- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Отслабване..от днес
добавям ти още коремни пресии поне още 2-3 серии по 30-40![]()
на мен винаги ми е звучало мн смешно 20-30-40 е та тва кво е ( нищо лично, не се заяждам)
защо си мислите, че като е натурален шоколада може да се яде всеки ден това не е никакакво ограничаване, малко или много той пречи, според мен ако ще отслабваш 1 път в месеца най-много и то малко, аз с месеци не съм яла, но си позволявах по 2 чаени лъжици мед понякога![]()
Ами шоколад бих си позволила по-често,но по малко.Супер ме е яд тези дни в училище като гледам всички как нагъват чипсове,спрайтове,коли,хам ургери и са всички някакви слаби клечки,ама ние все пак нищо не можем да направим,че имаме такъв метаболизъм,но съм го решила,ще отслабна!Късмет и на останалите,които казахте,че ще следите темата и ще отслабвате.![]()
Най-хубавите неща в живота ни се случват тогава,когато най-малко очакваме.
Ако може и аз се включвам.
Сутрин: Леките 10-минутни упражнения за корем на Alisa Wyatt , там ми е най-големия проблем, както и в бедрата .. http://www.youtube.com/watch?v=WmAhOKKEUZI .
Закуска: 30 g мюсли Fitness с плодове (вредно ли е??) + 125 ml обезмаслено прясно мляко + чаша вода + портокал / мандарина
Обяд: Домашен сандвич от черен хляб + краставичка + филе + мандарина
Вечеря към 6 : малко нискомаслено кисело мляко + балансирана порция от зеленчуци + като закуската (ако не ме засити)
Тренировка към 10 : Били Бланкс + Тае бо кардио
Искам да ви питам кое е най-удачното време за тренировка? До 3 съм на училище и после .. И също така как да си подобрим метаболизма? Бях чувала, че по-често трябва да се пият студени течности ??2
Love is everything!
Fitness-a на Нестле е вреден, поне според моите разбирания. В повечето подобни зърнени закуски има повече захар от колкото сте предполагали. Най-доброто е домашното мюсли със овесени ядки, сушени плодове и каквото друго си добавите.
Не знам що за млечни продукти са тези обезмаслени/нискомаслени глупости. Щом са такива значи съдържат нещо вредно или съмнително. Яжте си пълномаслено кисело мляко, няма да мръднете и с грам нагоре, а и със сигурност са по-полезни.
На повечето шоколади има написана препоръчителна порциика на ден, ако се спазва не виждам нищо лошо да си похапвате.
А най-ефективна мисля, че е каланетиката, пилатеса със сигурност също е ефективен, но на някой ще им се стори по натоварващ.
Охоо, браво!
Аз също искам да сваля няколко килца, че покрай празниците дупето ми се е позакръглило.
Обичам упражненията на Розали. Правя си ги с кеф и настроение, без да усещам гадно натоварване. http://dieti.rozali.com/vkyshti.html
А за диетата - най-важното е да пиеш много, много вода и да не ядеш след 6 вечерта. Закуската е задължителна. Храненията на ден трябва да са около 5 и по мъничко.
Препоръчвам ти да не си купуваш храна от даскало изобщо. Знаеш ли, че само в едно пакетче обикновени солети има няколко пъти повече сол, отколкото трябва да приемаме дневно? Солта е най-големият враг на отслабването, тъй като задържа вода.
Мда, и на мен ми стана тъпо, когато го чух. От солетите не се отслабвало. Фак. (ама все пак си мисля, че са по-добрият вариант от някой мазен снакс)
Активия Закуска също не е подходящ избор.
Носи си плод отвкъщи, например ябълка. Ако диетата ти не е особено строга и не те е срам, можеш да си носиш и сандвич с препечен пълнозърнест хляб и пуешка шунка (без масло).
Нестле Фитнес е вкусен, особено онзи с плодовете, но с нищо не се различава от обикновения корнфлейкс, дори и консумиран с нискомаслено мляко...
Ако пък искаш по-ясна диета, скивай тази: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=520885.0
Аз я започнах в понеделник и се чувствам много добре. Смъкнала съм килце и половина, а си хапвам колкото си искам. Баси кефа.Не знам дали ще се прави 90 дни, но нищо чудно и да я изкарам цялата.
all day... all night... what the fuck?!
Честно казано, след доста обширния ми опит в разните му режими, диети и системи за отслабване, съм останала с впечатление, че неща от типа на "спирам сладкото и тестеното" нямат никакъв ефект. На първо място, защото свалянето на килограми при подобен режим е доста бавно, тъй като несъзнателно заменяте любимите шоколадчета и банички с по-голямо количество храна от останалите групи. И или ядете толкова много, че не сваляте и грам, или смъкването е толкова бавно, че след 2-3 седмици се обезсърчавате и удавяте мъката в големи количества сладкиши и закуски.
Така че, моето мнение е - ако наистина искате да отслабнете, (като имам предвид с повече от 5 килограма) си изберете някакъв хранителен режим, (т.нар. диета) съобразен с вкусовете ви, възможностите ви и желанието. Не се целете към "5 килограма за 4 дни" и тем подобни.
Дали ще е Дюкан, 90 дневна диета, точкова, броене на калории или нещо друго, зависи от вас.
Моят организъм също е на този принцип и съм съгласна с теб.Първоначално написано от ThroughStruggle
Но има хора, които се чувстват дискомфортно при изпълнението на ясен хранителен режим и имат нужда сами да определят менюто си на принципа "без сладко, пържено и солено".
Дюкан въобще не трябваше да го споменаваш, това е най-отвратителната, изпълваща организма с токсини и увреждаща черния дроб "диета".
Разбира се, знам, че има такива хора.
И все пак, има много диети, направени като списък с позволени храни. НВД, например.
И аз се включвам към темата. Решила съм през 2011 да подобря малко външния си вид. Е аз за разлика от вас имам да свалям доста, ако искам да стана слаба, но за сега искам просто да пооформя тялото си. Пък ще видим до къде ще стигна. За сега спрях хляба, като много ми се прияде си взимам черен. Сладкото съм го изолирала, като изключим малко шоколад при нужда, защото организма изпитва такава. Газираното също го премахвам от ежедневието си и карам само на минерална вода. Искам да ви посъветвам да не спирате чденето нацяло, защото аз имам пред очите си една приятелка болна от анорексия, която започна просто ей така да се храни по-малко и здравословно и изведнъж спря изобщо да се храни и това и докара доста трудности. Винаги съм била малко по-закръгнена за височината си (и все пак по мнение на околните не-прекалено) лятото когато работя успявам да се стегна, но зимата е тежко. Така че момичета заедно ще успеем![]()
haide i az da se vkliu4ana 15 godini sum, 172 sum visoka i sum 54 kg. Na vid sum dosta slaba no az ne se 4uvstvam taka. iskam da stana okolo 50 - 51 kg no ne6to ne uspqvam da gi zadurja dulgo kato gi stigna a i realno mi se struva 4e sum si su6tata. Za novata godina si obe6tah 4e 6te imam volqta da go napravq i sega spazvam dietata ot knigata "dieta samo za tiineidjuri", no v malko po-strog variant
i su6to taka i lunnata dieta. Predi okolo 3 meseca samo s purvata svalih polovin kilogram za sedmica i ne sum si go vurnala no i ne q spazvah mn stogo, za6toto po princip se o4akvat i malko po-dobri rezultati. Su6to hodq na fitnes 3 puti v sedmicata sled dsk i 2 puti sedmi4no sum na trenirovki (majoretka). Amii 6te vi kaja kakvi sa rezultatite sled 1 sedmica... dnes mi e treti den otkakto se hranq taka i izpitvam malko glad, no az taka obi4am
![]()
...SmiLe todAy aNd toMorRow =]
И аз сега съм в процес на отслабване.На 90-дневната диета съм и мисля, че се справям добре. Днес ми е 3-ти ден, въглехидратен. За обяд изядох една малка тортичка, парченце руло ии едно сладкишче...
За вечеря пак ще ям торта и 1/2 блокчета шоколад. Това ще е за днес, а утре съм на плодове. От както съм започнала диетата чакам този плодов ден защото съм си измислила меню, което много ми харесва.
![]()
![]()
П.П. Темата наистина е хубава и можем чрез нея да обменяме информация, а и когато си имаш компания е по-лесно. Успех на всички!![]()
Don't know if it's a mirage but I always see your face, Damon Salvatore
Аз също!Първоначално написано от KotQncU
Успех ти пожелавам, дано постигнеш желаните килограми!
Аз вчера бях на въглехидрати. Менюто ми за деня беше един голям пакет обикновени бисквити.А сега виждам, че можело да се ядат торти и всякакви такива вкусотийки. Ох, майко!
![]()
Днес ми е четвърти ден и ям мандарини и портокали.
П.П. Само Деймън!![]()
Хехе, благодаря успех и на теб!Първоначално написано от ScarletBite
Ами да може всякакви вкусотиики. В примерните менюта са дадени торти, пица, тиквеник, соленки, малки сладкишчета ии така нататък.
Аз за вечерята малко си промених менюто и изядох половината тортичка и две парченца питка с мед защото много ми се прияде като я видях...![]()
Don't know if it's a mirage but I always see your face, Damon Salvatore
Много ме навихте да я пробвам тази 90 дневна диета ..Първоначално написано от KotQncU
![]()
Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!
Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!![]()
Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!
Ами давай!![]()
Гледам и още някаква мацка се е навила - http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=382295 .Станахме 4, можем да играем карти.
![]()
Абе и на мен доста ми хареса и четох много позитивни неща за тая 90 дневна диета.Ама съм на 14 още,малка съм,ще е вредно ли да я спазвам примерно максимум 1 месец?А пък и като гледам не се гладува много..
Най-хубавите неща в живота ни се случват тогава,когато най-малко очакваме.
Ще бъде много по-вредно да се подложиш на глад-диета за седмица.Първоначално написано от xdennyx
![]()
Според мен 90-дневната е много добра, тъй като не лишаваш организма си от абсолютно нищо - просто приемаш разделно хранителните групи.![]()
Мацки, вижте това:
http://spreadsheets.google.com/pub?k...6kdb9O-aj5s7Mw
момичета яжте на малки порции и след 6 нищо, най-много айрян+ джижение, стига с тези диети, като спрете 90 дневната и ще качите пак, а това което ви казах действа
Здравейте момичета ...Прочетох преди малко коментарите към темата и ми се видяха така доста полезни ... Опитвала съм да отслабна малко по-трайно и това става единствено с малко и по често хранаи мноого течности...Само внимавайте с тези строги диети да не развалите кожата си и косата разбира се....![]()
Аз лично от утре почвам с мнооого плодове,но не като диета а просто за прочистване от токсините![]()
И като приключвам втора смяна в 18.50 и съм вкъщи съм 19.20, кога да вечерям викаш?Първоначално написано от ri41
Това са остарели виждания. Вредно е да се натъпчеш и да си легнеш, но не трябва да има повече от тричасова пауза между вечерята и лягането. Първо, прекалено много се разреждат храненията, а знаем до какво води това. Второ, като се събудиш в 4 сутринта гладна като вълк, какво правим?
ама то не може да тъпчеш и да искаш да отслабваш, в 4 сутринта не съм се будила от глад, организма ми свикна и вече не ми се яде след 5/6 часа, който иска да яде в 4 сутринта да забрави за отслабване, до 19 часа вечеря също е приемливо
Не е важно в колко часа ядеш.
Какво искате да ми кажете, че като си легна половин час след хранене, стомахът ми ще спре да смила храната?
Важно е какво ядеш.
Ако, например, вечеряш с белтъчини, (преработката им започва още при сдъвкването на храната) е малко вероятно да ти стане тежко. Но ако се натъпчеш с въглехидрати, чиято преработка започва чак в стомаха, е нормално да чувстваш неразположение и прекомерна ситост.
Откъде пък дойде този айрян? Да не е новото магическо средство за отслабване, след грейпфрута?
Целта на един балансиран и добре построен режим, като 90 дневната диета, е не само да отърве тялото от излишните килограми, но и да възпита нова култура на хранене на подсъзнателно и съзнателно ниво. Разбира се, ако едвам устискаш до 90-тия ден и започнеш да се тъпчеш с бърза храна, сладкиши и тем подобни, ефектът няма да е много голям. Важно е, когато нещо се прави, да се прави с мисъл.