- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Това не може да продължава!
Здравейте! За 1-ви път ще искам подобна помощ във форум, надявам се на разбиране. На 15 години съм (след два месеца ги навършвам) и имам чувството, че съм пълен развратник. ;хх Имал съм успехи с момичета, но не мога да кажа, че съм бил истински влюбен досега. Една немалка част от приятелите ми вече имат сериозни приятели/приятелки, а аз... аз си падам по двуцифрена бройка момичета. Искам да се влюбя, да правя момичето щастливо, тя да ми пълни душата и така...
Та проблемът ми е, че действам на няколко фронта едновременно. Имам предвид, че когато съм с едно момиче я свалям, друг път с второ - и нея свалям, с трето, четвърто и т.н. ... искам да се осъзная, по дяволите. Уви, трудно ми е! Помогнете...
отиди в манастир ....![]()
без ПОДПИС ... xD
Абе за какви сериозни връзки ми говорите на по 14-15 години. Това, че си с някого от 4-5 месеца не значи, че е сериозно.
Относно твоя проблем - нищо ти няма. Нормално е в пубертета да те пере хормона. Когато се появи момиче, което наистина да те заинтересува няма да се сещаш за останалите. Така че, всичко с времето си.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Наложи си постене до срещата с Принцесата на бял кон!![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
**
Gavin,
гадничко постъпваш спрямо момичетата.
Ахахха изпълни ми душата!Радвай им се докато можеш.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Споко, ще ти мине. Пубертет + хормони = на твоето положение.
Животът е адът описан в Библията!
Изживей още 15 години и тогава мисли по тоя начин.![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Спри да искаш да се правиш на "женкар" и ще спреш да со въобразяваш, че си такъв.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...