Просто се е почувствала застрашена от теб.Осъзнала е,че връзката ви се задълбочава,което пък от своя страна означава,че "малкото й синче" обича и друга жена освен нея,обръща повече внимание на друга жена и като за капак (едва ли не) не позволява на майка си да им се меси в отношенията (поне според мен така е приела затварянето на телефона) ...
Ама тя поне преди това се е държала мило Майката на бившия ми приятел ме намрази още преди да ме беше видяла,защото видиш ли синът й (19 годишен) стоял до 11-12-1ч. вечерта с мен ... Спукваше се да му звъни и да мрънка "Айде бе кога ще се прибереш?!Утре си на училище!" (12 клас) Минаха матурите,почна ваканцията и пак му мрънкаше ако се прибере по т'ва време Отидохме в София за няколко дни,след това на море,а после и в Габрово ... Е тая жена му звънеше през 2-3 часа,а понякога и по-често ... Горката заобича ме чааак,когато синът й реши,че предпочита да бачка вместо да продължи с образованието си,а аз пред нея му се развиках,че не може да си стои със средното ХаХ не ми се мисли к'во й е било като е знаела,че близо 20 дена съм била в една квартира със синчето й,което е далеч от нея и на което не можеше да звъни през 2-3 часа заради лекциите
Опс!Отплеснах се ... Нооо мисълта ми беше,че има и по-кофти "свекърви" от твоята