Замисли се...
Явно някои от съветите, които си дала на приятеля си не са й допаднали. Може да сте решили с него да правите нещо, което тя не одобрява. От там и това "не казвай на сина ми какво да прави".
Ако е научила за някоя твоя глупост в миналото може да очаква, че ще я повториш и по този начин ще навредиш на синчето й ("учи се от грешките си").
Ако й се струва, че пришпорваш сина й за нещо или прибързваш ще ти каже да си "по-търпелива".
Варианти много. Ако толкова не се сещаш къде си сгрешила (било сега или в миналото) отиди и очи в очи я попитай какъв е проблема. А такъв според мен има. Не мисля, че е само "майчина ревност".
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Каквото и да е казала на момчето си е между тях! Той е на 25,тя няма право да се меси в личния му живот.
Според мен жената ревнува ;д ...Поговори с приятеля си,обясни му,че държиш на него и си сериозна и му кажи,че поведението на майка му те е обидило...
Търсещият щастие е като пияния,който не може да намери пътя към дома си,но все пак знае,че има дом! ;]
Ясно е, че няма право да се меси. Но с оглед на сериозната им връзка е много по-добре да се положат усилия и от двете страни за едно поне минимално разбирателство. И да се жалва на приятеля си няма да постигне друго освен задълбочаване на проблема. Ще изглежда като плетене на интриги и опит за скарване на синчето с майка му. А това в 99% от случаите не води до нищо добро за двойката.Първоначално написано от Biskfitka
Това дали има право да се меси или не е според зависи. Момичето спомена, че той живее в собствен апартамент. Е малко са хората успели на 25 да си купят апартамент. Вероятно родителите му го издържат и ако е така той е сериозно зависим от тях.
Според мен "майката орлица" си пази детето да не й го отнемеш, защото от темата оставам с впечатление че май няма баща ( така си мисля, защото досега не си споменавала) и е усетила че връзката ви се задълбочава и за да не остане сама гледа да ви скапе отношенията.
П.П.Станах преди малко, извинявам се ако има двусмислици![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Това, че го издържат, не означава, че имат правото да му казват кого може и не може да обича, и с кого трябва и не трябва да има връзка. Това са отношения между двама души, в които никой не бива да се меси, било то родители, приятели и прочие. Все пак той е с нея, а не те. Това, че е финансово зависим от родителите си не значи, че не е способен сам да осмисли чувствата и връзката си.Първоначално написано от dimitar_ak
Не,не.Не да се жалва.Но ако момчето реши да оправдава майка си,момичето може да кажа,че на нея също не й е било приятно...Първоначално написано от TheBeliever
Но доколкото разбрах са се оправили засега![]()
Искам развръзката! Стана ми много интересно!
Моето мнение е като на dimitar_ak - в обвиненията и има някакъв скрит смисъл. Това не е само от страх да не го загуби.