.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Найстина чуствам нещо...

Момче съм. Възраста ми има малко значение.
    Имал съм 2 гаджета до сега. В момента съм необвързан.
    Всичко започна на новогодишното парти. Имаше 1 момиче, прекрасно, великолепно, чудесно, мога да кажа че се влюбих откакто я видях (колкото и банално,тъпо,изтъркано и детско да звучи). Никога не съм се чуствал така. В момента в който си поговорихме с нея усетих нещо в мене, дълбоко в мене се пробуди. По-щастлив не съм се чуствал до сега. Цяла вечер и правих намеци, танцувах с нея, говорихме си, аз само с нея, тя не. Но стана така че тя се нахвърли на 1 приятел, не се познаваха от преди това, буквално почнаха да се целуват. На мен ми стана много гадно и се мъчих да не и обръщам внимание, но просто не можех, все поглеждах към тях, как се прегръщат, и ми ставаше все по-гадно. Може да кажете че е курва, защото се е нахвърлила на някой който не познава на първата вечер, аз не мисля така, може би е почуствала към него това което аз съм почуствал към нея?! Може би....Може и аз да греша защото съм заслепен от любовта?! Има много варианти но найстина ми трябва някакъв съвет? Не знам защо не мога да я забравя, и преди са ме рязали но за 2-3 дена ги забравям. А оттогава не съм спрял да мисля за нея? Не знам дали имат някаква връзка след купона... дали да поговоря с приятеля ми и да му обясня ситуацията... или направо да говоря с нея? Или да чакам с времето да ми мине? Пак казвам имал съм 2 приятелки рязан съм n пъти но НИКОГА не съм се чуствал по този начин.

Извинете ме за дългия текст, двусмислиците пенливата история и правописните грешки, пиша го както ми идва отвътре

Надявам се да получа съвет.
    ЧНГ

Голям фен Аватара на Fizz
    Град
    Sofia citY ;P
    Ами първо говори с тоя твоя приятел ... предполагам той ще те разбере и ще го измислите заедно ... а с нея ... попитай я има ли нещо наистина към това момче ...

А защо ти пръв не стигна до целувката ? Просто щом чувстваш такива неща ... действаш ... Знам какво е и знам и какво е да изпуснеш такова момиче и ...

каза:v kraina smetka jivee6 zaradi sebe si ne zaradi tqh.. .. ;]]

Супер фен Аватара на nymphadora
    Цитирай Първоначално написано от Fizz
    Ами първо говори с тоя твоя приятел ... предполагам той ще те разбере и ще го измислите заедно ... а с нея ... попитай я има ли нещо наистина към това момче ...

А защо ти пръв не стигна до целувката ? Просто щом чувстваш такива неща ... действаш ... Знам какво е и знам и какво е да изпуснеш такова момиче и ...
    Общо взето и аз щях това да кажа и това да попитам.Питай твоя приятел дали има някакви чувства и му кажи,че я харесваш.Той ако няма чувства ще се отдръпнелОттук натам и взимаш телефона,скайп и почва комуникация,после я каниш навън и така.

Fizz написа:
    ^ =D> +1

амиии не разбрах нещо ... споделяш първо, че това се е случило на новогодишното празненство и второ, че забравяш момичетата за 2-3 дни ... ъъъ Нова Година не беше ли точно преди три дни ХаХ

Ммм ОК сори, че щи разбивам надеждите ... то все пак нищо не се знае де ... ама мисля,че ти си направил достатъчно за да предразположиш момичето да налети на теб - говорил си й, танцували сте, правел с и разни намеци ... направил си предостатъчно за една вечер ... така че момичето просто е направило своя избор, решило е въпреки старянията ти да се целува с приятеля ти не с теб. Нз то май всичко е ясно ... и сега просто търсиш някой да те утеши,че има надежда ... ама дали ? Ее... не де то надежда винаги има и пак нищо не се знае може пък на следващото парти да се натиска с теб ....
    ^_^ \\//

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Да я беше целунал първи.
    Иначе - сигурно повече време ти е останала в главата, защото не те е отрязала (не е имало тъпите разговори- искаш ли да ходим - не ) и имаш някаква надежда, че просто е било за вечерта и имаш шанс.
    Другото което е - видял си я в действие и си я поискал за себе си по същият начин. Не си имал нужда да фантазираш за поведението й, имал си го пред себе си , харесало ти е и във фантазиите ти е било нужно само да си смениш мястото с другият пич.

И все пак я питай - к'во, 'що става с нея .
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Ми говорих с момичето, и общо взето causa perduta
    Харесват си се двамата излезли са неска на кафе има планове момичето за него, пожелах им щастие и тва е. Мисля че така е най-добре?

Супер фен Аватара на nymphadora
    Попринцип добре си направил,но щ ти е гадно известно време.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Изпуснал си възможносттта. Не мисля, че има нещо, което да направиш. Занапред си направи извода кога трябва да действаш.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Според разказа ти, дал си всичко от себе си. Каквото се е искало от теб си го направил. Намеци, танци и прочие. Явно момичето не те харесало, затова не е направила крачка. Както се казва " на сила хубост не става"
    Горе главата и давай напред. Успех

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Има и вероятността да се е целувала с въпросния, защото е била пияна. Не знам, според мен пак трябва да пробваш, едно новогодишно парти не значи нищо.

Животът е адът описан в Библията!

Голям фен Аватара на Fizz
    Град
    Sofia citY ;P
    говори с момчето а не с нея .. тя може да си има планове , обаче нали той ти е приятел .. ако той я желае , просто си си пропилял шанса и няма заради путка , путка да станеш ...

но в противен случай или го изчакваш да му мине мерака ... и действаш или просто се уговаряте

успехи все пак ... а набележи си друго момиче , и се опирай да я забравиш ... най-доброто решение

каза:v kraina smetka jivee6 zaradi sebe si ne zaradi tqh.. .. ;]]

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Моментна заблуда, търси друго момиче
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Цитирай Първоначално написано от Fizz
    говори с момчето а не с нея .. тя може да си има планове , обаче нали той ти е приятел .. ако той я желае , просто си си пропилял шанса и няма заради п***а , п***а да станеш ...
    Аз за момчето знам че си я и това ми трябваше да знам тя същото ли чуства. Явно се харесват и двамата няма да ходя сега да правя курвенски номера, ще се помъча малко, ще я забравя.

Благодаря за съветите btw.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си