- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Friends...
Здравейте!Първо искам да ви кажа,че в момента пиша на латиница,а след това ще го кирилицирам,защото нямам възможност в момента да истегля кирилица.Много съжалявам ако имам правописни грешки..Та така..
Аз уча в Пловдив и съм доста запален по историята,може да се каже че съм страшно много митове,легенди,предания,фо клор-истории за съкровища и всичко,което се намира в историческите книги.Имах супер приятели,които бяха 4 години по-големи от мен.Ще си кажете \" пфф тоя с кви излиза \" , но не е точно така,с тях не беше като врусниците ми,защото с тях можех да си говоря за теми за неща ,които с тези на моята възраст не можех.Не бяха някакви олигофрени предвит възраста им,бяха си пичове и си излизахме заедно всички около 10 човека.Почти винаги аз бях инициатор на екскурзиите,които си правехме,защото си падам по историята както споменах и разучих малко.Ставахме в 6 часа оправахме се,хващахме някои автобус,слизахме в напълно непознат град и тръгваме да разглеждаме забележителности,гледахме, хапвахме и после се пребирахме.Аз чета книги повече от колкото вися на компютъра,но това не мисля че е лошо,дори и сега да е \"модерно\" да се виси на него.Но все пак той е за убиване на скуката. Та..всичко си беше ок,понякога изпълнявах службата на екскурзовот когато нямаше такъв,въпреки че не знаех толкова колкото тях за определената местност
е..Всичко си беше супер..само че станах на 14-15 години и се сещате..те са на 17-19..Вече не им се ходи по екскурзийки и т.н.Постепенно почнаха постоянно да искат да се напиваме,е и преди се събирахме,но сега не искат да ходят никъде освен да се напиваме,почнаха някакви наркотици да употребяват ,а сега освен ВоВ,Пиене,Наркотици = излизане друго не правят,реших да спра да излизам с тях,ще кажете че е глупаво ,но не исках точно такива хора да дружат с мен,пък и знаех че и те вече са големи и е време да се разделя от тях.Та сега аз доста лесно се сприятелявам пак си имам доста приятели,но с тях не мога да си говора същото.Не мога да и кажа \" Хей,искате ли да хванем автобуса и да посетим еди какво си \" ,защото отговора им е :
От групата на по \"умните\" : Емии не,аз ще седя у нас ,после ше се разхойдаме и ше си ходим ако искаш ела с нас.. = Скука..
От групата на \"газарите\" (понеже съм приятел с почти всички от класа и т.н) = Да бе е са ше тръгна да гледам някакви тухли,довечера на кафе ше ходим ако iskash are s нас.
Ii сега..ми е много криво.Искам пак да си имам такава компания с която да се събираме,да се разхождаме и да си правим такива екскурзии.Не че тези екскурзии са някаква доста важна част от ежедневието ми,но са доста забавни и интересни повярвайте ми.Пък те..никъде не искат.Само си седят у тях или само се напиват в някакви кафе при условие че сме на по 14.Ноо всеки си има глава на раменете,пък и явно те се забавляват.А аз сега от мнoгoто приятели,само за кафета излизам и те никога не са навити за нищо.Не искам да се връщам при старите ,защото и те са станали големи пропадняци..И това е..Някакви съвети?Всъщност не мисля че можете да ми кажете кой знае какво,но просто исках да попитам.Лошото е,че преди и с родителите ми го правехме,когато другите не искаха,ама сега те се разделиха и с тях също не го правим често,защото е криза и нямат пари сега за разни екскурзии,а едва ли ше тръгнат с рейса.Пък и с приятели винаги е било по забавно.Нищо лично,нямам против ВоВ или пък кафетата,но аз си харесвах старата компания,с която се забавлявахме и си прекарвахме добре,а сега няма с кого да излизам.Тоест има,но те само по кафета ходят и ще умра от скука..някви съвети?
Повтарям.Това всичко беше на латиница и сега ще го кирилицирам,не знам как ше се получи за това много моля да ме извините за правописните грешки.Благодаря.Приятен ден.Честита нова година.
A men has only one lifetime,but HISTORY can remember you forever..
Не знам тия хора как са се навивали преди на такова нещо аз и да искам не мога да накрам някой от мойте приятели, но явно си успялвал да ги накараш.И не съм съгласен че като са на 17-19 не им се ходи по екскурзии.Явно са почнали да подражават на останалите.Не си ли говорил със тях каква е причината да започнат да се напиват и да употребяват наркотици?А на тия на твойта възраст не им се чуди то тва е за тях кафето и тва е.Щом имаш толкова много приятели все ще си намериш някоя компания и пак ще е същото.