.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Супер фен
    Окей извинявай за безпокойството

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от FromAutumToAshes
    Окей извинявай за безпокойството

То голямото безпокойство :P
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Супер фен
    Е карай, аз като един възпитан младеж да се извиня

Развръзката е, че се чувствам ужасно, сякаш не мога да намеря утеха и разбиране в нея... Днес и споделих, че ме е наранила с тези си думи, а тя троснато ми каза "Е, аз к`во да напрая?!" и ме ритна с коляно отзад :X Искам тя да е жената до мен, но не мога да преживея подобни грубости, помогнете.

Супер фен Аватара на d3viL
    Град
    The Vampire City
    Тя те ритна и ти какво?! Отиде да се жалваш?!
    Дръж се по-мъжки!
    Ако това е истина (което силно ме съмнява), определено не си попаднал на правилното момиче. За да се държи по този начин, значи съответно
    - не те уважава
    - те взема на подбив.
    Седнал си тук да хленчиш... Как въобще го допускаш това?! Може да имаш чувства към нея, но щом тя се държи по този начин, дръж се и ти така.
    the naughty look. <3

Голям фен Аватара на jeezloxxy
    Цитирай Първоначално написано от edno1momche
    Развръзката е, че се чувствам ужасно, сякаш не мога да намеря утеха и разбиране в нея... Днес и споделих, че ме е наранила с тези си думи, а тя троснато ми каза "Е, аз к`во да напрая?!" и ме ритна с коляно отзад :X Искам тя да е жената до мен, но не мога да преживея подобни грубости, помогнете.
    "А това,деца,се нарича гадже под чехъл" .......
    Сериозно,не знам дали да се смея,или да клатя глава в траур....Направо съм склонен да вярвам,че след въпросния ритник ти си се оттеглил и си пуснал малка сълза,че упражнява такова насилие върху така любящата ти особа...
    Поеми нещата в твой ръце,бре,човек!Ако не на първия (ваза... ),то поне на втория път да беше отговорил!Боже...

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)

Ако момче се държи така с момиче,което е влюбена патка мога да разбира,но момче,което позволява такова държание на гаджето си

Ти какъв си,бе?!? На такива като теб им викам мъжка п**ка Я,се стегни и си покажи рогата.Тази твоята е за лудницата.

Момиче с такова поведение е за лудницата!

Колкото и да обичаш някого,не трябва да позволяваш да се държи с теб като с парцал!
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

1. НЕ бъди ЖАЛЪК

Жалките хора биват "душевно" наранени. Защо? Защото са лигльовци и защото ги е страх. Опитват се да се защитят, показвайки своята слабост чрез циврене и мрънкане.
    Второ бил си уплашен... Вече установихме, че те е страх. В случая дори и ти си го разбрал. Страха е имал своята роля - да покаже на даден организъм, че има малка вероятност за успех в дадена ситуация, ако сам не може да се усети. С развиване на интелекта обаче при човек се е видоизменил, поради лоша генетична селекция. Изпитвайки страх в таква ситуация означава, че имаш ужасен генетичен материал. Единственото, което можеш да направиш е да започнеш да се обучаваш на самодисциплина. Първо приеми факта, че си ЖАЛЪК. След като го приемеш изгради лог. структура, която да overwrite-ва естествените ти функции. Изпълнявай независимо от чувствата, които изпитваш. Евентуално при постоянство може да успееш да спреш да бъдеш ЖАЛЪК.
    Не се размножавай.
    ...

Повече от фен Аватара на tigity
    Град
    O.C. `In ThE DaRK` cЭn7raLnI Gr0biШ7a
    кажи и че ще и помогна в това начинание и ще и подаря бухалка дано ти мине зъбчето... ммм...взе ми си залъгалка винаги помага
    без ПОДПИС ... xD

Леле, какви хора има на тоя свят .Човек вземи предприеми някакво действие ,как може така да се държи с теб?Скарай и се, дръж се така както тя се държи, а може и да не сте един за друг.Много си чувствителен ли не знам, бъди по-твърд и не вземай нещата толкова навътре!

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

стегни се бе, женски
    къде си тръгнАл?

Re: Споделям на гаджето си, тя ме заплашва, страх ме е

Здравейте, на 18 съм, а приятелката ми е на 17. Винаги срещаме разбиране и подкрепа помежду си, но преди малко проведохме следният разговор по скайп.
    Споделих й, че ми расте мъдрец и ме боли, а тя ми отговори по следния начин:
    [5:41:40 PM] MiloTyYyY (h) says: iska6
    [5:41:44 PM] MiloTyYyY (h) says: li da te
    [5:41:50 PM] MiloTyYyY (h) says: bo6uniram
    [5:41:54 PM] MiloTyYyY (h) says: da ti izkurtq zub4e
    [5:41:58 PM] MiloTyYyY (h) says: i da si go sloji6
    [5:42:02 PM] MiloTyYyY (h) says: pod vuzglavnicata

Напълно сериозен съм, това ме накара да се почувствам наранен и същевременно уплашен, на моменти тя е доста агресивна. Как да оправя нещата, наистина съм много уплашен и объркан. Моля само за сериозни отговори, мерси.
    Ти сериозно ли говориш?
    Първо - сигурно се е майтапила...
    Второ - освен ако не е със 100 кила над теб, не вярвам, че ще имаш проблем!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си