- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Езика ми е бял/мръсен
здравейте.. искам да ми кажете как да изчистя някво бяло на езика ми . . преди 2 седмици си го пробих там джабурках с лекарствата няколко дена ама пак такъф си беше бял преди да го пробия а ся стана още по гадно... а си мия зъбите редовно.. нито съм болен нито нищо ако можете да ми помогнете...
Бялото около обицата ли е? Ако е само там е лимфа, ако езикът ти е пробит скоро..
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
,о дми да като някво кръгче е такова около обицата ама има и навсякъде такова се едно е мръсно с някво бяло . . и е някъв нацепен вече след като я сложих тая обица .. мн е гадно има ли някъв начин се оправи или да го чистя с нещо ?
Продължавай със сандрина.. предполагам ще се махне..
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Почиствай си го с лъжица, когато си миеш зъбите
Първоначално написано от malka_sladkka
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Има едно специално нещо, с което може да се почиства езика. Точно не знам как се нарича тази джаджа. Разгледай в ДМ. Там може да има такова нещо. Търси при четките за зъби, при пастите, при почистващите течности за устната кухина и при конците за зъби. Аз съм виждала такова пластмасово.
+1! А относно "това, пластмасовото за миене на езика..." - ако автора не е разбрал, говорим за нащърбената част от четката, на гърба ѝ! Но не виждам проблем да си миеш езика и със самата четка, просто по-внимателно!Първоначално написано от Rebirthing
![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
Това пластмасовото НЕ е гърба на четката за зъби, а предполагам това, но на други фирма, защото BreathRx не съм сигурен дали се продава в BG:
http://commerce1.webboy.com/perdigon...eScraperLG.gif
Аз ги ползвам точно тези и съм суууупер доволен. Всеки ден по 2 пъти си чистя езика с тях. Незаменими са.
В DM предполагам ще да е някакъв заместител.