.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Hybrid View

.. ДАСКАЛОО :O ..

Айде и една темичка за 03.01.2011 година който не е ходил на даскало .. Аз не съм .. и на 04.01.2011 не съм ходила мисля цялата седмица да не ходя ..
    Женско съм! You're so hypnotising Could u be the devil? Could you be an angel ?Your touch magnetizing .. Kiss me, k-k-kiss me infect me with your love, and fill me with your poison ..

Айде всички да пуснем тема за датата 03.01.11 и да се хвалим ходили ли сме или не на училище.

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    ходих...що пък да не ходя...
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Пфф, ае престанете с тия тъпи теми, бе. 3 та 3, писва вече. Кво толко пишете за тоя 3, като чели е някакъв национален празник, айде спрете се малко.

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Сутринта по телевизията ни го набутаха здраво !
    Слушам коментират за 3ти и казват водещите там :
    " Нито учат като хората ,нито протестират както трябва ! "
    Ей разцепих се ви казвам

..

Да .. Леля ми е даскалка и само ми повтаря : Ти нали много ходиш на училище и учиш та са ти натежали 5 дена ..
    Женско съм! You're so hypnotising Could u be the devil? Could you be an angel ?Your touch magnetizing .. Kiss me, k-k-kiss me infect me with your love, and fill me with your poison ..

Супер фен Аватара на someonerandom
    Ми то да ви имам проблемите-един ден И на мен не ми се ходи,обаче вие просто наистина не усещате кога да спрете.3,та 3.И какво,като е 3ти?Аз си отидох на 3ти,нямаше ме на 4ти.Айде наречете ме стачкоизменник и ме линчувайте ако искате...
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Град
    in the middle of nowhere
    АЗ ПА ХОДИХ. НЯ
    целия клас си бяхме там. да ви го туря и в протестите.

And the sky was all violet I want it again,
    but more violet
    more violet
    hey, i'm the one with no soul
    one above and one below ✿

..

оо не какви протести какви 5 лева .. Събрали се 20 човека и на това му казвате протест

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Цитирай Първоначално написано от SHEsaREBELxxx
    АЗ ПА ХОДИХ. НЯ
    целия клас си бяхме там. да ви го туря и в протестите.
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си