(Излагам се ама ме е страх и няма на кой да споделя..)Преди около година забелязах, че по пениса ми има някви странни бели топчета...нищо не направих по въпроса..по-късно направих голяма глупост(и продължавах да я правя до днес когато осъзнах каква грешка съм направил)-започнах да ги изтисквам.Не ме болеше и реших, че са просто някакви безобидни мастни пъпчици.Преди около месец се показа една много голяма.Беше много твърда и не можах да я стисна.Оставих я.Днес отивам до тоалетната и я гледам, че е мутирала-беше станала лилаво-синя.Страшно много се уплаших и си викам "много съм глупав да ги стискам тия пъпки...сега сигурно ще остана импотентен".Докоснах я леко я тя взе че се спука.Изтече някаква гнусна червено-лилава течност от нея.Изплаших се.Изплакнах се и оставих нещата така.Дано утре е по-добре...
Мисля, че всички тия мои проблеми идват от това, че се самозадоволявам прекалено много-по 2-3 пъти на ден, почти всеки ден от около 3-4 години(на 16 съм).Много рядко минава ден в който да не се самозадоволя.
Не съм правил секс и скоро не искам да правя.
Вече не усещам удоволствие от "чекийте".Дали ако ги намаля пъпчиците ще спрат да се показват и ще усещам повече удоволствие?Какво мислите?НЕ ИСКАМ ДА ОСТАНА ДЕСТВЕН ИЛИ ИМПОТЕНТЕН!