Охо, ти попринцип не ядеш особено здравословно (имам предвид белия хляб). Знаеш ли колко ще отслабнеш само ако го замениш с черен?
Тъй, няколко съвета от мен.
НЕ спирай хляба.
Спри газираното - кола, фанта, спрайт... ще видиш, че няма да ти липсва.
Никакви храни в шумящи опаковки - вафли, чипсове, снаксове.
Хапвай си шоколад (Корни също може, но аз 300 пъти предпочитам шоколад) - може и млечен, а е хубаво да го замениш поне частично с натурален. На Милка е страхотен, Своге натурален не си купувай, става само за готвене.
Не яж от Макдоналдс и КФС - много са вкусни, знаем, но избягвай.
Яж зеленчуци и плодове. Внимавай обаче, на някои хора определени плодове им влияят зле на стомасите.
ЗАКУСВАЙ! Пропускането на закуската забавя процеса на отслабване.
Искам да те поздравя! Поставила си си реалистична цел за реалистично време, знаеш как да го постигнеш и мисля, че ще успееш
Определено ще ти помогне, ако като цяло в семейството ти се хапва здравословно, ако не - не се съмнявам, че ще успееш сама да го направиш.
Мерси на теб и на всички останали за подкрепата,днес сутринта като станах направих някакви упражнения Пилатес,които доста натоварват и ми изглеждат ефективни.Закусвах мюсли и седнах да уча,че съм втора смяна.Преди да тръгна изядох 2 мандаринки и си взех още 3 на училище.Майка ми беше купила някакъв пълнозърнест хляб и си направих един сандвич,който изядох в училище.И хубавото беше,че не си изхарчих нито стотинка от парите,което е хубаво,защото така мога да спестя доста.Като се върнах пак правих някакви упражнения и 30 коремни преси,защото още не мога да правя повече,и вечерях една сърмичка и едно редче шоколад.А да отбележа,че днес не съм пийнала друга течност освен вода.И мисля да не пия повече тези буклуци като Кола,Фанта и т.н. Надявам се след няколко седмици да има някакви резултати.Ще давам всичко от себе си да продължавам да спазвам този режим!
Най-хубавите неща в живота ни се случват тогава,когато най-малко очакваме.