- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- С кой крак ставате?
Аз пък почти винаги с левия и се чуде защо дните ми не са хубави :ДД Простзащо т ми е от външната страна на леглотоПървоначално написано от katericArofl
![]()
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Това е невъзможно..тъй като компютъра ми стартира с различни IP глупако!!Първоначално написано от Cybershot
чети най долу в подписа ми кво пише..и за теб се отнася !
айде
Ми по- често с десния, ама ддз
In the eye oft the storm but I ain't scared
Cause after the storm There'll be calm somewhere![]()
old nick: lori
тогава по Physical Address.. или и той ти се сменя всеки път като си пуснеш компа?Първоначално написано от xxKiFlAxx
![]()
К'ВО ?!Ела утре сутринта уу нас да видим
![]()
For some people life is only black & white – from time to time some gray tones…There is nothing wrong with the rainbow you are either colorblind or you are not brave enough to see the beauty of the life and all the colors that exist.Life without color is no life to live.
Амиии винаги със средния... после десния.... после левия![]()
![]()
Ам, кифло само да ти кажа, при желание на администратори/модератори ще влизаш във форума само през училище![]()
![]()
устройва ме, къде живеешПървоначално написано от p0lina
![]()
![]()
не обръщам внимание на това
с двата леви крака....
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
Абе глупако..на теб не ти ли казах че не си ми на ниво и не може да се занимаваш с мен? Не виждаш ли че си глупав? . Незнам как си стигнал 12ти клас И обидно ми е да отговарям на простаци.Първоначално написано от muscle
айде чао
![]()
![]()
![]()
![]()
Ех, тея гевреци![]()
![]()
абе ти казваш, че си 8ми клас, ама на колко години си? 20 май ги имашПървоначално написано от xxKiFlAxx
![]()
Ставам с коремна преса![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
И мога ли да знам Как според теб стигна до тоя изводПървоначално написано от Tempest
![]()
Ако е заради знанията ми....тва доказа че не съм глупава
и да..на 14 съм :P
с левия, защот ми е от външната страна не лиглото. от дясно е стена и нЕма как.
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
Признавам, това е една от най-тъпите теми, които съм чел![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Със средния.