- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моля ви кажт как да разбера дали определено момче ме харесва
Абе в даскало имаме едно момче което харесвам ама незнам то дали ме харесва? Хелп ! моляяя!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ако обичаш някой и той не ти отвръща със същото напразно го обичаш!!!!!!!
И какво сега вече от разстояния ли да преценяваме дали те харесва или не?!
ПЪРВА СТЪПКА...запознанство!
тра ла ла днешната младеж ме убива от тъпизми....
"ше ми паднеш ли, няма да ти кажа спри..."
+1Първоначално написано от Klorian
Да ти приличаме на ясновидци...бахти въпроса-Харесва ли ме?Ем много просто пишеш в Гугъла "харесва ли ме" и то ще ти излезне
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
тоз пък и той
ПТ-амиии питай го![]()
Запознанство? Разговор? Или ако ти каже някой, че те харесва направо сте гаджета вече?
Начи иди забий му еидн шамара и го питай![]()
Creative Technologie
Ooo скъпааа в моето даскало има много момчета,те дали ме харесват![]()
По-добре дай повече информация![]()
Инаме и аз съм така. Ужасно много харесвам едно момче от нашето даскало, но не знам дали то мен - да. Запознали сме се, говорили сме по скайп 1-2 пъти, в училище сме на здр-здрасти, дори понякога сме се прибирали заедно, понеже е в моята посока и сме си говорели.
Само че напоследък не го поздравявам, не знам защо, като мине покрай мен ии все се вцепенявам, пък и той не ме поздравява.
Не ми отговаря и в скайп, макар че то всъщност на половината ни общи приятели не отговаря.
Ако може да ми дадете съвет как да се сближа с него. В училище не искам да го заговарям, защото постоянно е с приятели, а не ми се иска да говоря пред тях, може да му стане неудобно и да започнат да го поднасят затова![]()
Ти си по-добре и от мене даже.Аз и това не мога да направяПървоначално написано от SweetLuna7
![]()
♪ ♥ ♫ Само кислород искам, за да мога да дишам.Само път свободен искам, за да мога да тичам.Само една надежда - отново да се смея.. и в този шибан свят някакси да оцелея...
еми когато се прибирате му кажи примерно,че би искала да излезете някой път
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
благодаря все пак за коментарите![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Охх, като почнете с тези темии..
Ми как може според теб ? Не мислиш ли ,че
щеше да го показва някак ?
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
ами като кажа че съм много хубава той и да е 10 км от мене пак ще ми каже:абе хубава си ти,много си грозна!!![]()
![]()
Първоначално написано от sexytyyyyy
![]()
кажи на колко сте години! макар че очевидно сте малки. ако е така, щом ти приказва такива неща, почти сигурно е, че те харесва.![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Както казахме в една друга тема - ако те удари тухла четворка по главата, това означава, че те харесва.
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
Първоначално написано от XheroineX
![]()
Дай повече информация .. тука никой не може да разбере точно за какво става на въпрос .. така подробности![]()
Да не сме Баба Ванга ей така харесва ли ме .. Дааа харесва те .. без дори да няма пояснение как се държи .. и т.н
![]()
ако нз6 по горе пише !!!Първоначално написано от mimityy34
![]()
![]()
![]()
![]()
Е те ти се сети кога да пишеш пхах
кажи ся на колко сте откъде сте и дай още инфо и ще ти кажа![]()
Живота е такъв, какъвто е!
за какво пък ти са нашите данни мн искаш
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
аххаххаааа, тр да си поне на 10 за да пишеш некви такива работиПървоначално написано от sexytyyyyy
как да ти кажем като дори не знаем на колко сте години?! О.о
![]()