.
Затворена тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: Проблем...

Проблем...

Така първо извинете ако има такава тема, търсих но не намерих. Компютърът ми се развалии от 3-4 дни.. като го включа още при зареждането в началото ми пише че след 15 секунди ще се изключи сам и се изключва А самият ми компютър е разделен на 2 диска Д и С от който С се преинсталира а Д не . Та въпросът ми е мога ли по някакъв начин да си сваля снимките който ми стоят на десктопа защото ако се наложи преинсталация ще изчезнат Извинете за объркания въпрос дано да можете да ми помогнете

Супер фен Аватара на radeberger
    Носиш го да ти източат информацията от харда. С backup май няма да стане. Изчакай и мнението на някой по-компетентен.

Повече от фен Аватара на Kurdokolenko
    Град
    Sofia City
    Инсталираш Уиндоус 7 - той не трие снимките. Това е лесният начин. Другият начин е, да намериш друг хард и да качиш някакъв уиндоус по твой избор, точиш инфото от твоя хард и натам ти знаеш!
    Ho Ho Ho, I'm using tEh internet

Супер фен
    правиш си едно Windows Live CD......

Пробвай да си достигнеш до desktop-а в Safe mode, ако не стане го занеси някъде, където разбират, за да ти запазят информацията от desktop-а и естествено да преинсталират Windows-а.
    Simplicity is harder than complexity.
    Прост народ - слаба държава!
    Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.

Супер фен Аватара на JDeel
    Или Ubuntu (Linux) на диск
    http://www.ubuntu.com/netbook/get-ubuntu/download
    Записва се на диск (например с PowerIso), вкарва се в твоя комп и се нагласява при пускане да зареди от диска.

Мисля, че си хванал вирус, който ти спира автоматично компютъра след 15-секунди. Преди 5-години и аз бях пипнал подобна "гадина".

Пробвай следното решение, но трябва да си бърз...

1. Старитираш компютъра
    2. Щракаш комбинацията от бутони "Win" (бутона с логото на Windows) + R
    3. В появилото се поле пишеш "cmd" (без кавичките)
    4. В конзолата (черния екран) пишеш "shutdown -a" (също без кавичките" и щракаш "Enter" - Би трябвало съобщението да изчезне.
    5. Ако изчезне чети тук, какво да направиш: http://www.techykid.com/255/auto-shutdown-virus/

Много сложни решения му давате на човека. По обяснението му съдя, че идея си няма какво е лайв цд и т.н. Едва разбира от Уиноус вие линукс му давате... Пич занеси си го в сервиз. Казващ им искам тази и тази информация от харда си и след това го оправяйте както може. Те знаят как да ти свалят информацията.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Много сложни решения му давате на човека. По обяснението му съдя, че идея си няма какво е лайв цд и т.н. Едва разбира от Уиноус вие линукс му давате... Пич занеси си го в сервиз. Казващ им искам тази и тази информация от харда си и след това го оправяйте както може. Те знаят как да ти свалят информацията.
    Дам и това е решение - Ако е от Варна да пише на ЛС... - ще оправим проблема на доста ниски цени!

Цитирай Първоначално написано от doomkillerr
    Дам и това е решение - Ако е от Варна да пише на ЛС... - ще оправим проблема на доста ниски цени!
    Aйде без самореклама A aко е от Ловеч или Търново, аз без пари ще го оправя :d

Lupus in fabula

Aйде без самореклама A aко е от Ловеч или Търново, аз без пари ще го оправя :d
    Няма как човече - още сме в криза, трябва и по някой и друг лев да се изкарва...

Супер фен
    Ако е от София аз ще оправя проблема за малко пари.

хаха от София съм Благодаря много ще опитам и ще пиша ии съм момичеее за това не разбирам много много

Благодаряя за съветиитее. Днес дойде техник и поправи проблема Било някфо късо съединение от юсб-тата .. темата може да бъдее изтрита

Цитирай Първоначално написано от maceto0614
    Благодаряя за съветиитее. Днес дойде техник и поправи проблема Било някфо късо съединение от юсб-тата .. темата може да бъдее изтрита
    WTF ?! Късо съединение от USB-тата? ...какви чудеса крие този свят само

Lupus in fabula

Мега фен Аватара на L0ST
    A как го откриха тва късо съединение на портовете? Доста странно, от такова съм горил портовете и на лаптоп и на персонален (убавото е, че самите дъна имат защита, та да не гръмна сичко )..кво да се прави, китайски боклуци, де да знам па че проблема е в кабела
    Lexynnka

WTF ?! Късо съединение от USB-тата? ...какви чудеса крие този свят само
    @ GregoryHouse - Отговора на "maceto0614", малко ми напомни на един виц от едно време...

Доктора: ... ти виждал ли си триъгълно или продълговато хапче?
    Пациента: Абе не съм докторе, ама на машина е - като и писне и почва да ги цепи на "кюше"..."

ами такка каза техникаа.. и сега не мога да използвам юсб-тата защотоо щяло да стане по същия начинн

ами такка каза техникаа.. и сега не мога да използвам юсб-тата защотоо щяло да стане по същия начинн

Е то и ние едно време когато прекарвахме по селата интернет и идваха пез 5 мин бабички и дядки да ни питат какво прекарваме отговаряхме "Радиоточки." Просто след като кажеш интернет и следва 20минути обяснение какво аджеба е тва...

Lupus in fabula

Супер фен
    OMFG !!
    RETARDS!!
    Че аз USB-то у нас си го използвам за тестове ей така, кат няма ко да правя, щото дава стабилни 5V и постоянно става на късо..... Боже Господи, какви хора има.......
    Оставете това, ами и коко95 се слага да оправи проблема.
    Чудя се пое от 2те е по-потресаващо

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Ооооооооооооо нееее! Не мога. Не. Не. Не.
    Ако е от София аз ще оправя проблема за малко пари.

К-к-к-к-к-люч. К-както помоли авторката.

Тоя коментар ме разби....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си