- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Кои неща дават смисал на твоя живот ЕСЕ
трябва ми ЕСЕ по темата кои неща дават смисал на твоя живот за след ваканцията моля помохнете![]()
![]()
Добре бе, ти сериозно ли не можеш да кажеш кои неща дават смисъл на живота ти?! Есето е най-лесната писмена форма на планетата - иска се да изразиш СВОЕТО мнение! Харесваш си 5 неща - за всяко пишеш по 5 изречения, слагаш увод и заключение и ето!![]()
Първо си намери правописен речник.
По-добре на кафево отколкото социално слаб!
Ето ти пример живота мечтите хората около теб вече аз си го измислих много приятна тема.![]()
напишете нещо по което мога да се водя
моля ви не съм добър по тес работи
- приятелите
- любовта
- постижими цели
- борба за постигане на непостижими цели
ддз
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Ужас!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Имаш невероятна тема за домашно, а ти не знаеш какво да пишеш !?
Егати и малоумното поколение ..
Утре ще седна и ще я напиша за мое удоволствие.Ей така 'щот ще ми е голяям кеф, честно !!!![]()
Big or small, lies are lies!
Марихуаната дава смисъл на моя живот.Напиши едно дълго есе за нея и как е променила живота ти.Ще е забавно да видиш как ще реагира учителката и родителите ти.Пък и ще станеш най популярен в класа.Пък и консумацията си е кеф.
Нещата,които дават смисъл на моя живот са приятелите,любовта,мечтите ,целите и семейството..
- Можете ли да живеете без приятели ? Аз не мога..
Получавам повече сили,когато знам,че до мен стои
един верен приятел..Който да ми помага в най-трудните
моменти и да бъде до мен..
- След това пишеш нещо за любовта,мечтите,
целите си и семейството си...
НЕ е толкова трудно..А и престани с това - "Не мога"..
Можеш,но не си опитал да го правиш..Сега си седни на
г**а и си го напиши..Това е възможно най-лесната тема..![]()
![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Първоначално написано от maroin
![]()
Мама и тати ще са зашеметени
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
абе хора вие не разбирате колко съм зле с тея есета лис и тем подобни повече от 4 нямам а ми трябва една 6 да си затвъдя оценката за срока
да стана президент на република България![]()
написа ли есето бе Никита?
нали и ти имаш мечти,цели-опиши ги тука какво толкова...
на мойа живод смисАл предава правилнуто писЪне... Сеш' се?Първоначално написано от NIKI7AAA
Темата ти е невероятна, но трябва да опиташ самостоятелно. Ако се затвориш в стаята и помислиш кои са тези неща, които дават смисъл на твоя живот те уверявам, че ще напишеш едно прекрасно есе. И тъй като всеки човек живее различно, всеки приема живота по различен начин никой не може да ти каже кои са тези неща, които правят твоя живот пълноценен. Лично в моя живот нещата, за които си струва да живея са семейството, приятелите, надеждата, любовта и най-вече целта да се самоусъвършенствам. Но под думата ''любов'' не е нужно човек веднага да си представя някакви, които се мляскат прегърнати. Любовта е добрата магия, тази, която вдъхва копнеж към живота..Ако има съвпадение в мислите пиши нещо от това, естествено можеш да го коригираш и ето, тезата ти е готова. Следва аргументацията, където не е нужно да даваш примери, които са видяни, конкретни случки. Напротив, по-добре е да дадеш примери от живота По Принцип. Ще се справиш, защото темата е много лесна и ми се струва, че е някъде за 6 клас, а там има много приказки в литературата, които да ти помогнат до колкото помня. Постарай се и ще видиш, че не е трудно.
Успех))
Темата ти е невероятна, но трябва да опиташ самостоятелно. Ако се затвориш в стаята и помислиш кои са тези неща, които дават смисъл на твоя живот те уверявам, че ще напишеш едно прекрасно есе. И тъй като всеки човек живее различно, всеки приема живота по различен начин никой не може да ти каже кои са тези неща, които правят твоя живот пълноценен. Лично в моя живот нещата, за които си струва да живея са семейството, приятелите, надеждата, любовта и най-вече целта да се самоусъвършенствам. Но под думата ''любов'' не е нужно човек веднага да си представя някакви, които се мляскат прегърнати. Любовта е добрата магия, тази, която вдъхва копнеж към живота..Ако има съвпадение в мислите пиши нещо от това, естествено можеш да го коригираш и ето, тезата ти е готова. Следва аргументацията, където не е нужно да даваш примери, които са видяни, конкретни случки. Напротив, по-добре е да дадеш примери от живота По Принцип. Ще се справиш, защото темата е много лесна и ми се струва, че е някъде за 6 клас, а там има много приказки в литературата, които да ти помогнат до колкото помня. Постарай се и ще видиш, че не е трудно.
Успех ))
Ти, като не знаеш какво дава смисъл на живото ти, вземи се застреляй.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
по-добре вземи ходи на училище, там може и да разбереш как се пишат някои думички, пък и може да откриеш смисъла на живота си![]()