Първо да ви пожелая виско най-хубаво през новата година. Здраве,щастие и само хубави емоции.
Сега на въпроса. Знам,че има 10000 такива теми. Прочел съм повечето-всички просто е невъзможно.
С приятелката ми ходим от доста време,говори ли сме за секс,но сме стигали само до орален такъв и хей ръчички,хей ги две. Аз не настоявам,защото нямам и опит ,а имам търпение и това май ни стига засега. И искам първият ни път наистина да е запомнящ се,а не просто ей така вътре-вън-готово. Не е особено приятно да свършиш за 2-3 минути и за нея нищо. Като цяло трябва да се действа бавно и ритмично,това ясно + предварителните стъпки- "любовна" игра,ала-бала. Има ли нещо друго? Ако усетя,че свършвам да спра ли и да карам малко орално,или просто да променя скоростта/позата. То ясно,че тия неща се усещат на момента,ама все пак искам да съм подготвен. Главно искам тя да се чувства добре и да ѝ е приятно. Не съм от хората,дето искат да ръгат там 3 минути като че разбиват бетон с пневматичен чук,а искам да я накарам да се разтопи. Като получи оргазъм (клиторален де) и направо полудявам,много повече ми харесва,отколкото когато аз получавам оргазъм.
Та,надявам се да има нещо смислено в цялата тема. Коментари от типа на "пораснете,тогава" са лекинко излишни.