- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- End of topic
Темата е приключена.
Велипокепието на мига би могло да бъде уловено в най-пълната му красота само от тези, които не биха се побояли да му се отдадат безрзервно и с цената на всичко свое.
В теми, написани фрапиращо неграмотно или без пунктуация, НЕ пиша.
http://www.wowdetox.com/
За съжаление боренето с наркоманщината е трудно. Просто нека знае, че може да разчита на тебе, пък другото...
Понаранили сте се един друг, хич да не е.
Хубаво, че нямаш нужда от съвети, защото и без това никой не може да ти даде адекватен такъв.
Докато ти не се справиш сам.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Е, благодаря! дори само на тези, които ще го изчетат от край до край и ще си кажат „този пък глупак, какво е седнал да ни занимава с нещастните си драми“ - изчетох го докрай, и въобще не смятам, че си глупак, а точно обратното.
Но съм съгласна с LadyDi.
Ние не познаваме момичето ( доколкото видях тя не е момиче, тя направо си е голям човек ), нито можем да гадаем какво я е накарало след толкова дълга връзка да приключи нещата.
Нещото, което аз виждам, е че наистина те обича.
Факта, че е имала извънбрачна връзка толкова време го доказва.
Мисля, че трябва да я оставиш малко да премисли нещата.
И след това да се опиташ да я убедиш, че ти си човека за нея, а тя за теб.
И пак го казвам - не смятам, че някой може да ти даде адекватен съвет, макар и ти да нямаш нужда от такъв. Всичко трябва да оправиш сам ..
Успех все пак.
От толкова години сте заедно, а ти не си направил по-сериозна крачка с нея. Сам казваш, че си нямал възможност и готовност за нещо повече. Струва ми се, че това положение я измъчва (изморило я е вече) - тя те обича, но не сте истински заедно. Вие се криете, а в същото време тя има и семейство. Тези две неща не могат да бъдат вечно съчетавани заедно. Или едното, или другото. Нормално е да избере семейството, тъй като в момента то е нейната крепост и по-голяма сигурност.
You're frozen
When your heart's not open..