- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не знам как да постъпя
Харесвам едно момиче много, ама наистина много, а и тя ме харесва. Много добри приятели сме вече достатъчно време. Приятелските ми чувства вече не са само приятелски. Аз искам да стане нещо, а виждам че и тя иска. Но тук идва гадното НО!(при мен даже са 2)
1- Една неина мн добра фр ме харесва и тя казва да не надявам на нищо, докато на онази не и мине и т.н. Трябва да направя нещо та да я отблъсна така, че моето момиче да не ми се сърди.
2- Не съм изобщо на ти с тея работи и не знам как направя 1вата крачка. Ако чакам още съм сигурен, че после ще съжелявам за това.
Благодаря предварително!
Направи нещо така,че другата да спре да те харесва.Може да я сватосаш с някой друг.А иначе я покани да излезнете само двамата.Разходете се и след разходката може да яможе и повреме на разходката.Хвани я за рака и т.н.
novasum![]()
nirvana13![]()
Ами целуни я .. така се почва или 1ва крачка го наречи ..
а иначе това за приятелката и ... нещо не ми харесва ... какви са тези приятелки щом за 1 момче ще се скарат ... тоест не ме учудва това де ама ме учудва , че ти го е казала това ... аз предлагам да говориш с тази нейната приятелка и да и обясниш как стоят нещата ... и да се надяваш , че ще те разбере![]()
каза:v kraina smetka jivee6 zaradi sebe si ne zaradi tqh.. .. ;]]
Много ви благодаря! Ще опитам.
е това е много добра идея ... земи някои твой приятел ... обясни му за какво става въпрос , ако ти е приятел , ще се жертва и ще отвлече другата![]()
каза:v kraina smetka jivee6 zaradi sebe si ne zaradi tqh.. .. ;]]
ее бива и тва е добра идея :Д
Прави крачки, каквото знаеш.
Приятелката й да си гледа работата.
Щото ако на нея й беше паднал, щеше да те изяде.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...