.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 76
    Голям фен Аватара на girl4eety

да му се неведи и скапания живот

да му се неведи и скапания живот, по дяволите има толко красиви момичета и всички ги харесват, защо по дяволите Господ и мен не ме е създал красива.Писна ми да бъда обект на подигравки, че съм грозна и незнам си кво .. просто искам и аз да стана красива, без да се трупам с 10000 тона фдт и други тем подобни.
    Извинявайте че ви занимавам с моите глупости, просто исках да споделя с някого идва ми да се гръмна по дяволите
    Цитирай Първоначално написано от sexy_baby_originale
    Хехе...спермата избелва зъбите. Поне гаджето ми ми каза така.

Повече от фен
    Хей, спокойно !
    Всяко момиче има периоди, в които не се харесва, но това не означава, че трябва да се гръмнеш.
    Помисли си добре какво харесваш в себе си и наблегни на него, без да обръщеш внимание на недостатъците си.
    И никoй не е казвал, че трябва да носиш 1 тон фдт и грим, за да си красива.
    Ако искаш, постни снимка, или ми прати на лични, няма значение, но често когато човек започне да не се харесва, има нужда от някаква промяна - прическа, грим и тн.
    Отиди на козметик, може да се почувстваш по - добре.
    А колкото до подигравките - не си виновна ти, че на света има тъпи хора, които избиват комплекси като намират недостатъци на другите.
    ....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....

Цитирай Първоначално написано от suNnykaty96
    Хей, спокойно !
    Всяко момиче има периоди, в които не се харесва, но това не означава, че трябва да се гръмнеш.
    Помисли си добре какво харесваш в себе си и наблегни на него, без да обръщеш внимание на недостатъците си.
    И никoй не е казвал, че трябва да носиш 1 тон фдт и грим, за да си красива.
    Ако искаш, постни снимка, или ми прати на лични, няма значение, но често когато човек започне да не се харесва, има нужда от някаква промяна - прическа, грим и тн.
    Отиди на козметик, може да се почувстваш по - добре.
    А колкото до подигравките - не си виновна ти, че на света има тъпи хора, които избиват комплекси като намират недостатъци на другите.
    да права си, но знаеш ли колко е гадно постоянно да ти се подиграват че си грозна а гледаш около теб всичко друго е красиво и понякога се чудя дали няма да ми трябва пълна промяна за да стана наистина красиваа

Супер фен Аватара на katericArofl
    добре, кажи какво точно в себе си не харесваш.. част по част, за да можем да ти препоръчаме нещо и да дадем идеи. само не се отчайвай!

Мега фен Аватара на KumchoValcho

Кой определя кое е красиво и кое не? Не слушай хората, когато ти казват, че си неспособна, грозна, глупава, бездарна и т.н. Трябва да се научиш да се обичаш, а когато се обикнеш истински ще се чудиш как си могла да мислиш по този начин.
    Това, че някой ти се подиграва говори за неговите вътрешни несигурности. Не ги слушай, сериозно. Красива си, каквато си.

I ♥ machoka Супер фен
    дай снимка ?
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Цитирай Първоначално написано от katericArofl
    добре, кажи какво точно в себе си не харесваш.. част по част, за да можем да ти препоръчаме нещо и да дадем идеи. само не се отчайвай!
    какви идеи, как да се промени ли?
    НЕ, вместо да изброяваш списък с нещата, които не харесваш себе си, направи списък с нещата, които харесваш.

И също така, сигурен съм, че това, което не харесваш в себе си е повлияно от другите. Т.е. не се харесваш само, защото другите не те харесват, а не трябва другите да ти диктуват кое е красиво и кое не.

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Първо-в цикъл ли си?
    Ако не-ами от пубертета е .Не може да си толкова зле-а ако някое момче ти го казва това,почти сигурно е ,че те харесва и сте по-малки ,та така се изразява.Мда идиоти.И да не ти пука за чуждото мнение-научи се да се обичаш и после ще те заобичат и другите-тва е
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Цитирай Първоначално написано от britzy
    И да не ти пука за чуждото мнение-научи се да се обичаш и после ще те заобичат и другите-тва е
    абсолютно
    Търсиш любовта и одобрението на грешните неща, миличка. Вместо да ги търсиш от другите, трябва да ги търсиш в себе си. Не давай на другите такава голяма сила да ти влияят върху самооценката!

Какво не харесвам???? - ами бих казала всичко с изключение на 1,2 неща
    -дебела съм, имам си и коремче,дупе и крака
    -криви зъби
    -бенки по цялото тяло и лице, като говорим за големи, а не малки
    -ужасен нос
    -белези .. имам по тялото, но да кажем, че там не бият толкова много на очи, но на лицето си личат и то доста
    -косата ми е ужасна, оплешивяла, незнам дали имам и 50 косъма на главата си
    Повече мисля, че няма нужда да изброявам ... защо и аз не мога да бъда като другите момичета, все1 са излязли от корица на списание, просто наистина ми писна да го живея тоя скапан живот

Не съм в цикъл и съм на 17 години

Град
    Знаеш ли-на тази възраст всяко момиче твърди че "има"-дупе,коремче,крака етц.Ще го преживееш и все пак-както вече се спомена-изброи какво харесваш вместо какво не.Пък и пресилваш работите ми се струва.

Цитирай Първоначално написано от britzy
    Знаеш ли-на тази възраст всяко момиче твърди че "има"-дупе,коремче,крака етц.Ще го преживееш и все пак-както вече се спомена-изброи какво харесваш вместо какво не.Пък и пресилваш работите ми се струва.
    Кое пресилвам??Нищо не пресилвам!!
    Какво харесвам ли .. очите и като се замисля друго нещо, което да харесвам в себе си няма ..

И какво?
    И моя нос е широк и гърбав ха
    И на мен долните ми зъби са леко криви
    И аз нямам якото мускулесто тяло
    И аз имам белези от пъпки по лицето
    И на мен са ми се подигравали не само за външния вид, но и за други неща

Но се научих да се обичам, защото любовта е безусловна, приемам недостатъците си и се чувствам добре в кожата си въпреки всичко. Защото отвъд всеки човек има красота, ако имаш очите да я видиш. И защото не позволявам на модните списания да ми влияят върху самооценката.

Знам, че всичко това може да звучи банално и наизустено, но когато наистина го повярваш ти отваря очите.

Можеш да продължаваш да биеш барабаните за това как не се харесваш до края на живота си, но нито ще станеш по-красива, нито по-щастлива. Направи промяна от сега.
    Тука не става въпрос даже за външен вид, а за нагласата ти за живота, за лещите, през които наблюдаваш света. Самооценката е нещо, което влачиш със себе си навсякъде, опитай се да я подобриш

Не е лесно да растеш такова общество, което боготвори пластмасовите чалга певици, знам, но изолирай се от това просто за момент забрави за другите и остани насаме със себе си и се виж през по-добри очи.

Град
    +100000000 Възхищавам ти се-наистина

Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
    И какво?

Но се научих да се обичам, защото любовта е безусловна, приемам недостатъците си и се чувствам добре в кожата си въпреки всичко. Защото отвъд всеки човек има красота, ако имаш очите да я видиш. И защото не позволявам на модните списания да ми влияят върху самооценката.

Знам, че всичко това може да звучи банално и наизустено, но когато наистина го повярваш ти отваря очите.

Можеш да продължаваш да биеш барабаните за това как не се харесваш до края на живота си, но нито ще станеш по-красива, нито по-щастлива. Направи промяна от сега.
    Тука не става въпрос даже за външен вид, а за нагласата ти за живота, за лещите, през които наблюдаваш света. Самооценката е нещо, което влачиш със себе си навсякъде, опитай се да я подобриш

Не е лесно да растеш такова общество, което боготвори пластмасовите чалга певици, знам, но изолирай се от това просто за момент забрави за другите и остани насаме със себе си и се виж през по-добри очи.
    Ей евала.. мн правилно го каза!!!
    Save the earth! Its the only planet with chocolate.
    момиче

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    http://www.magnificadesign.com/spirit/149-inferior.html

всеки си има недостатъци, никой не е перфектен..
    а съм сигурна, че имаш и хубави неща в себе си..
    примерно аз не съм супер красива и не ми стърчат кокалите отвсякъде, обаче всеки ми казва колко ми е хубава косата, очите, характера, излъчването
    и за мен това е по-важно..
    защото може да имаш прав нос, чиста кожа,да си слаба и все пак да не си чаровна..
    а и какво ти пука за мнението на другите и защо винаги трябва да имаме някакви граници-колко да сме слаби,дебели,грозни,красив и т.н. !?!
    стегни се !!
    а ако проблемът ти е това,че си нямаш гадже(примерно) -нали знаеш-за всеки влак си има пътници
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
    И какво?

може би си прав наистина

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Всеки харесва различно нещо. И аз не харесвам някои неща в себе си, но се опитвам да избягвам да ги подчертавам и все още съм жива. И аз също имам бемки, но това не ми пречи. Най-красивото момиче (според мен де, на мен ми е много симпатична, евалата и правя) в класа ми има също..
    А и мисля, че ако приятелите ти (онези които ти се подиграват по-точно) са на твоята възраст, много жалко за тях .. Не бих казала, че им липсват 7, а направо 17 години от възпитанието. Разбирам да сте на 12-13-14 години, но едва ли не, съвсем скоро ще сте завършили и ще ставате студенти, не са ли приели, че на света няма идеални неща. И ако те подбират по външност значи трябва да са много ограничени. Бих предпочела грозно момиче, но което да забавлява цялата компания, отколкото няква силиконка, дето 2 думи не може да обели.
    И още нещо. Изобщо не мисли за пълна промяна. Да, може да те направят като принцеса но това е бягство от проблема. И к'во ако ще си с умопомрачителна външонст и всеки ще си пада по теб? Ако някой търси сериозна връзка на пръв поглед винаги преценява характера..
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Това в действителност е много хубава тема, която кара всеки да се замисли и да оцени това, което има.
    Мила авторке, в действителност не мисля, че си грозна, не мисля, че имаш какво да оправяш изобщо, защото това си ти с всичките малки, дребни или дори не толкова дребни несъвършенства. Всички имаме неща, които не харесваме, ама наистина ВСИЧКИ ! Но се стараем да се обичаме такива каквито сме, защото сме създадени така и така е трябвало да бъдем. Убедена съм, че си добър и умен човек, че имаш цели в живота и мисля, че наистина ще се научиш да откриваш и хубаво в себе си, както виждаш хубавото в другите.
    Ти си прекрасна, точно защото си ТИ. Ние сме себе си точно заради тези неща, които ни отличават. Животът е нещо толкова необяснимо, че не знаеш къде ще те завърти утре. Не знаеш как ще се чувстваш утре. Пожелавам ти да се събудиш и да осъзнаеш, че има хора по света, които нямат огледало пред себе си, нямат фоньотен, за да прикриват недостатъци, или дори помисли за хората, които са се родили на този свят с един или друг недъг. Твоите тревоги са нищо и да знам, че когато са си твои е по-различно, защото ти тежат на теб, но все пак, коя ще си ти ако не си ти, а си съседката от третия етаж?
    "Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."

Супер фен Аватара на Djuff
    Няма грозни хора, има неподдържани!!!

Град
    Цитирай Първоначално написано от Djuff
    Няма грозни хора, има неподдържани!!!
    пос** се -ако имаш както тя неква бенка примерно или малка гърбичка на носа-значи ли че е неподдържана? Аман от тъпи хора

виж, според мен красотата на едно момиче зависи от 3 неща
    1. очи
    2.коса
    3.форма на лицето/черти
    щом си харесваш очите, значи имаш чар, не съм те виждала, но така мисля, очите са най-хубавото нещо у човека, аз също постоянно имам мисли, че съм грозна, обаче всички ми повтарят к'ва съм хубавка и т.н, заглеждат ме постоянно така, че щом хората ме приемат....ок, не знам кой и защо ти се подиграва, но това как те възприемат зависи и от характера, държанието , бъди приятелски настроена и приемай с усмивка надсмиванията, на мен 100 пъти са ми казвали, че нямам цици, но хич не ми пука и се хиля от воле, защото мн се харесвам така, не мисля, че е красиво да изглеждаш като дойна крава , така, че спокойно, не мисля, че си безнадежден случай, може да промениш прическата, цвета и още куп неща, за да се харесаш, не за да те харесват другите

Повече от фен
    Харесваш очите си ?
    ОК, тогава ги подчертай. Направи ги толкова хубави, че хората да не могат да откъснат очи от тях и да не забелязват недостатъците ти.
    Знам, че това е пресиленко, но все пак.
    Не казвам, че трябва да наплескаш един тон грим, а да ги подчертаеш.
    Посъветвай се с специaлист.
    А щом мислиш, че си пълна, защо не се опиташ да отслабнеш ?
    Казвам ти, ще намериш коренна промяна в себе си.
    Казвам ти го от личен опит - миналата година бях пълничка, не се грижех кой знае колко за косата си, не се гримирах и т.н
    За едно лято се промених коренно - отслабнах, започнах да поддържам косата си ( не, че преди не го правех, просто сега повече се занимавам, измислям си разни прически и т.н ), започнах да се гримирам и всички казаха, че много съм се разкрасила.
    Та, идеята ми беше - направи някаква промяна в себе си, нещо, което винаго си искала, но поради една или друга причина не си направила.
    Започни да спортуваш, да се храниш здравословно.
    Сега диети няма да ти пиша, има достатъчно изчерпателни материали на тази тема.
    И така - сега кажи още нещо, което харесваш в себе си - колкото и незначитално да е то.
    Една приятелка, например харесваше пръстите си най - много.
    И пак ти казвам - ако искаш, постни снимка.
    Гарантирам ти, че никoй в този форум няма да ти се подиграе, или присмее, най - много да получиш съвети как да подобриш външния си вид.
    Ти си си ти. Уникална си. Точка. И тъкмо това те прави красива.
    ....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....

Супер фен Аватара на katericArofl
    както каза момичето по-горе имаш хубави очи, ноправи тако, че акцентът да падне върху тях
    -това, че имаш дупе, корем и т.н - отслабни, не е нещо непоправимо една 90 дневна диета или тази на Дюкан, ако имаш много килограми за сваляне ( от порядъка от 20 нагоре)
    -криви зъби - сложи брекети, ако имаш финансовата възможност
    -бемките и те се премахват оперативно, доколкото съм чувала
    яя се стегни, никой не е напълно щастлив. всички, дори и най-яките мацки в даскало, които въртят по 10 батковци имат своите проблеми, всеки има!
    ако при теб е видът, то при други са здравословни проблеми, проблеми в семейството и т.н и т.н. просто се няучи да се харесваш такава, каквато си за да могат да те харесват и другите, не позволявай да те тъпчат и да се подиграват с теб... ако сега тийновете са недорасли и не гледат по правилния начин на живота, по-късно като пораснат и ти самата като попаднеш и в др общество, вече с големи хора няма да имаш такива проблеми.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си