- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Споделям на гаджето си, тя ме заплашва, страх ме е
Окей извинявай за безпокойството![]()
Първоначално написано от FromAutumToAshes
То голямото безпокойство![]()
![]()
:P
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Е карай, аз като един възпитан младеж да се извиня![]()
Развръзката е, че се чувствам ужасно, сякаш не мога да намеря утеха и разбиране в нея... Днес и споделих, че ме е наранила с тези си думи, а тя троснато ми каза "Е, аз к`во да напрая?!" и ме ритна с коляно отзад :X Искам тя да е жената до мен, но не мога да преживея подобни грубости, помогнете.![]()
Тя те ритна и ти какво?! Отиде да се жалваш?!
Дръж се по-мъжки!
Ако това е истина (което силно ме съмнява), определено не си попаднал на правилното момиче. За да се държи по този начин, значи съответно
- не те уважава
- те взема на подбив.
Седнал си тук да хленчиш... Как въобще го допускаш това?! Може да имаш чувства към нея, но щом тя се държи по този начин, дръж се и ти така.
the naughty look. <3
"А това,деца,се нарича гадже под чехъл" .......Първоначално написано от edno1momche
Сериозно,не знам дали да се смея,или да клатя глава в траур....Направо съм склонен да вярвам,че след въпросния ритник ти си се оттеглил и си пуснал малка сълза,че упражнява такова насилие върху така любящата ти особа...
Поеми нещата в твой ръце,бре,човек!Ако не на първия (ваза...),то поне на втория път да беше отговорил!Боже...
Първоначално написано от edno1momche
Ако момче се държи така с момиче,което е влюбена патка мога да разбира,но момче,което позволява такова държание на гаджето си![]()
![]()
![]()
Ти какъв си,бе?!? На такива като теб им викам мъжка п**каЯ,се стегни и си покажи рогата.Тази твоята е за лудницата.
Момиче с такова поведение е за лудницата!
Колкото и да обичаш някого,не трябва да позволяваш да се държи с теб като с парцал!![]()
![]()
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
1. НЕ бъди ЖАЛЪК
Жалките хора биват "душевно" наранени. Защо? Защото са лигльовци и защото ги е страх. Опитват се да се защитят, показвайки своята слабост чрез циврене и мрънкане.
Второ бил си уплашен... Вече установихме, че те е страх. В случая дори и ти си го разбрал. Страха е имал своята роля - да покаже на даден организъм, че има малка вероятност за успех в дадена ситуация, ако сам не може да се усети. С развиване на интелекта обаче при човек се е видоизменил, поради лоша генетична селекция. Изпитвайки страх в таква ситуация означава, че имаш ужасен генетичен материал. Единственото, което можеш да направиш е да започнеш да се обучаваш на самодисциплина. Първо приеми факта, че си ЖАЛЪК. След като го приемеш изгради лог. структура, която да overwrite-ва естествените ти функции. Изпълнявай независимо от чувствата, които изпитваш. Евентуално при постоянство може да успееш да спреш да бъдеш ЖАЛЪК.
Не се размножавай.
...
кажи и че ще и помогна в това начинание и ще и подаря бухалка![]()
дано ти мине зъбчето... ммм...взе ми си залъгалка винаги помага
![]()
без ПОДПИС ... xD
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
стегни се бе, женски
къде си тръгнАл?
Ти сериозно ли говориш?Първоначално написано от edno1momche
![]()
![]()
![]()
Първо - сигурно се е майтапила...
Второ - освен ако не е със 100 кила над теб, не вярвам, че ще имаш проблем!![]()