.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: знаете ли

знаете ли

Знаете ли от къде да си купя нестандартен цвят боя за коса в Пловдив като розово, синио, и лилава ? или каде ще има фризиорски салон дето да работи днес?
    lubof

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    В "На тъмно" има...

благодаря ти много това ще свърши работа
    lubof

В DL до гранда също ще намериш мисля

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Абе ти по колко теми на ден можеш да пуснеш -пффффф.
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Към авторката : Ти пусна тая снимка http://prikachi.com/images/796/2815796A.jpg в една др. тема и каза, че ти трябва промяна . Съжалявам, ама не мисля че розовото и лилавото като цвят на косата ще повлияят добре на самата теб . Още по-малко като и двете с тебе сме 7 клас .. просто възрастта не е подходяща за такава промяна ..

По темата : DM
    Love is everything!

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    ^+

Имаш прекалено детско и невинно личице, а ако си сложиш някакъв нестандартен цвят, тоест лилаво, розово, зелено ще приличаш на дете, което желае неща които не са за възрастта му, не слуша родителите си и няма поведение..
    Извинявай, но и аз съм 7 клас. И ако видя някаква такава на моята възраст или даже по-малка бих си помислила това, а да не дава Господ и по-лошо... И ти, и аз все още сме си деца. Каквато и боя да пляснеш на косата си това няма да го промени.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

еми да ама мен не ми пука кой кво ще си помисли аз питам и като искате ще ми отговорите и кво сички ме критикуват че сам направила 3,4 теми аз сам нова в тоя сайт и не знам как е тук така че разберете ме
    lubof

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от lubof
    еми да ама мен не ми пука кой кво ще си помисли аз питам и като искате ще ми отговорите и кво сички ме критикуват че сам направила 3,4 теми аз сам нова в тоя сайт и не знам как е тук така че разберете ме
    Аз да не съм стара :d ... четенето на правилата на форума отнема ... представи си .. цели 2 минути!!!

По темата : В големите аптеки, DM май няма в твоя град
    Love is everything!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си