- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Избягахте ли от училище днес?
Я бързо признавайте.
Бяхте ли/ ще бъдете ли на училище днес?
Написахте ли си домашните?
Слушахте ли госпожата?
Вдигахте ли прилежно ръка?
Има ли бедняци, които са избягали от училище?
...
Гледах ги аз тази сутрин по bTV. Несериозни са. Дори един протест не могат да направят както трябва, да не говорим, че не знаят и за какво протестират.
И каква е разликата днес или утре ще бъдат на училище? Нито вчера са седнали да четат, нито днес ще го направят, ако беше почивен ден.
Не можели да се въстановят от посрещането на Нова Година. Ми и аз не мога, ама никой не ме пита. Трябва да се свиква с отговорността.
*а така хълцам цяла сутрин, направо не е истина*
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
И не могла да се подготви за класното по математика. Репортерът я пита "Как така?" и тя най-нагло му обяснява: "Ами, господине, какво искате, нашата ваканция започва на Бъдни вечер и на 3-ти сме на училище. Кога да се подготвя?"
А, джанъм, къде се почесва на 26, 27, 28, 29-ти декември?
Ходили ли са на училище днес или не?
Една учителка ми се обади днес и пита кога ще мина да ги видя. Дали защото няма никой в стаите и им е скучно?
Аз бягам от лекции днес щото съм боклук.![]()
Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
Ментално деформиран - черупка без душа.
Животът си в клетка наричаш свобода.
Рисуваш картини с затворени очи.
Живееш своя свят с розови мечти
Ментално деформиран - черупка без душа
Измамната реалност те води в пропастта.
Ние преди редовно си правихме едни стабилни ваканции с по 1 седмица отгоре. Аз имам изпит на 5ти, а те се оплакват за едно класно ...
n00bs
Ама днес и лекции ли има?
При нас уж няма, ама има едно екстра мероприятие и ...
Но така като гледам - няма много ученици у форума. Май са на училище, или пък се възстановяват от НГ. Слаба работа - три дена не могат да се възстановят. Едно времме ....
...
аз ше ходя на даскало след малко.
абсолютни глупосте са тия 'протести' от самото начало. сякаш, ако им дадат още почивни дни, ще правят нещо различно от това да си рефрешват фейсбуците по цял ден.
на мен ми остават още няколко месеца да съм ученик и гледам да не пропускам много, че вече ме удари носталгията![]()
Аз също след малко ще ходя на училище..
Не ми се ходи (не заради това,че е намалена ваканцията,а поради лични причини),но няма как - предупредени сме,че ако на 3 януари не сме на училище НИКАКВИ бележки от родители или лекари няма да се приемат..Та така..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
И аз ще заминавам след малко.
И аз не се подготвих за класнотоама и месец ваканция да имах пак сигурно нямаше.. не се оплаквам от нищо като цяло.
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
LadyDi, след девет календарни месеца ще разбереш къде точно са се почесвали.
То не бе еуфория да си снимат тоалетите за НГ и да публикуват снимки, не бяха вълнения за грим и прически... как на фона на всичкото това да учиш?!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Да, представи си.Първоначално написано от manliftingbanner
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=381158
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=380972
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=380857
А колко гафове има по тая НГ и що ескапел ще се изпие...
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Аз съм направо... изумена, поради липса на друга дума в момента. Не знам докъде ще я докараме.
В моя град спец. тоалеТНи за НГ нямаИ със работен гащеризон да излезеш, пак на никой няма да го инт., жалко за майките и бащите дето се блъскат за такива деца
![]()
n00bs
Отивам на у-ще, 'щото при нас правилата са строги и май няма да се зачитат бележките за тоя ден (ако случайно някой реши да отсъства)
Не вярвам в успеха на "Националния ден за бягство от училище"![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
КУЛТОВО!!!!!Първоначално написано от kalpazanka
![]()
има нещо вярно, хубаво че има НГ, че да върви бизнеса с ескапела.. естествения прираст на населението също е в пиков момент.. че докъде ще стигнем иначе![]()
Септември месец с най-много новородени![]()
Дотам стигнахме в незнанието си какво искаме и какво правим, че и бледата младеж направи една жалка симулация на будно гражданско самосъзнание.
активизъм/превенция; писане; музика
Аз се чудя на кое да се възмущавам повече - на желанието им за 1 ден (?!?!?) повече ваканция или на факта, че не успяха дори себе си да организират както трябва и днес по-голямата част са на училище.Първоначално написано от semantics
И на двете + няколко пъти заявеното становище, че не се борят за промени в образователната система, а само си искат ваканцията.
активизъм/превенция; писане; музика
е нормално е пикльовците да не се организират , какво се учудвате
+че самата идея смърди
Протест? Ъ? -.-" А кой ще ми минава изпита след няколко месеца, а? xD К'ур с брада. Ха-ха-ХА. Да ви серем на "протестите".
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
Е, стига де. Аз за Нова година, Коледа, и всякакви поводи се обличам по възможност с нови или малко експлоатирани дрехи. Тази НГ бях с костюм, купен 2 седмици по-рано и носен 2 пъти. Никъде не съм излизала, колкото до майка ми и обратно, което са 100 метра.Първоначално написано от manliftingbanner
А иначе на учениците не им трябва ваканция, ама никаква. Да почиват с работещите и по максимум 1 месец лятна. И без това не си сядат на д-то да четат. Поне да са в клас да чуят нещо си и а дано го попият. Иначе оправия няма!
Какво се възмущавате?
Ето и Брюксел констатира това: Промени в България се правят на сила, а най-хубаво ги отчитаме.
Един вид не е важно, какво правиш, а какво отчиташ.
Звучи ли ви познато?
...
Не отидох, а спах до 1 часа![]()
Audio ergo sum