Как най-добре да се извините на приятеля(лката) си ?
АМи вчера доста се сдърпахме с приятеля ми и искам да се изясним,защото след 2-3 дни всеки заминава в града,в който учи(да,връзка от разстояние е). Наговорих му едни неща.за които съжалявам,искам да му покажа,че не ги мисля,искам да разбере,че е било само резултат от мой яд и да си ''простим'',всичко да тръгне постарому. Казах му,че може би сме се изчерпали,че сигурно не ме харесва достатъчно и т.н.,само че той ме убеждава,че не е така. Сега искам да се изясним,защото истината е,че много го обичам,но нямам силите да му го кажа. Преди това той ме ядоса за нещо и затова му ги наговорих такива-бяхме на купон на НГ и той започна да ме обвинява,че съм се държала тъпо в даден момент. Стана ми обидно,че набляга на това-защото се бях постарала,направих специалитети,занесох ги-вярно е,малко се напих,но той доста крайно изказа мнението си(от там тръгна кавгата). Сега искам просто да престанем с тия караници и всичко да е наред. Правихме секс след това,но не мисля,че помага. (на мен поне не) Та-някаква по-добра идея да го зарадвам ?