.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: Памет...

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..

Памет...

Не знам, може би съм объркала раздела но спешно ми трябва отговор на този въпрос..
    Как мога да преместя някакви програми приемрно от диск C на диск D защото паметта ми във C е пълна апък в D имам доста свободна памет

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Маркираш ги тези програми които искаш след това цъкаш десен бутон на мишката и даваш copy отиваш в където искаш да са и пак десен бутон на мишката и даваш Paste

Супер фен
    Направо Cut/Paste

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Да, но по този начин не се премахват от C

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Защото са инсталирани в С и с преместването им няма как да работят. За да освободиш място деинсталирай програмите/игрите, които не ползваш.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Дай на някой да ти увеличи раздела за сметка на диск D . Обаче мисля че ще трябва да се преинсталира.

Ако си преместила всичко, както казаха по-горе влез в control panel>add remove programs> и търсиш коя програма/игра или нещо друго трябва да изтриеш

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Занеси щайгата при спец. Ще ти разшири дял С с програма, без да се налага форматиране на харда и ново цепене.
    Местя темата.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Занеси щайгата при спец. Ще ти разшири дял С с програма, без да се налага форматиране на харда и ново цепене.
    Местя темата.
    Ако е напълнен целия хард...не е чак толкова просто да ти го "цепнат". Пък и знам някой спецове, как цепят....така ти го нацепват, че....
    Може и да се наложи да се направи една преинсталация с форматиране.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Местя темата.
    Ако е напълнен целия хард...не е чак толкова просто да ти го "цепнат". Пък и знам някой спецове, как цепят....така ти го нацепват, че....
    Що бе, таман ще намаже и нов Виндовс, току виж оригиналдъ

Acronis Disk Director - мести гиги от D: в C: ( примерно ) без да е неубходимо нищо друго освен рестарт на PC-то. Лично съм я ползвал няма грешка.Трябва само C: и D: партицийте да са на един HDD.
    „След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев

Напълно възможно е да се разшири дял C: за сметка на D:, но си има риск от загуба на данните! Аз така една нощ стоях на "тръни" до като всичко мине както трябва...

Супер фен
    другаря K_O_L_E_V ви просветли (то днешно време програма за всичко има... браво на девелоперите и на кракерите, да ни ги кракнат)
    Темата май се изчерпа

Цитирай Първоначално написано от doomkillerr
    Напълно възможно е да се разшири дял C: за сметка на D:, но си има риск от загуба на данните! Аз така една нощ стоях на "тръни" до като всичко мине както трябва...
    Точно това имам предвид. На моя комп имам доста неща, които не мога да си позволя да загубя, а обема им някак си не предразполага да ги записвам на дискове...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си