо полезно да свърша и за английския ми, да добия и други познания.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
аз тая седмица няма да ходя на училище не ми трябват бележки и нищо не ми пука какво мислят за учителите и т.н. няма как да ме накарат и без това не е зарад тези протести и глупости просто не ми се ходи
Fuckin Life
Държавата е на това дередже заради такива като теб точно.Първоначално написано от mecho8888
Мързи ви да гледате и на училище да ходите, а какво ще правите като тръгнете на работа бе? Като имаш 20 дена отпуска в годината к'во ще правиш като свършат? Ще се вдигнеш да протестираш ли? Така ще ти бият шута, че свят ще ти се завие да се чудиш от къде ти е дошло.
Учебните дни всяка година са един и същи брой - 180. Едни ванкации са по-дългим други по-къси, но така или иначе, в крайна сметка балансът учебни-неучебни дни е един и същ. К'во сте се зажалили?
Аз започвам училище малко след средата на август и свършвам горе-долу с вас. Да взема да хвана да почивам до 15 септември, щото не ми е кеф?Айде стига глупости.
Вярно е, че тази ваканция ви е къса, но за сметка на това ще си го наваксате с другите. По-добре по-дълга почивка към края, когато сте по-изморени, отколкото сега.
Протестът е хубаво нещо, когато участват 90% от хората. Утре от всички телефонни и виртуални фейсбук мачовци и великани, най-много 30% да си изпълнят заканата.
Като стари грамофонни плочи сте обаче. На думи сте страшно големи, на действия ви няма никакви и после все някой ДРУГ ви е виновен. Който е имал желание да си удължава ваканцията, го е направил без много уговорки и без да се включва в разни глупави групи във фейскух. Другото нещо, което ми прави впечатление е, че всеки тръби как техните щели да му напишат бележки. Колко глупав трябва да си, че да си вадиш козовете от ръката и да ги размяташ наляво-надясно? Един ден ще ви се наложи да си използвате бележките, а няма да можете, защото сте си ги изгърмяли от единия инат и детска глупост. Има го и вариантът да не ви ги приемат, щом след като вече сте обявили на всеослушание, че ви ги пишат/дават за щяло и нещяло. С две думи: не ви бива, ама никак. Акълът ви недостига да сглобите 2 сложни изречения, камо ли да правите протести.
И да влезнем и да не влезнем все тая.Никой няма да се съобрази с нас!Трябваше няколко седмици преди ваканцията да не ходим ,а само да протестираме,а не само 2 дена.
Fashion and Styling
smiirnoff,мойто изказване като е жалко,защо и ти ще ходиш бе ?! Просто не искам сам да си правя протест и накрая даскалите да ме намразят...И с много зле.Досега ваканциите са ни били 1 ден на будителите и 1 мизерна Коледна,а после имаме срочна,3 март,пролетна,ден на будителите ДЗИ по БЕЛ дзи по МАТ,нещо май не са много разпределени ваканциите а ? Жалка си ти,дето не влагаш и капка мисъл.
Не ви разбирам вас... Държавата не правила нищо за нас, не ни слушала ала бала...
Образованието ви е безплатно, нали (освен в частните училища) ? Какво повече искате ? Като не искате, не ходете, но не карайте и другите да го правят . . .
Трябва да приемете, че училището е нещо сериозно, до голяма степен от него ви зависи и бъдещото професионално развитие.
Пък ако искате, направо не ходете на училище. Загуба на време. Хващайте метлите да чистите улиците или пък си взимайте шофьорски книжки и пренасяйте товари. . .
мдаа, средното не е задължително.. като толкова не ви се ходи на даскало, не ходете...
сега гледах един клип, в който 2 кухи лейки се оправдават по възможно най-елементарния начин - главоболие.. Главоболието, деца мили, е ваш проблем! Заради на Сульо и Пульо изпълненията да удължават ваканцията с цяла седмица - айде не!
Ваканцията била къса.. ами от април колко са ви ваканциите бе? 2 седмици учебни, 2 неучебни... 12 клас нямаме право да се оправдаваме с изпити и прочее - те пак са по желание.. ако искаш да завършиш - ше учиш, копеле, няма как!
И кво стана,в крайна сметка някой протестира ли![]()
![]()
ZaicheNaXeroin
Не си направих труда да чета останалите постове по темата, но прочетох този и съм съгласна .. НО 2014 година, 1-вият понеделник от Януари месец е точно на другия ден от нова година .. т.е. 01.01.2014 ..Първоначално написано от muscle
.. Честито ..
.. Иначе аз си бях днес на училище ..
![]()
На мен така и не ми стана ясно каква точно беше целта на днешния "протест" - протестирате за по-дълга ваканция СЛЕД края на ваканцията ?! wtf ?!Не искате да ви мачкат, не искате да водите робски живот, политиците били с по-дълга ваканция от вашата... След някоя и друга година като завършите и си намерите работа, където годишно я имате,я нямате по 20 дни отпуска, ще ревете за училището.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Да ви нахвърлям няколко въпроса:
Колко от вас са пълнолетни? Ако не сте знаете ли какво трябва да бъде изпълнено за да можете да участвате в протестни действия?
Колко от вас знаят реда за предприемане на протестни действия?
Колко от вас са го спазили?
Колко от вас въобще знаят за какво говоря, за закон за т.нар. протести в България?
Когато ми отговорите подобаващо на тези въпроси, тогава претендирайте за някаква простестна дейност.
Абе балък, мен не ми пречи си ходя ... неска си отидох на даскало с КЕФ е така и си прекарах супер якия ден :Д:Д Видях се с приятели, забавлявах се, прайх контролно по химия и пак ми беше яко, сеш' се :ДПървоначално написано от Greennight
Жалка картинка си отново просто к'вото и да си говорим![]()
+ т'ва погледни колко много ваканции изброи - ми малко ли са ти![]()
Пролетната, дето е хубаво времето и на никого не му се очи, е супер дълга, а през тъпата зима, дето не ме свърта нас, за т'ва е по - къса.
Ама къде акъл да го проумеете т'ва.![]()
Много ще се кефя като почнете работа ... дали ще смеете така да си прайте магарешките простотии![]()
Казаха ви догодина повече, вие пак се правите на интересни ...
И днеска по новините к'во? - провален протест.
Ми то щото трябва и малко акъл за протест ... след ваканцията те мрънкат пак![]()
Хахахахаха
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Жалко за тия, които отидоха, особено под предлога, че "щом другите отиват и аз ще ида".
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
После що изказванията на Greennight са жалкиПървоначално написано от fenastz
![]()
бате к'во се занимаваш да ми обяснявашПървоначално написано от amk933
виж ги, че никви ги нема на втория етаж![]()
сера ви на смешното протестче...
вчера не бях...и днес не бях...и утре нема да бъда
аре е'бете си майката отрепки![]()
За кво ви е тая почивка да висите по кафетата и да се напивате ли.Много сте великие ей!
Училищните директори вече имат идея как да бъде увеличена зимната ваканция и те са готови да я дискутират в работната група за ваканциите. Увеличението обаче ще стане за сметка на лятната ваканция, която ще бъде намалена
Аре сега понеже сте изключително умни и много знаете да мрънкате, като ни я начукат по - малка лятна ваканция, ДВОЙНО ще ревете! :Х:Х:Х