.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Някакви корекции основно хранителния ми режим/

Започвам нов режим в комбинация с добавки и той изглежда горе-долу така:

Хранене:
    6:30-100гр овесени ядки в прясно мляко и 3белтъка+2жълтъка
    9:30-1 сандвич-пълнозърнеста филия с около 50гр пил.филе
    11:30-същото като в 9:30
    14:00-180гр пил пържола+150гр картофи+малко сирене
    15:30-17:00фитнес
    17:15-2 лъжици мед
    18:00-200гр пил.пържола+сирене+3 белтъка+100гр картофи
    21:00-200гр обезмаслена извара+200гр кисело мляко

Добавки:
    6:30-1 доза витамини+10мл Л-карнитин
    14:45-10мл(една доза)Л-карнитин
    15:30-доза Xtend(преди и по време на тренировка)
    17:00-доза Xtend(след тренировка)

Цел:Намаляване до минимум на подкожните мазнини с минимална загуба на килограми.Мазнините не са много.Имам плосък корем,а искам да покажа пресата и да намаля още малко талията.

Мега фен Аватара на ZipFail
    Зависи за колко време ще ти е този хранителен режим, за повече от 10тина дни не е добре да не разнообразяваш с нищо друго...

Вкарай зеленчуци и малко ядки(най-добре бадеми) + според мен е по-добре ориз, отколкото картофи..

+прегледай тази статия http://www.mma-bulgaria.com/resource...87%D0%BA%D0%B8

По принцип ям през пролетта и лятото много зеленчуци-по 2 салата на ден и таратора като вода го пия,а зимата залягам основно на протеин.Освен една зелева залата с моркови да включа вечерта някъде?

Мерси много за статията полезна е.Общо взето нещата са ми ясно,само за натрия не го знаех и искам да те поитам ,ако знаеш в кои храни се съдържа.

Така първо храни богати на натрий:цвекло, целина, мляко, сирене, царевица брашно, грах, риба, листни зеленчуци, плодове, маслини, стриди, месо, бобови растения.

Вечерта аз прибавям към изварата ядки или някакво сладко.

Цитирай Първоначално написано от YoungHollywood
    Така първо храни богати на натрий:цвекло, целина, мляко, сирене, царевица брашно, грах, риба, листни зеленчуци, плодове, маслини, стриди, месо, бобови растения.

Вечерта аз прибавям към изварата ядки или някакво сладко.
    Е аз наблягам на месото и рибата,а мляко и сирене ям всеки ден.Това значи ли ,че трябва да ги намаля?

Не,мисля че няма значение че наблягаш на тях,освен ако наистина не прекаляваш със млякото.

Все пак е малко вероятно,не съм от "професорите" но мисля че така ще си 6+ )

ПП:Ами кардио правиш ли ?

Не кардио не правя.Ходя на айкидо,където наистина много ни натоварват-редовно имаме и много тежки силови.И то е 3 пъти в седмицата,а другите 3 съм на фитнес,където също давам всичко от себе си.Само неделя пълна почивка и си позволявам малко волности в хранителния си режим(но не прекалявам).

Мега фен Аватара на ZipFail
    Ако са ти толкова силово натоварващи тренировките най-добре си вземи и аминокиселини или нещо подобно, за да не сваляш маса..(не знам в това xtend какво има)

Xtend са едни от най-добрите аминокиселини(БЦАА) на пазара-има награда за най-добър възстановителен продукт на пазара за 2009.
    Имат и добавен глутамин в всяка доза.По-магазините е по 130-140лв,но покрай коледните промоции го взех от интернет за 80.
    И наистина-2 месеца не бях ходил на фитнес.Вчера ходих и направих една много тежка кръгова за час и половина-клекове,тяга,лежанка и още много.Бях като парцал,а сутринта след 2те дози преди и след трен. все едно не бях ходил на фитнес.

Повече от фен Аватара на Kurdokolenko
    Град
    Sofia City
    6:30 - овесените ядки без млякото, белтъците без жълтъците.(мазнините забавят усвояването на протеините, които ти трябват, заради изчерпването им през нощта)

Следтренировъчното хранене - меда и 5 мин след него - БЦАА-то

Късното хранене с изварата, го остави за преди лягане, като слагаш още 50 грама извара и махаш млякото(мазно е)
    Ho Ho Ho, I'm using tEh internet

А как да ям овесените ядки.Гледам ,че хората така ги ядат?
    .
    А бцаа-то го пия преди меда-веднага след тренировка в съблекалнята го пия вместо вода на 1 дъх,а след 15мин меда(фитнеса е на 6-7мин от вкъщи и като се прибера веднага ям.Грешка ли е?

Град
    Sofia City
    Следтренировъчното хранене има за цел, да обърне катаболните процеси в анаболни. Затова, първо взимаме някакъв бърз въглехидрат и малко след това - доза бързоусвоим протеин(в твоят случай, БЦАА).

Аз овеските ги ям, запарени с вода и стафиди.

А в нискомаслено 1,5%(или направо 0,1)дали няма да бъде по-добре,защото във вода за мен са ужасни.Мисля ,че 200гр мляко не е кой знае колко на ден.А за жълтъците-че аз почти не приемам протеини тогава -само от белтъците.Ядките са въглехидрат.Не е ли удачно да приемам и малко мазнини в диетата?

Град
    Sofia City
    Ядките и те са протеини, не се притеснявай. Просто взимаш четири белтъка и толкова.

Иначе цели яйца си яж колкото искаш, но през деня.

Интересно!
    Общо взето е добре!Вкарай малко зеленчуци-зеле например.Съдържа индоли които намаляват нивото на естрогена!
    Вкарай авокадо и ядки-мазнини!

А защо не правиш кардио не разбрах?
    Путките да мрът

Защото ходя на айкидо(бойно изкуство).Не е много приложимо,но се изисква много пъргавост е много изморително.Плюс това правим и силови,бягаме и тн.И го приемам за нещо като кардио.А и нямам някви шкембе и не искам главоломно да свалям, а да сваля максималано-без мускули.
    За зеленчуцеите вече съм го обмислил и ще ям зелева салата с моркови вечер.

Дам..разбирам

Виждам ,че тернираш 6 пъти в сседмица.Попринцип в почивните дни се приемат по - малко калории,но 6 пъти в седмицата тренировки не мисля , че ще са проблем ако консумираш същото
    А не ти ли писва да ядеш 1 и също?
    Путките да мрът

2 пъти в седмицата ям риба.
    Иначе писва,но аз си разнообразявам въглехидратите-картофи и ориз редувам,а месото-пиле и риба.За сега 4 дни съм на режима и нямам проблем.
    А точно поради тази причина в неделя правя чиитинг като не прекалявам-ям сандвичи за закуска,позволявам си нещо сладко ,но малко и тн.Но с граници.

Рецепта за Перуанска супа
    Продукти
    2000 мл бульон пилешки
    250 гр царевица сладка
    300 гр картофи
    100 гр лук кромид стар
    30 гр моркови
    1/4 гл. целина
    3 бр. магданоз корен

Приготвяне
    1.Сложете бульона да кипне
    2.Към него прибавете нарязаните картофи
    3.Посолете и варете до готовност
    4.Добавете позапържените лук, моркови и целина
    5.10 минути преди края на варенето сложете сварените предварително царевични зърна.
    Говнааааааааааа

Мега фен
    Харесва ми хранителния режим,но за жалост аз не мога да го спазвам,защото съм на общежитите,а и не мога да търпя еднаква храна... Аз мисля да наблягам от идната седмица на плодове,зеленчуци,рибка когато мога (няма къде да си я готвя),пилешко,картофи и ориз... Аз по принцип си имам нещо като програма,ще я напиша,защото може да ти е полезно нещо от нея (надали,но все пак).

Закуска - 10;00 - тостер със пилешко (почти само пилешкото изяждам)
    Обяд - 13;30 - ориз с зеленчуци/пилешко
    Следобед - 16;00 - малко парче риба/пълнозърнеста филия със сирене и домат
    17;30 - Jack3d
    18;00 - в залата
    19;30 - 2 банана с мандарина
    20;30 - ориз с зеленчуци/пилешко или някакви картофи с месо

23;00 - сън ;д
    I'm just a man,not Superhuman
    I'm not Superhuman,someone save me from the hate

I've gotta fight today to live another day...
    Speaking my mind today my voice will be heard today.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си