.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

Супер фен Аватара на brokeninside13

Damn it! Отново > Преса?

Съжалявам че правя 10000000 тема за преси,обаче питах в една др. тема и никой не ми обърна внимание...

Първо да попитам какво мислите за тази преса?И дали ИЗОБЩО може да се сравнява с тези долу? http://www.profesionalist.com/%D0%9F...F-details.aspx

Таа разбрах че Ремингтон е доста добра марка,но да попитам коя от тези 2 преси е по-добра?Предполагам 1вата понеже е 210С,а втората 190С...
    http://remington.bg/product/presa-za...emington-s1001 /// http://remington.bg/product/profesio...emington-s2002

Град
    Volleywood
    И в другата тема писах, втората е по-добра.

Мисля, че втората на Ремингтон е по-хубава.
    Don't know if it's a mirage but I always see your face, Damon Salvatore

Мега фен Аватара на teenems
    имам втората и съм доволна

Супер фен Аватара на psych0
    Цитирай Първоначално написано от KotQncU
    Мисля, че втората на Ремингтон е по-хубава.
    Paint me a picture of eyes that never see
    With flashes of lightning
    that burn for only me

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Мисля, че втората.. Тази първата е с тефлоново покритие, нищо не ми говори, само знам че добрите преси са с керамични плочи.

Ей момичета, хайде да си направим тема " Всичко за пресите ". Сигурно всяка седмица се пускат теми и все се казва "има много теми потърси" и тем подобни отговори, а авторите така и не получават това което искат. Както има тема за косата ви предлагам да направим и такава, за да може всеки да пита, без да има опасност някой да му каже "има търсачка за тая работа".Смятам че има нужда от такава тема, да може всяка една да сподели каква преса има/иска и да знам че има тема "Вашата преса" или нещо от сорта, но това ще е по-различно. Също така има много питания как се къдри с преса... Също така и прически, в които участва пресата. Знам, че за всичко което дотук изброих си има теми, но според мен ще е по-добре всичко да е в една, вие как мислите?
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Град
    Volleywood
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak
    Мисля, че втората.. Тази първата е с тефлоново покритие, нищо не ми говори, само знам че добрите преси са с керамични плочи.

Ей момичета, хайде да си направим тема " Всичко за пресите ". Сигурно всяка седмица се пускат теми и все се казва "има много теми потърси" и тем подобни отговори, а авторите така и не получават това което искат. Както има тема за косата ви предлагам да направим и такава, за да може всеки да пита, без да има опасност някой да му каже "има търсачка за тая работа".Смятам че има нужда от такава тема, да може всяка една да сподели каква преса има/иска и да знам че има тема "Вашата преса" или нещо от сорта, но това ще е по-различно. Също така има много питания как се къдри с преса... Също така и прически, в които участва пресата. Знам, че за всичко което дотук изброих си има теми, но според мен ще е по-добре всичко да е в една, вие как мислите?
    Най-добре ще е така, но доколкото си спомням имаше такава тема, но не се задържа много .. а и мислиш ли, че темите за преси ще престанат? Ако имаме гаранция, че няма да има повече еднакви теми, да я направим, ама ..

Супер фен Аватара на whitebunny
    Град
    Пловдив<3
    една приятелка има втората от 2-3 години и много ми харесва май и аз ще си взема такава все още се чудя м/у тази и на ровента B1 700 май нещо такова беше не помня мн мн

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Втората е по-добра. Избери си някоя преса между Реминтгон и Белисима. Това за мен са най-добрите марки! И качествени!

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Мерси на всички!
    Аз най-вече искам тази ноо е около 150 кинта някъде,а това означава да не си купувам нищо АБСОЛЮТНО нищо в продължение на година че и повече...изобщо не мога да пестя!

абе зa ROWENTA-та си спомням че бяха направили тема ей сега ще я потърся
    EDIT http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=369620
    ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си