.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: ACNE OUT

ACNE OUT

здравейте извинявайте за правописните грешки но пиша с online кирилизатор така значи чета много за ACNE OUT мога ли да го взема без предписание на лекаря и кое по точно трябва да взема да за изчезнат папките бързо и ефективно моля помогнете благодаря

под какво точно да взема имам предвид щото са няколко серии лосион,крем,сапyн и т.н

Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив
    Ами попитай в самата Аптека...Аз съм ползвала мисля,че тоника или там как се казваше...Хубаво е ,но съм ползвала и мн по-добри неща...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Лосиончето си вземи.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

anonymous708973
    Guest
    Аз си купих сапуна и хидратиращ крем на Гарниер. Измих се снощи със сапуна и сложих крем.
    Кремът няма да попречи на действието на сапуна, нали?

не, не би трябвало.Даже май ще стане по-добре, защото лосиона май изсушава, а кремчето хидратира.

Голям фен Аватара на kiki1991
    Град
    Ловеч/В.Търново
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Лосиончето си вземи.
    лосиона найстина е много хубав..без рецепта може да си купиш каквото искаш от серията на акне аут

Супер фен Аватара на cookie_master
    има и един крем с червена капачка,препоръчвам ти да си го вземеш,защото на мен от тоника(не почистващия,а действащия) много ми се бели кожата
    МОМИЧЕ!

Ами аз си взимам лосиона без предписание. Другите неща също са без. Много помага, адски доволна съм

даа можеш да си го вземеш без рецепта но чесно да ти кажа по-си струва да си купиш зинерит много по ефикасно е.. за 1 ден и следа от пъпката няма а с анке оут 2 дена 3 си с нея... ии ако епо-голяма много изсушава и става на раничка... 10000000000000000000000000 % по-доброто е ЗИНЕРИТ

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Чувала съм,че тоя Зинерит миришел гадно......или се бъркам?

Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    Чувала съм,че тоя Зинерит миришел гадно......или се бъркам?
    Аз го имам,но не мирише гадно

Супер фен
    Град
    Germany
    Аз ползвам крема на Acne out от доста време.По едно време и лосиона си бях взела.Г/д ми помага.Без рецепта съм си го купила.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си