- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Избягахте ли от училище днес?
Не...![]()
Мислех да избягам, за да подкрепя съучениците си в тази светла инициатива, но след като разбра за пошлите ми намерения баба ми ме изхвърли от леглото и ме насурвака хубаво с точилката, с която направи баницата с късмети ( ирония, нали...).
Така с посинен задник и гръмогласни псувни започнах да си проправям път през 4 сантиметровия сняг към училището - мъчилище.
Протестът ми започна още от прекрачването на ръждясалия праг. Не отвърнах на пожеланието на дружелюбния портиер и изгледах презрително дебелата готвачка Гертруда, която се разплака и осоли още повече кашкавалките. След като ритнах едно кошче за боклук и бутнах някакъв мустакат петокласник в лавката реших, че е по - добре да не закъснявам за час, за да не чуя отново:
"Сурва, сурва, весела година
на момента бягай при господина!
Задникът ти ще нашаря,
ако не отидеш при другаря."
Денят продължи с чупене на няколко саксии, снимане на cameltoe - то на класната и уриниране в кофата с вода. Накрая пребих няколкото виетнамеца в училище, но по - късно се сетих, че баба ме е учила да съм толерантен към чуждите култури и затова им подарих малко жълт сняг в знак на дружбата между белите и жълтите.
Тааааа, така мина моят своеобразен протест срещу образователната система и гадното училище.
Свобода е свободата да кажеш, че две и две правят четири. Приеме ли се това за дадено, оттук следва всичко останало.
Sofia Rebel Station
Ходих на училище, много ясно.
Не виждам смисъл нито в тъпия протест, нито в масовото "бягане".
За сметка на това, в момента, в който влязох в класната стая 99% от съучениците ми говореха за това как са се натряскали/оповръщали/припаднали на НГ.Чак ми стана тъжно.....
Колкото по-дълга е ваканцията, толкова и не ми се учи след това...
На мен пък ми се ходи на училище![]()
...don't care what I've become but fear what I am becoming...
Първоначално написано от LordOfLight
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Тихо, Мишо!![]()
...don't care what I've become but fear what I am becoming...
Аз ако бях щях да отида и да издам всичките си съученици!!!
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Бях на даскало.
Настроението все още си беше супер ваканционно ии общо взето ходенето беше за да се видя с хора, с които времето ми си минава супер.
Не намирам смисъла в така наречения "протест".
Everybody has been through some shit,
whether it's drastic or not so drastic.
Everybody gets to the point of "I don't give a fuck".
Ходих. не виждам смисъл от тоя протест като цяло аз. то мина и замина ваканцията :>
Varna Sound
Mинах днес през едно кафе, което обикновено е пълно, но по това време има по една-две свободни маси. Днес беше препълнено! Пълно с ученици, които не бяха влезнали в час и се разправяха в кой от останалите часове ще влизат и в кой не. Имаше една девойка, която щеше да се разплраче. Разкъсваше се между желанието си да не я изхвърли групичката съученици или техните да не я накажат.
познато в моето училище няма и един ученик а майка ми вика да вървя на училищеПървоначално написано от bulgarche
то кято няма никой кой да гледам учителите как си играят на компютрите ли
![]()
Не ходих на училище, защото...още съм ваканция. :P
Не съм протестирал. От 15 декември до утре съм ваканция съвсем официално...остана и на протест да се вдигна.![]()
Не ходих. Училищата не изпълниха нито едно искане и аз ще жертвам собственото си образование, за да докажа правотата си.
И аз като тази от репортажа (макар да не съм я гледала, цял ден за нея се разказва), с единствената разлика, че си решавах задачки цяла "ваканция" и снощи заспах с усмивка и доволна от усилията, които вложих и накрая к'во стана? Кака ви Чери се събужда днес в 16ч.
И заради зверското ми успиване днес утре като ида на училище ще влеза в графа "избягалите на 3ти януари от училище".
Надухте ми главата всички с тези 'протести' и дискусии!
Днес си е просто ден като ден, ваканцията беше под всякаква критика. Дори за мен беше ПРЕКАЛЕНО дълга.
'Дето беше излязло едно проучване на -великобританските специалисти- () 3-4 дни са напълно достатъчни за релакс на хората.
ПРимерно не мое да си спукваш гъза от бачкане няколко месеца нон стоп и после като си вземеш две седмици отпуск, още на 5тия ден ще се чудиш каква да я подхванеш, понеже си свикнал на непрестанно напрежение, отговорности и ангажименти и така...
На мен тези десет дни ми бяха кошмарни.
А кво беше това успиване от моя страна... не мога да отговоря...
Знам само, че ме вълнува, че от днес на доста места е забранено тютюнопушенето...
Не, ходих на училище.
От моя клас очаквах поне към 10 човека да не дойдат, но бяхме почти всички на училище.![]()
Аз лично не виждам особен смисъл от тия протести, и то пък за ваканция.
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
не ама избягах от рпу-то ,така че пак се вписвам в обстановката
важна е идеята![]()
Mr. Makaveli tell me to ride and I'ma ride..
Мислех да не ходя, защото съм доста болна. Пуших и ... ми се прииска да отида. Отидох. Обаче не е работа с температура и т.н. на училище, затова си тръгнах. Май няма да ходя скоро пак :/
Let the psycho plays with you...
не бях на даскало, болен съм, иначе ми беше ясно, че няма да ходя поне 1-2 седмици![]()
да им пикая на 'протестчето'![]()
що са безсмислица и филм...
без коментар!![]()
Айде,айде.Тва вече е прекалено..Първоначално написано от krem4et0
И има ученици,които учат.Може да не е всеки ден,но го правят. Тва учениците ни изкарвате все едно всички сме някакви животни....
И бях на училище,да...![]()
Изрече претоварилата се от работа...Първоначално написано от krem4et0
![]()
![]()
![]()
хаха и азПървоначално написано от manliftingbanner
![]()
^ много мощя.![]()
Аз пък винаги си купувам нещо мъничко. Лошото е, че винаги не издържа до 12. Идеята с цели нови тоалети в случая не е много добра.
Има и разликата при момчетата и момичетата. Не мога с дрехите, с които съм пътувала цял ден, чистила и готвила и са били по-спортни, да седна после на масата с тях.
аз за т'ва не чистя, готвя и т.н
седя пафкам и се чеша![]()