- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как най-добре да се извините на приятеля(лката) си ?
АМи вчера доста се сдърпахме с приятеля ми и искам да се изясним,защото след 2-3 дни всеки заминава в града,в който учи(да,връзка от разстояние е). Наговорих му едни неща.за които съжалявам,искам да му покажа,че не ги мисля,искам да разбере,че е било само резултат от мой яд и да си ''простим'',всичко да тръгне постарому. Казах му,че може би сме се изчерпали,че сигурно не ме харесва достатъчно и т.н.,само че той ме убеждава,че не е така. Сега искам да се изясним,защото истината е,че много го обичам,но нямам силите да му го кажа. Преди това той ме ядоса за нещо и затова му ги наговорих такива-бяхме на купон на НГ и той започна да ме обвинява,че съм се държала тъпо в даден момент. Стана ми обидно,че набляга на това-защото се бях постарала,направих специалитети,занесох ги-вярно е,малко се напих,но той доста крайно изказа мнението си(от там тръгна кавгата). Сега искам просто да престанем с тия караници и всичко да е наред. Правихме секс след това,но не мисля,че помага. (на мен поне не) Та-някаква по-добра идея да го зарадвам ?
ами по - добре от това да седнете и да поговорите като хора ... едва ли
Извини му се в лицето ... кажи му , че е било грешка , че всъщност не го мислиш това ... всеки допуска грешки , не се притеснявай![]()
каза:v kraina smetka jivee6 zaradi sebe si ne zaradi tqh.. .. ;]]
Казваш му - сгреших и толкова.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Когато аз съм виновен казвам просто извинявай, но толкова съм внушителен, че веднага се оправят нещата![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Просто поговорете и се извини.
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Интересно ми е защо си криеш чувствата? Щом не му казваш какво чувстваш към него, значи нещо не е така, както го казваш ти, може би?
хЪх...
Първоначално написано от RoSKo0o0
Ако му се извиниш и му кажеш какво точно изпитваш и на теб ще ти олекне пък може и да се подобрят нещата ...
What you give is what you get !!