.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Л-карнитин

Предполагам все някой го е чувал, ако може да видя мнения. Благодаря.
    Comatose
    I'll never wake up without an overdose of You
    I don't wanna live, I dont wanna breathe
    'Les I feel you next to me
    You take the pain I feel

Амии дали някой знае вреди ли по някакъв начин, щото гледам доста скептично изобщо на тези неща, но ми стана интересно. И дали все пак наистина си струва да даваш пари за тва без да си рушиш здравето.
    Comatose
    You take the pain I feel

Не би ти навредил, стига да не предозираш или да не го използваш в прекалено дълъг период от време, без да си чистиш организма от него.
    Има десетки специализирани форуми, където темата е разисквана стотици пъти... във всеки един.

Има някакъв плацебо ефект.
    ...

Не си в правилният форум да питаш, но според мен е безполезно.За вреда не знам.

Пиленца, питам тука щото съм дългогодишен потребител и знам, че хората, които ще ми отговорят малко или много не са идиоти. В други сайтове четох за едно нещо по 30 различни варианта. Иначе мерси много за отговорите все пак, нямам повече въпроси. Чао.
    Comatose
    You take the pain I feel

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    Ами зависи много под каква форма ще го вземаш. Дали на прах, течен или на хапчета. Предполагам знаеш, че стимулира метаболизма и обмяната на веществата като цяло. На опаковката си пише колко пъти и какво количество да взимаш, също така трябва да се комбинира с лека диета и някакво движение за да има нормален ефект. Няма странични ефекти или вреда.
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Ако един човек яде от всичко в нормални дози, на него не му трябват добавки.Човешкото тяло произвежда всички нужни вещества, ако този човек се храни правилно.
    Това е малко като да се молиш, за да си намериш работа, вместо да излезеш и да търсиш.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Бе без диета и да ходиш на фитнес или да кардио да си правиш няма да стане само с добавка.
    n00bs

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Takova
    Ако един човек яде от всичко в нормални дози, на него не му трябват добавки.Човешкото тяло произвежда всички нужни вещества, ако този човек се храни правилно.
    Това е малко като да се молиш, за да си намериш работа, вместо да излезеш и да търсиш.
    Не при всички хора е така. Моят метаболизъм е слаб, въпреки, че се храня нормално и не тъпча боклуци. Движа се, тренирам много неща, спортувам адски много и въпреки това организма ми не работи нормално. В момента пия Fat Burner за по-добра обмяна на веществата и вече не се надувам като балон, усеща се огромна разлика, а начина си на живот не съм го променил..
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си