здравейте извинявайте за правописните грешки но пиша с online кирилизатор така значи чета много за ACNE OUT мога ли да го взема без предписание на лекаря и кое по точно трябва да взема да за изчезнат папките бързо и ефективно моля помогнете благодаря
под какво точно да взема имам предвид щото са няколко серии лосион,крем,сапyн и т.н
Ами попитай в самата Аптека...Аз съм ползвала мисля,че тоника или там как се казваше...Хубаво е ,но съм ползвала и мн по-добри неща...
Лосиончето си вземи.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Аз си купих сапуна и хидратиращ крем на Гарниер. Измих се снощи със сапуна и сложих крем.
Кремът няма да попречи на действието на сапуна, нали?
не, не би трябвало.Даже май ще стане по-добре, защото лосиона май изсушава, а кремчето хидратира.
лосиона найстина е много хубав..без рецепта може да си купиш каквото искаш от серията на акне аутПървоначално написано от kalpazanka
има и един крем с червена капачка,препоръчвам ти да си го вземеш,защото на мен от тоника(не почистващия,а действащия) много ми се бели кожата
МОМИЧЕ!
Ами аз си взимам лосиона без предписание. Другите неща също са без. Много помага, адски доволна съм![]()
даа можеш да си го вземеш без рецепта но чесно да ти кажа по-си струва да си купиш зинерит много по ефикасно е.. за 1 ден и следа от пъпката няма а с анке оут 2 дена 3 си с нея... ии ако епо-голяма много изсушава и става на раничка... 10000000000000000000000000 % по-доброто е ЗИНЕРИТ![]()
Чувала съм,че тоя Зинерит миришел гадно......или се бъркам?
Аз го имам,но не мирише гадноПървоначално написано от MegiBoOm
Аз ползвам крема на Acne out от доста време.По едно време и лосиона си бях взела.Г/д ми помага.Без рецепта съм си го купила.