.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

няма как ;((

Значи влюбих се в бившото гадже на мой приятел, но той изобщо не държеше на нея. Не и казах и те след време тръгнаха пак. Тогава разбрах, че и тя е изпитвала абсолютно същото към мен и е тръгнала с него само за да ме забрави. Сега всичко е толкова сложно, че няма как да се оправи почти. Искам я до полуда, за първи път обичам някого толкова много, но ако тръгнем с нея всичко ще стане много зле .. може да се скараме с приятеля ми дори той да не държи на на нея колкото аз .. тя ще се скара с нейна приятелка която харесва мен. Ще се говори кво ли не.. Изобщо не виждам как ще стане ... Не искам да се отказвам от нея, защото за първи път ми се случва да обичам някого толкова откачено.

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Не се отказвай щом не искаш. В живота е така, трябва да избираш.

Животът е адът описан в Библията!

Не че ги разбирам много, много , ама винаги приятелите са преди всичко... Приятелството е вечно, а днеска ходиш с една утре с друга... (малко изтъркано, ама според мене е вярно )

Re: няма как ;((

Цитирай Първоначално написано от MooDy
    Ще се говори кво ли не.. .
    Какво ти пука? Нека си говорят каквото искат! Не се съобразявай с никой!

Ама голяма логика има мацката ти-да тръгне с най-добрия приятел (гаджето й),на момчето което харесва (ти),за да го забрави.Повече от очевидно е,че иска да е близо до теб.При положение,че се харесвате,а приятелят ти няма чувства към нея,къде намесваме приятелството?Щом няма чувства към нея,за какво да се карате?
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Поговорете си по мъжки с приятеля ти какво очаква от нея и връзката им. После поговори и с нея и тогава прецени как да действаш. Наличието на нейната приятелка още повече обърква ситуацията...

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Щом не държи на нея, може скоро да се разделят.. Изчакай, а през това време се сближавай с нея... А какво ти пука за приятелката на момичето, което харесваш... Да те харесва... Не се знае, може някога и ти да я харесаш И не да не ти пука, че ще говорят за вас.. Важното е вие да сте щастливи и да си се обичате

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Не се отказвай от нея! Това много рядко се случва. Бори се докрай!

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    И двамата се уредете да останете самички.. смсл без гаджета.
    изчакайте известно време докато всичките други хора, които са замесени се успокоят малко и след това се съберете.
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Град
    Разград

Re: няма как ;((

Цитирай Първоначално написано от MooDy
    Значи влюбих се в бившото гадже на мой приятел, но той изобщо не държеше на нея. Не и казах и те след време тръгнаха пак. Тогава разбрах, че и тя е изпитвала абсолютно същото към мен и е тръгнала с него само за да ме забрави. Сега всичко е толкова сложно, че няма как да се оправи почти. Искам я до полуда, за първи път обичам някого толкова много, но ако тръгнем с нея всичко ще стане много зле .. може да се скараме с приятеля ми дори той да не държи на на нея колкото аз .. тя ще се скара с нейна приятелка която харесва мен. Ще се говори кво ли не.. Изобщо не виждам как ще стане ... Не искам да се отказвам от нея, защото за първи път ми се случва да обичам някого толкова откачено.
    Виж, тръгни с приятелката на момичето ..
    Базикам се наистина е сложноо в крайна сметка наистина приятелството е най важно, а ако те скъсат поговори с него ако ти е истински фр. може отначало да го заболи, да се сърди но в крайна сметка сенадявам, че ще те разбере и ще стигнете до разумно решение. УСПЕХ :P
    * (h) Беб0о ОбиЧкам Си Тэ (h) *

Кокошка и петел гледали телевизия заедно, започнало кулинарното предаване и петелът казал:
    - ее пак ще дават филм на ужасите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си