- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Отслабване..от днес
Не, просто през нощта храната не се усвоява както трябва, което води до натрупване на мазнини. Има сума ти мат'риал по тази тема, прочети.Първоначално написано от ThroughStruggle
all day... all night... what the fuck?!
Защо да не се усвоява добре?
Просто вечер храносмилането се забавява, тъй като стомашно-чревният тракт почива.
Ако хапнеш нещо бързоусвояемо и немазно, няма да качиш никакви килограми.
Нямам предвид, че това да се напукаш като животно с първо, второ и трето + половин хляб преди лягане, е здравословно.
Лелее!Първоначално написано от ScarletBite
Това са някакви извънземни резултати! Трудно ми е да повярвам направо!
![]()
![]()
![]()
П.П. Lian4ety и xdennyx не се чудете ами почвайте!Диетата е много лека и разнообразна, а и се спазва много лесно.
![]()
Don't know if it's a mirage but I always see your face, Damon Salvatore
Ами почвам я значи от утре,ама като я гледам тая характеристика няма хора под 16 години,а аз правя 15 след няколко месеца![]()
Най-хубавите неща в живота ни се случват тогава,когато най-малко очакваме.
Как да няма беПървоначално написано от xdennyx
аз съм на 14.
![]()
разбира се, че е по-добре навреме да решиш проблама с излишните килограми.. и много не обичам някой като започне наизуст да си говори как диетите са вредни и т.н... в днешно време всичко е вредно, човек търси по-малкото зло и това в нашия случай е диетата. вземайте се в ръца и умната![]()
А аз съм на 15.Първоначално написано от KotQncU
Напълно съгласна съм с katericArofl, в днешно време всичко е вредно! Едва ли всекидневното тъпчене с кроасани, чипсове, солетки и какво ли още не е по-вредно от диетата. Особено от тази.![]()
П.П На мен дори малко ми остава да стана на 14, обаче обичам да изпреварвам събитията, (с поне месец) така че няма голяма разлика.
![]()
Ама какво значи "вредно"? В тази диета се включват всички хранителни групи и сам определяш количеството храна. Отслабването идва от разделното приемане на храната, не от глад и лишения.
Хората ти казват "белтъчен ден" и ти си свободен да ядеш сирене, месо, яйца, мляко. Аз го направих така - сутрин малко саламче, на обяд пържени яйчица със сирене, приготвени с много малко мазнина и постоянно бъркане (за да не загарят), а довечера (което е след половин час, хахаха) ще ям бяло месо.
"Бобови храни и варива" - картофи, ориз, леща, боб, грах... Колко разнообразни манджи могат да се спретнат тук - от постни супи и чорби до яхнийки.
"Въглехидратен ден" - бисквитки, препечен хляб, спагети, макарони, захарни изделия и дори шоколад.
"Плодово-зеленчуков ден" - плодове, плодови фрешове, салати, дори ядки.
От какво се лишавате и къде е вредата?
Йо-йо ефектът и вредата се получават след диети с глад като Плодовата на д-р Емилова или такива, които ограничават приема на определени храни като онова ужасно нещо на Дюкан. Японската е що-годе добър избор, но 2-те варени яйца без сол всеки ден ми преобръщаха червата, а липсата на закуска се порицава от всички диетолози и "разбирачи".
Аз правих 90 дневната диета без плодовия ден и за 1 месец и половина отслабнах почти 10 кг(от 65 на 57).Сега съм 59,защотоо след диетата не правих захранване,а почнах да ям както преди.Сега пак ще я почна,но този път с плодов ден.
[b] Was tust du,Was f
На мен едно не ми е ясно ! Правите диета и после очаквате с тази диета да сте си разрешили проблема с теглото завинаги ли ? Е, може да сте сигурни, че няма такава универсална формула...
Храненето е навик за цял живот, не може да очаквате да свалите килограми и после да се върнете към стария си начин на хранене и да не мръднете нито грам на горе...
^ мда храненето е за цял живот, такова каквото си го изградиш
Един въпрос - ако хапвам за закуска 200 гр руска салата - вредно ли е ?
Аз искам да отслабна ама гледам да не е с някакви драстични мерки, май - малкото пък да е гладуване. Ама много обичам руска салата и като знам какво има в нея може би само майонезата ме притеснява - калорична ли е? Как се отразява на диети?
Благодаря, темата е добра.![]()
Първоначално написано от Rebirthing
++++
Просто ако от сега не забравите да изяждате по цял шоколад, по 2 филии на вечеря или бурканче сладко за закуска няма как да изглеждате добре, е освен ако нямате бърз метаболизъм, но не се надявайте да имате, ако като се погледнете в огледалото и видите че сте дебели..
Мисля че няма проблем да си хапваш руска салата, все пак 200 гр не са много, а и е на закуска, колкото и калорично да е, има цял ден да го изгориш.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Съгласна съм с Rebirthing. Миналото лято си казах, че ще отслабвам и наистина стана. От 1 юли до 13 септември (когато за последен път се мерих, преди да започна пак да ям като "прасе") бях отслабнала с 10 кг. Но след това започнах да ям, както се изразих по - горе, като "прасе". Всмисъл започнах да ям по - често и повече. Сега не знам колко килограми съм. Но утре сигурно ще ходя да се меря при жената, при която миналото лято ходих, за да видя колко тежа. Но наистина с някаква си диета или режим, които спазваш определен период ще свалиш и след това не може да започнеш да ядеш по много и да се очаква тези килограми да ги задържиш завинаги. Трябва постоянство.