.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Тема: ...

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    За напред да знаеш - никакви отношения с родителите, освен ако не планираш да се омъжваш за момчето.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Може да го е казала в изблик на гняв..Не знам..
    Но ако приятеля ти наистина те обича и държи на теб - няма
    смисъл да се притесняваш..Все пак той не ходи с майка си,а с
    теб..Макар,че има момчета,които слушат майките си,когато става
    въпрос за връзките им..
    Не знам с какво да ти помогна,доста трудна ситуация..
    УСПЕХ !!
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Сигурна ли си, че няма нещо, което да премълчаваш в темичката?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Търсещият щастие е като пияния,който не може да намери пътя към дома си,но все пак знае,че има дом! ;]

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Мисля като kalpazanka. Не ни се казва всичко. Също така майка му не е говорила с теб на база собствено мнение. Питай приятеля си какво става, защото нещата са тръгнали от него.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Вероятно синчето е казало на мама нещо, което не е трябвало да казва. И все пак не мисля, че е работа на родителя да се меси във връзката, и то по толкова директен и неуместен начин.

Търсещият щастие е като пияния,който не може да намери пътя към дома си,но все пак знае,че има дом! ;]

Мега фен Аватара на TheBeliever
    А напълно ли си сигурна, че не се е случило нещо, което да предизвика такава реакция у майка му? Може някаква ваша/твоя постъпка да е променила мнението й за теб. И не говоря за "затворих преди да се чуем".
    Възможно е приятелят ти да е направил нещо, което майка му не одобрява и тя да смята, че ти си му повлияла по някакъв начин. Както другите казаха единственото, което можеш да направиш за момента е да говориш с приятеля си. Все пак той познава майка си по-добре от теб и е по-наясно с нещата, които биха я накарали да си промени така драстично мнението за теб и връзката ви като цяло.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от nikitka_
    Да!Абсолютно сигурна съм.Останах много неприятно изненадана от случилото се.. Не мога да сразбера защо стана така!
    Явно той е изкоментирал нещо/направил нещо не на място и майка му го е свързала с теб. Познавам се с кандидат-свекито от 4 години, хвърчат подаръци, гостуваме си, стиска палци и е в течение за всички по-важни събития, които ми предстоят, заедно избирахме мебели дори, съобразяваше се с моя вкус, въпреки че тя е тази, която даваше парите и т. н. и т. н. Не бих могла да си представя кое ще е това нещо, което би я извадило от равновесие и би постъпила като в описания от теб случай.
    Дали няма предистория тази нейна реакция, дали не си сгафила преди, тя да си е замълчала и сега да й е накипяло?

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Град
    Варна, моретоо :)
    Чиста манипулаторка. Сега ще разколебае момчето и ще ядеш големия
    Така стана и при мен, но с пуберчета на моята бивша приятелка. Дано момчето не е толкова глупаво да се върже.
    хЪх...

Град
    пространството на Дисе
    Колко годишни сте? Той тип мамино синче ли е? Тича ли да се оплаква от теб? Споделя ли й за теб и връзката ви?

Град
    Варна, моретоо :)
    Хм... доста интересно. За такива години е наистина странно... но ти желая успех всичко да е наред. Тая явно я е ударила критическата, а от там измъкване няма. (е, има едно, де )
    хЪх...

Град
    пространството на Дисе
    Надали е критическа, по-скоро ревност и желание да си "опази пиленцата". А може би смята, че никоя не е достойна за чедото/чедата й.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Просто се е почувствала застрашена от теб.Осъзнала е,че връзката ви се задълбочава,което пък от своя страна означава,че "малкото й синче" обича и друга жена освен нея,обръща повече внимание на друга жена и като за капак (едва ли не) не позволява на майка си да им се меси в отношенията (поне според мен така е приела затварянето на телефона) ...
    Ама тя поне преди това се е държала мило Майката на бившия ми приятел ме намрази още преди да ме беше видяла,защото видиш ли синът й (19 годишен) стоял до 11-12-1ч. вечерта с мен ... Спукваше се да му звъни и да мрънка "Айде бе кога ще се прибереш?!Утре си на училище!" (12 клас) Минаха матурите,почна ваканцията и пак му мрънкаше ако се прибере по т'ва време Отидохме в София за няколко дни,след това на море,а после и в Габрово ... Е тая жена му звънеше през 2-3 часа,а понякога и по-често ... Горката заобича ме чааак,когато синът й реши,че предпочита да бачка вместо да продължи с образованието си,а аз пред нея му се развиках,че не може да си стои със средното ХаХ не ми се мисли к'во й е било като е знаела,че близо 20 дена съм била в една квартира със синчето й,което е далеч от нея и на което не можеше да звъни през 2-3 часа заради лекциите
    Опс!Отплеснах се ... Нооо мисълта ми беше,че има и по-кофти "свекърви" от твоята
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Сигурна ли си, че няма нещо, което да премълчаваш в темичката?
    Абсолютно. Колкото и да е тъп човек - това е невъзможно.
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    Да реагира по такъв начин! Все нещо я е провокирало, такъв изблик на емоции не може да е без причина.
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Отговорът й беше излълнен с нападки и нямаше нищо общо с това,за което говорех аз!Нямала съм право да казвам на сина й какво да прави (не че някога съм го правила),да съм се учила от грешките си и да съм по-търпелива (въпреки,че търпението ми е безкрайно),била съм некоректна.. тя не виждала никакъв смисъл във връзката ни... Просто не можах да повярвам!!

Ето тук са премълчаните неща. Това са конкретни обвинения и мамчето за себе си има аргументи за да започне да ги сипе. Предполагам знаеш за какво става дума.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си