.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 65

Hybrid View

Отслабване..от днес

Нова година,ново начало за мен.Днес реших да започна и да отслабна.Висока съм 167 см и съм 63-64 кг.Предполагам,че за мен ще са перфектни 51-52 кг.Но не искам само да отслабна затова почвам и упражнения.Намерила съм в интеренет много видове и мисля да правя поне по 2 пъти на ден.Днес менюто ми беше
    Закуска - Овесени ядки
    Обяд - Пуешко филе
    Вечеря - Варени картофи и половин грейпфрут.
    Не съм чувствала глад и дори не ми се яде сладко.Надявам се да успея до лятото да постигна целта си.Та ще можете ли да добавите още някое здравословно хранене и какво да ям на училище?Също така,ако вие сте правили някакви упражнения,които наистина дават ефект.Имам да свалям от всякъде мисля че Крака,дупе,паласки,корем..И да ви питам също за колко време ще има резултати ако спра сладкото и мазното,също така и белия хляб.Когато е по-топличко навън ще ходя да тичам,ама сега просто не мога да изляза в тоя студ..Иначе на въже си скачам вкъщи
    Най-хубавите неща в живота ни се случват тогава,когато най-малко очакваме.

Супер фен Аватара на katericArofl
    ee то всичко си е относително, ти казваш примерно, че правиш упражнения, но за мене стабилна тренировка е едно, за теб друго.. същото е и с храненето написала си вида на храната, ама и количествата също са важни. ти сама си преценявай. иньче би тр,бнало до седмица да започнат първите резултати -1/2 кила, везе в зависимост от горепосочените варианти.. във вбокс има едно клипче „ 8 минути за стегнат корем „ мн е добро според мен, абе като цяло клипчета дал Бог.. е те тва е от мен

Супер фен Аватара на Little_Lady93
    НЕ яж въглехидрати на вечеря, не вечеряй след 19 часа.
    Ако обяда беше на мястото на вечерята и обратно, щеше да е доста по-добре.
    А, и яж някакви зеленчуци

Повече от фен
    Браво за волятя, и че си се решила да отслабнеш.
    Щом има желание, ще има и успех.
    Иначе за стегнато коремче, може да правиш коремни преси, но не прекалявай, че може да си загубиш талията.
    С тичането добре си го измислила, дава добри резултати.
    На мен лично за отслабването ми много ми помогна активията. То за всеки е различно, ама все пак.
    Айде успех и да се похвалиш като има резултати

....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....

Супер фен Аватара на Lian4ety
    И аз мисля да почвам диета, че тая Нова година се отпуснах ;д Хубава темичка ще я следя. Та по темата: Според мен без хляб, сладко, газирано, мазно и всякакви тестени изделия ако се изключат + малко тренировки ( фитнес/ аеробика/ пилатес / плуване и т.н) а дори може и просто някакви упражнения в къщи и повече ходене пеша ще се получат желаните резултати. Успех дано успееш без сладко,че на мен ми е малко трудно
    Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!

Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!

Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!

Ами да ти кажа и на мен не ми е лесно без сладко,но според мен в границите на нормалното,шоколадът едва ли толкова ще вреди.Ама ние започнем ли нямаме спиране.. Иначе късмет и на теб,и на всички,които са решили да отслабнат.Компютърът ми е преинсталиран и нямам снимки,но когато има резултати ще качвам от преди и след.

Повече от фен Аватара на MissChocolate
    Град
    Варна
    Шоколадът въобще не е вреден дори по време на диета. Промиват ви мозъците на всички.
    Иначе .. поздравления за волята, с която тръгваш. Дано постигнеш желаните резултати.
    Моят съвет е .. не гладувай, хапвай, каквото организма ти иска и се движи. Все пак си подрастваща и трябва да се грижиш предимно за здравето си.
    За училище .. обикновенно си вземам плодове.. това е най-удачният вариант - ябълки, мандарини, портокали.

Като упражнения ти препоръчвам Пилатес .. има линкове в ю-туб,колкото искаш. И между другото .. въртене на обръч за стягане е адски ефективно.
    Успех!

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    ^ Точно така шоколадът не е вреден. Един ГОЛЯМ шоколад се разгражда за 1-2 часа. Той съдържа енергия и не ти пречи да си хапваш например един ред (4 блокчета) 30 мин. преди да правиш упражнения, защото от това което си изброила мисля че няма да получиш кой знае каква енергия и ще се измориш бързо..
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Цитирай Първоначално написано от xdennyx
    Ами да ти кажа и на мен не ми е лесно без сладко,но според мен в границите на нормалното,шоколадът едва ли толкова ще вреди.Ама ние започнем ли нямаме спиране.. Иначе късмет и на теб,и на всички,които са решили да отслабнат.Компютърът ми е преинсталиран и нямам снимки,но когато има резултати ще качвам от преди и след.
    Благодаря До колкото разбрах от коментарите шоколада не е изключен .. страхотно

Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!

Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!

Супер фен Аватара на cookie_master
    ох и аз трябва да почна упражнения,защото много съм се отпуснала миналата година всеки ден КФС и МКД и много съжалявам
    МОМИЧЕ!

Повече от фен Аватара на VikitoRia
    аз днес съм на луна диета

My life is every moment of my life. It is not a culmination of the past.

anonymous708973
    Guest
    Охо, ти попринцип не ядеш особено здравословно (имам предвид белия хляб). Знаеш ли колко ще отслабнеш само ако го замениш с черен?
    Тъй, няколко съвета от мен.
    НЕ спирай хляба.
    Спри газираното - кола, фанта, спрайт... ще видиш, че няма да ти липсва.
    Никакви храни в шумящи опаковки - вафли, чипсове, снаксове.
    Хапвай си шоколад (Корни също може, но аз 300 пъти предпочитам шоколад) - може и млечен, а е хубаво да го замениш поне частично с натурален. На Милка е страхотен, Своге натурален не си купувай, става само за готвене.
    Не яж от Макдоналдс и КФС - много са вкусни, знаем, но избягвай.
    Яж зеленчуци и плодове. Внимавай обаче, на някои хора определени плодове им влияят зле на стомасите.
    ЗАКУСВАЙ! Пропускането на закуската забавя процеса на отслабване.

Искам да те поздравя! Поставила си си реалистична цел за реалистично време, знаеш как да го постигнеш и мисля, че ще успееш
    Определено ще ти помогне, ако като цяло в семейството ти се хапва здравословно, ако не - не се съмнявам, че ще успееш сама да го направиш.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Охо, ти попринцип не ядеш особено здравословно (имам предвид белия хляб). Знаеш ли колко ще отслабнеш само ако го замениш с черен?
    Тъй, няколко съвета от мен.
    НЕ спирай хляба.
    Спри газираното - кола, фанта, спрайт... ще видиш, че няма да ти липсва.
    Никакви храни в шумящи опаковки - вафли, чипсове, снаксове.
    Хапвай си шоколад (Корни също може, но аз 300 пъти предпочитам шоколад) - може и млечен, а е хубаво да го замениш поне частично с натурален. На Милка е страхотен, Своге натурален не си купувай, става само за готвене.
    Не яж от Макдоналдс и КФС - много са вкусни, знаем, но избягвай.
    Яж зеленчуци и плодове. Внимавай обаче, на някои хора определени плодове им влияят зле на стомасите.
    ЗАКУСВАЙ! Пропускането на закуската забавя процеса на отслабване.

Искам да те поздравя! Поставила си си реалистична цел за реалистично време, знаеш как да го постигнеш и мисля, че ще успееш
    Определено ще ти помогне, ако като цяло в семейството ти се хапва здравословно, ако не - не се съмнявам, че ще успееш сама да го направиш.
    Мерси на теб и на всички останали за подкрепата,днес сутринта като станах направих някакви упражнения Пилатес,които доста натоварват и ми изглеждат ефективни.Закусвах мюсли и седнах да уча,че съм втора смяна.Преди да тръгна изядох 2 мандаринки и си взех още 3 на училище.Майка ми беше купила някакъв пълнозърнест хляб и си направих един сандвич,който изядох в училище.И хубавото беше,че не си изхарчих нито стотинка от парите,което е хубаво,защото така мога да спестя доста.Като се върнах пак правих някакви упражнения и 30 коремни преси,защото още не мога да правя повече,и вечерях една сърмичка и едно редче шоколад.А да отбележа,че днес не съм пийнала друга течност освен вода.И мисля да не пия повече тези буклуци като Кола,Фанта и т.н. Надявам се след няколко седмици да има някакви резултати.Ще давам всичко от себе си да продължавам да спазвам този режим!

Евала за волята! Надявам се , че ще успееш
    Иначе аз мисля,че трябва да сложиш повече млечни продукти и плодове в менюто си Аз лично много вярвам и в това за кръвните групи,смисъл какво да ядеш спрямо кръвната ти група
    Дано съм помогнала,успех!

Живей един път, но както трябва.. Слънцето няма цяла вечност да те радва.. Граби със шепи.. Обичай всеки.. Края не тежи, ако дните ти са леки..

anonymous708973
    Guest
    Хей, я яж нормално. Ква е тая една сърмичка?
    Дай да ти обясня нещо. Когато пропускаш хранене или ядеш малко, организмът се пренастройва да се запазява с всяка калорийка, защото не знае кога пак ще има възможност да си хапне като хората. И когато започнеш да ядеш повече (както трябва), ще усвояваш всяка калория и те ще се трупат по дупето, бедрата, корема и навсякъде, само не по гърдите
    Изключвайки последното, съм напълно сериозна. Яж нормално.

Повече от фен Аватара на MissChocolate
    Град
    Варна
    PinkPan7her е напълно права. В тялото си имаш натрупани резерви. Когато се ограничаваш от храна - тялото ти използва тея резерви и не се учудвай после, ако имаш мазнини.
    Дано не сме те объркали, но това, което се опитваме да кажем е,че не е нужно да се подлагаш на някакви супер слаби менюта. По отношение на това което ядеш и пиеш- изключваш само 3 неща - газирано, БЯЛ хляб и онези боклуци като дюнери и прочие, които за съжаление вече ги продават на всяка крачка. Другото просто ти е жизнено важно за организма в малки количества.
    От Пилатеса просто няма как да не усетиш ефект. Тези упражнения са универсални.

Искам да ти предложа още една храна, която аз включих в менюто си и я хапвам за закуска: половин кофичка кисело мляко ( желателно е 0.1% или макс до 2% ) и 1 супена лъжица ленено семе. Вкусно е Тази сутрин ядох + 1 портокал, ако искаш пробвай мисля,че се продава в диетични магазини за здравословни храни и не е скъпо не повече от 2лв

Супер фен Аватара на Jaune
    колко се лъжете с тва мляко 0.1 процент ...
    взимайте си 1,5-2. не е нездравословно и е истинско мляко, не нишесте с вода

Мега фен Аватара на EarthShaker
    ^след като почнах да ям кисело мляко за 1,70 кофичката от биомагазин, не мога да погледна обикновенното за 50 стотинки ако си мислиш, че то е истинско - пробвай само от горепосоченото и пак ще си говорим

Иначе е вярно, че е по-малкото зло. тия 0.1% са жива отрова

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Яж повечко плодове и зеленчуци.
    Шоколада изобщо няма да ти попречи да свалиш килограмите, но не яж Милка и разни такива от сорта, половината от грамажа им е чиста захар. Линд мисля че са добър вариант, както и шоколадите по био и здравословните магазини, има едни "Вивани" които са много добри .
    Киселото мляко също е добро за стомашната флора, но не яж нискомаслено, обезмаслено и подобни боклуци. Единственото 100% истинско кисело мляко е на ЕлБи Булгарикум, даже японците закусват с него . За Активия и други продукти на Данон, забрави !
    Още нещо...за Корнито, наистина е много вкусно...ама като прочетох етикета, щях да падна и то се оказа боклук. Хубавото е че има много добри рецепти в интернет за домашно корни, с мед, с шоколад или с каквото решиш .

Хайде късмет с отслабването .

Мега фен Аватара на Infinity
    Аз също бих те посъветвала да приемаш повече плодове и зеленчуци.
    Менюто , което беше дала в първия си коментар беше приемливо, но смятам , че ще е по-добре , ако на обяд / закуска приемаш въглехидратите , а за вечерта оставиш белтъчините.
    Шоколада , наистина няма да ти помогне да отслабнеш стига наистина да е шоколад. Купувай си тези с по-високо съдържание на какао.
    Аз лично съм фен на Линд , но сега Rebirthing ме подсети , че преди вребе бях яла един страхотен шоколад " Вивани ".
    Наистина беше вкусен , а и цената си заслужаваше.

Относно киселото мляко бих те посъветвала , ако имаш възможност да си купуваш домашно кисело мляко от мандра или просто от познати , които отглеждат такива животни.
    Вкъщи винаги сме консумирали домашно, пълномасрено кисело мляко и мога да ти кажа , че не съм качила нито грам от това , че не е обезмаслено. Напротив , дори.
    Ако обичаш мюсли те съветвам да си приготвяш домашно - много по-вкусно и по-полезно е.
    Рецепти пък за домашни Корни-та и мюсли десертчета , колкото искаш.

To infinity and beyond.

Аз отслабнах през лятото само като спрях да ям бял хляб.
    Ина4е за 6околада съм 4увала 4е 4ерния е по-полезен.
    Не трябва да яде6 пържено, или от тея дюнери и про4ее.
    Пробвала съм активията има голям ефект, но при всеки е разли4но.Успех с отслабването

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Извинявам се че ви се намесвам в темата,но мисля че може да съм от поне малка помощ .
    За упражненията съм съгласен ,хубаво е човек да е във форма.
    За диетата :
    Не се ограничавай .Яж каквото ти се яде и по колкото ти се яде ( не до преяждане разбира се)
    Спираш белия хляб и започваш пълнозърнест .
    Лично аз миналата зима не бях от най-дебелите ,но си личеше че имам килограми ,а предполагам вие знаете как се срива самочувствието някой като те убиди.
    Давам ти пример към какво се придържам .
    Лятото започнах само на салата краставици и домати (от градината ,нали и сезон си беше ) , сега зимата ,каквото сложат на масата това ям ,най-често без хляб и немного като количество ,просто защото ми се промени начина на хранене и не съм и толкова гладен.
    Случва се много рядко да си взема нещо тестяно да ям . Шоколад -колкото и когато искам и не го подбирам Отслабнах с повече от 20 кила и не ми остава още много ...надявам се лятото (и аз като теб) Спокойно да излезна с приятели на басейн да речем
    Мисълта ми е че не е нужно да се слагаш на пълен глад ,защото ще започне да ти прималява и става лошо , хавай каквото ти се яде ,но бял хляб НЕ или много рядко.
    А ти мислиш и да тренираш което ще ти помогне още повече .
    Според мене си си доста добре ,но все пак всеки си преценява .
    Умната и успех !

Град
    Бургас
    Аз също като теб от понеденик започнах диета, защото трябва да вляза във форма до лятото, надявам се да успея.
    Темата е много хубава..може да си разменяме полезни съвети
    Искам да добавя само че шоколада е хубаво а се яде за закуска(рано сутрин) или до обяд в деня на тренировката..
    Всъщност препоръчително е да е така и с останалите въглехидрати - да се приемат сутрин и на обяд. А за мюслито почти всички мюслита на пазара са боклуци и доста вредни..затова ви препоръчвам сами да си правите ..Например купувате един пакет сушени плодове , овесени ядки, бадеми примерно(сурови) и каквото друго ви харесва и ги смесвате..определено това е по добрия вариант от колкото готовите мюслита
    Също тъка забелязах че ядеш месото отделно което е много добре защото месото е препоръчително да се яде като самостоятелна храна( без картофи, ориз)
    Любовта е като огън. Но дали ще стопли сърцето ви или ще изгори до основи къщата ви, е трудно да се каже.

първо успех ! И аз съм се навила да сваля няколко килца ..
    ще следя темичката ....
    ето какво правя аз ..
    Закуска : домашно мюсли с 1 лъжица мед 1 супена лъжица канела и 1 супена лъица ябълков пектин и през ден по 1 портокал
    В училище : активиа заедно с 2 мандарини и малко натурален шоколад на Линд
    Обяд: 2 филийки ръжен хляб с пуешко филе и 1 яйце сварено или бъркани ..
    Вечеря: малко от това което има сготвено в нас ако е пържено ... вече винаги има сварено пилешко и ям малко от нег0 ;дд

Попринцип ходя на тренировки .. всеки понеделник,сряда и петък .. ( мажоретка съм ) а през останалотп време всеки ден правя по 30-40 коремни преси
    Това е .. ако някой може да поправя добавя или маха нещо .. да казва .. и аз се надявам да сваля няколко кила ;дд може би към 3-4

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си