- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Споделям на гаджето си, тя ме заплашва, страх ме е
Здравейте, на 18 съм, а приятелката ми е на 17. Винаги срещаме разбиране и подкрепа помежду си, но преди малко проведохме следният разговор по скайп.
Споделих й, че ми расте мъдрец и ме боли, а тя ми отговори по следния начин:
[5:41:40 PM] MiloTyYyY (h) says: iska6
[5:41:44 PM] MiloTyYyY (h) says: li da te
[5:41:50 PM] MiloTyYyY (h) says: bo6uniram
[5:41:54 PM] MiloTyYyY (h) says: da ti izkurtq zub4e
[5:41:58 PM] MiloTyYyY (h) says: i da si go sloji6
[5:42:02 PM] MiloTyYyY (h) says: pod vuzglavnicata
Напълно сериозен съм, това ме накара да се почувствам наранен и същевременно уплашен, на моменти тя е доста агресивна. Как да оправя нещата, наистина съм много уплашен и объркан. Моля само за сериозни отговори, мерси.
Пъзльо. Едно момиче ли не можеш да набиеш.
олеле майчице... ти май нямаш никакво чувство за хумор оО А и какво очакваш да ти каже момичето на това.. О_O потресен съм !
Скучна ти е ебавката...
Трай ъгейн лейтър...
с извинение за офф топика .. аз ли ? оО
Пич ,според мене се бъзика с тебе ...просто някой имат по-странно чувство за хумор .
Само неразбрах защо те е страх![]()
Май Ще чакаш феята на зъбките скоро
![]()
Честито! Опериран си от чувство за хомор! Надяваме се с времето да се оправиш! Good luck and have fun! Enjoy it!
хЪх...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ти си малоумен бе.
Ако ми беше приятел - жална ти майка, щеше да видиш какво е агресия срещу простотията и слабохарактерността.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
И от какво те е страх ? Просто тя има странно чувство
за хумор..
Страх те е от едно момиче ли ? А и наистина какво
очакваше да ти каже тя на това,което си й писал..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Знам, че ви изглежда сякаш тя се бъзика, аз бих си помислил същото, но нека ви разкажа защо толкова се притеснявам. Тя ми беше на гости за 2 дни преди време и искаше да гледа турския си сериал непременно. Аз исках повече внимание от нейна страна и постоянно и говорех, а тя ме заплаши, че ако не млъкна ще хвърли любимата ваза на мама (от сватбата им е) през прозореца. Изсмях се точно като вас, тя стана и го направи и то точно върху колата на баща ми, не ме питайте после какво съм им обяснявал. Това е причината да взимам на сериозно всичко това.
еми като хвърли вазата и теглиш една майна
тя каква е да чупи важни за вашите предмети - не е като да ти каже ако не млъкнеш ще ти се разсърди или нещо такова
тая според мен е перко
(ако темата не е ебавка де, доста интересно звучи)
madafaka
Първоначално написано от edno1momche
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Кой турски сериал гледа?“![]()
Тая май има некви проблеми..![]()
![]()
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Оффф поредната "сериозна" тема![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
ХАХАХАХХАХАХАХ АХ ХАХ АХА ХАХХАХ АХХА ТУРСКИЯ СЕРИАЛ ХАХАХХАХАХА БАТЕ ПРИЯТЕЛКАТА ТИ ФАТМЕ ЛИ СЕ КАЗВА ХАХАХХАХАХАХАХХА НЕ МОГА.. НЕ !!!!! ХАХАХАХХАХАХАХХАА
ъъъ сериозно оО ако това за вазата е вярно... аз лично щях да й смажа фейса, или най-малкото да и шибна един сериозен шамар оО
абе тая да няма някакви психични отклонения .. на бъзик добре , обаче да го направи , заради някакъв си малоумен турски боклук ... да дойде у нас пък и запалката да ми развали само ще и тегля майната ... да прави каквото си искаима още много други момичета , на които ще съм им по интересен от тъпия турски серял ... помисли си ...
Говори с нея ... какво се случва ... неможе да е без причина това поведение .... ако нещо си згафил , да се извиниш , да намерите решение .. обаче това ме разбива направо![]()
![]()
каза:v kraina smetka jivee6 zaradi sebe si ne zaradi tqh.. .. ;]]
Лъжеш.
- Защото много по-травмиращ е разговора с родителите относно защо вазата е счупена . ( или си излъгал, или си признал, че приятелката ти го е направила, което би предизвикало негативна реакци я и други проблеми с родителите ти, или поне някакви негативни емоции е имало)
И щеше да започнеш с това.
Т.е. , може би е заплашила да я хрърли, но не я е , а сега си измисляш, защото си лигльо и искаш да се оправдаеш.
По-скоро си се сепнал от по-острите коментари на момичето.
Имаш склонност да се жалваш и преувеличаваш, знаеш ли. Може би си преувеличил с болката в мъдреца и си очаквал внимание, съжаление, но като не си го получил - сад.
Преувеличил си в притесненията си относно поведението на приятелката ти . Вместо да я оправиш сам, ти тук се жалваш.
На всичкото отгоре си измисляш за това , че е хвърлила вазата .
Не ми е тъжно за теб.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Много "сериозни" теми почна да има вече.
И ако по някаква малка случайност си сериозен .. тва за вазата изобщо не го разбирам ,щом няква турска боза й е по-важна от теб.. евалата продължавайте да се(обичате) .... мда.![]()
Save the earth! Its the only planet with chocolate.![]()
момиче
ТОЛКОВА СТЕ ЗАБАВНИ, ЧЕЕЕЕЕЕЕ НАПРАВО ЩЕ СЕ СКЪСАМ ОТ СМЯХ...
може ли да сте толкова..
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
абе и ти да си пишеше репликите през 4 секунди щеше да си абсолютен Бот или да хвърляш вази по колите.
Значи брат след дълго умуване над проблема ти, стигнахме (аз и колегите ми от академията по решаване на световни проблеми) до едно ужасно просто решение, което ще ти реши проблема кардинално, а то е : СМЕНИ ДИЛЪРА КОПЕЛЕ !!!
Та каква е развръзката на сериала?![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
LadyV are you LadyD with new nick ? ;d не че нещо просто ми стана любопитно![]()
няма сериал, fake се оказа. Иначе би било доста интересно. Принципно трябва да я махате ако реално направи подобно нещо на тея години.Първоначално написано от LadyV
Първоначално написано от FromAutumToAshes
Не!Не знам коя е тази персона,защото съм тук от година и отгоре.Виж датите на регистрация![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
Първоначално написано от Shiro
Няма нищо лошо поне да беше довършил майтапа.Такива не ги бива![]()