.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Въпрос към момичетата

Имам един въпрос: как бихте желали да ви предложат да станете гаджета?

очи в очи.. ддз .. може би след яка среща уж като приятели.. не се бях замисляла...

Цитирай Първоначално написано от mimches12
    очи в очи.. ддз .. може би след яка среща уж като приятели.. не се бях замисляла...
    Но по какъв точно начин, смисъл директно да те целуне в правилния момент (друг е въпроса кога е той) или нещо друго?

По факса ако може

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Повече от фен Аватара на lunichkataaa
    Град
    вкъщи :)
    Изведи я на среща. Разбери къде обича да ходи, какво обича да прави и отидете заедно. Дали това ще бъде киното, кафето, театърът или някоя градинка няма значение. Важното е да бъдете двамата на някое от любимите й места. Когато прецениш, че е настъпил моментът я целуни. Мисля, че тя сама ще се сети какво става. Не е нужно да я питаш "Искаш ли да си станем гаджета?" - според мен е тъпо.

Цитирай Първоначално написано от DaemonBoy
    По факса ако може
    Ако нямаш какво да кажеш, по-добре замълчи

Повече от фен Аватара на lunichkataaa
    Град
    вкъщи :)
    Изведи я на среща. Разбери къде обича да ходи, какво обича да прави и отидете заедно. Дали това ще бъде киното, кафето, театърът или някоя градинка няма значение. Важното е да бъдете двамата на някое от любимите й места. Когато прецениш, че е настъпил моментът я целуни. Мисля, че тя сама ще се сети какво става. Не е нужно да я питаш "Искаш ли да си станем гаджета?" - според мен е тъпо

Цитирай Първоначално написано от lunichkataaa
    Изведи я на среща. Разбери къде обича да ходи, какво обича да прави и отидете заедно. Дали това ще бъде киното, кафето, театърът или някоя градинка няма значение. Важното е да бъдете двамата на някое от любимите й места. Когато прецениш, че е настъпил моментът я целуни. Мисля, че тя сама ще се сети какво става. Не е нужно да я питаш "Искаш ли да си станем гаджета?" - според мен е тъпо
    Определено, да кажеш тази реплика е даже не тъпо, а и повече.
    Благодаря за отговора иначе, може би ще се пробвам така : )

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Абе, те май са ти го казали - излизате заедно, целуваш я , после пак излизате, пак я целуваш и накрая може да се сети, че сте "гаджета"
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

награбваш я,ама зад гръб и започваш да и викаш:Гаджета ли сме...ако не ти отговори значи нещо не е у ред
    Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Копеле, къде ще копаем?". XD
    момиче

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom
    Абе, те май са ти го казали - излизате заедно, целуваш я , после пак излизате, пак я целуваш и накрая може да се сети, че сте "гаджета"
    Е, съжалявам ако въпроса е бил глупав, просто ми е за първи път

Повече от фен Аватара на SunnyWinter
    Град
    Бургас
    Общо взето го обобщиха-излизате на любимото и място,целуваш я в правилния момент и т.н...

т

еми да ме изведе някъде на някое яко местенце дори и в кафе да съм или в клуб се ми е тая да ме хване за ръката да погали лицето ми и да ми предложи :Дд от личен опит го казвам д; дано съм била полезна

Голям фен Аватара на smilelady
    И аз предпочитам целувка пред директния въпрос...важно е преди това да и дадеш знак, че искаш да сте заедно, но да не е очевиден...някакъв малък жест...така ще накараш момичето да чака целувката с нетърпение и все пак ще има и елемент на изненада от личен опит казвам, че когато ми приложиха тази ''тактика'' направо се разтопих в ръцете му :P пробвай....и успех
    I'm not afraid of anything
    I just need to know that i can breathe...

Цитирай Първоначално написано от smilelady
    И аз предпочитам целувка пред директния въпрос...важно е преди това да и дадеш знак, че искаш да сте заедно, но да не е очевиден...някакъв малък жест...така ще накараш момичето да чака целувката с нетърпение и все пак ще има и елемент на изненада от личен опит казвам, че когато ми приложиха тази ''тактика'' направо се разтопих в ръцете му :P пробвай....и успех
    Двойно благодаря : )

Следвай инструкциите по горе и ако има симпатии към теб би трябвало да се получи Успех от мен и да пишеш как е минало !

Цитирай Първоначално написано от mimches12
    Следвай инструкциите по горе и ако има симпатии към теб би трябвало да се получи Успех от мен и да пишеш как е минало !
    Мерси
    Иначе ще пиша, особено ако мине успешно, ще трябва да се похваля
    Пък ако не, ще трябва да видим къде съм сгрешил

Благодаря на всички за отговорите ви

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си