Здравейте. В момента съм 7-ми клас. Годината ми е важна, насочил съм се към доста елитно даскало, така че ми трябва минимум 6-ца по математика и поне 5 по бг(математическа гимназия е). Проблема е, че разбирам прекалено много от компютри(поне си мисля, че съм се впуснал доста дълбоко за моята възраст, без проблеми мога да работя като техник, друг е въпроса че не ми е позволено. ). Прекарвам прекалено много време, а домашните, уроците ги пренебрегвам. Пробвал съм примерно да си кажа утре няма да сядам на компа. Сядам уж да уча, майка ми пуска компа да си провери пощата(примерно) и когато си замине си казвам "бе ба му мамата, ще препиша" и сядам на компа. Никой не може да го блокира, сложи парола и такива простотии, защото за мен те не са проблем. Вземат ли ми компа, wifi на iPod Touch-а и проблеми нямам, пак интернет игрички... Оценките ми са добри, но не достатъчно според мен. Почти винаги си пиша само по математика(дори не и пълно) и пак на компа. Лятото нямам проблем, излизам да играя баскет. Учебната година обаче... Искам просто да не си пропилявам времето само на компа, ами да уча. Това е всичко, дано някой успее да ми помогне, че вече сам почвам да се нервя от собствените си грешки, а за родителите ми да не говорим...
EDIT:
Може и очни проблеми да си докарам, а с чайси приличам на някой професорче...