- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ташаци
Аве мъде, дай по-добре мъдури!Първоначално написано от DarkTemplar
![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Първоначално написано от Maceto96
Извинявай, до днешна дата си 14 годишна познах ли ? Подяволите дори си малолетна...
ДА ЖИВЕЕ МЛАДЕЖТА НА БЪЛГАРИЯ !
Не знам не искам да се правя на света вода ненапита, но аз на 14 години не съм си и помислял за секс, хем съм момче...
Ми значи нещо си недоразвит... Нормално на 14 да ти се е*е, обратното не е.Първоначално написано от FromAutumToAshes
Иначе е много готино да ти смучат и ближат ташаците, така свършвам 2 пъти по-бързо
Мда, семенници особено добре пасва на темата. Напомня ми за часовете по биология, когато учехме за растенията. СексиииПървоначално написано от ThisIsMe
~ Luv ya!
Ами че ти незнаеш ли ? - Ташаците или мъдете (пожелание на няколко човека по горе) са част от стъблото на папратите и се опрашватПървоначално написано от ThisIsMe
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
а по темата - на мен не ми е мног оприятно (лично мнение)![]()
Май някой не си е учил по ботаника![]()
Сега сериозно, просто тази дума не принадлежи в контекста![]()
По въпроса, да не е само спам: не са ми основен приоритет, но понякога и те получават внимание. Това, че не са толкова гладки ги прави по-трудни за засмукване от други части![]()
~ Luv ya!
Първоначално написано от TheAceOfLove
Какво несъвместимо има?
Семенници=тестиси.Прочети това- http://www.puls.bg/illnes/issue_237/
и се осведоми,че има общо с темата и това,което съм писала!
Леко ги ближа и леко засмуквам
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Никога не съм обичал да си играят с топките ми.
Много малко момчета, ако не и никои, се кефят на това да им смучат/лижат/хапяттопките и на една десета от това да им смучат пениса например. Никой не казва и дори симулира, да, като вашите фалшиви оргазми, за да не ви убие желанието.
![]()
Ох, хайде стига вече, че стана тъпо. Имах предвид, че едно е да говориш за анатомични части в научен стил, друго е в контекста на секса. Стана ми смешно, като си представих думата семенници, използвана в такава ситуация: "Мм, да ти посмуча ли сменниците?"Първоначално написано от ThisIsMe
Вече ми се отсмешни. Мерси за вниманието.
~ Luv ya!
Да ме чеше с нокти по каламбаците докато свири. Еееееее, мрем за тва, баце.
Temet Nosce
벨야카
хахахахахахахахаашПървоначално написано от umri
От вкъщи - в училище и от училище - вкъщи!Първоначално написано от Mario95
Всички е въпрос на възпитание - може по цял ден да е навън и с момчета, но да не го прави, а може и да излиза 1 път в месеца и да прави свирки на поразия...
![]()
Братле аз ся съм на 14 години и шибам поне по 1 път на ден а ти на 14 не си си помислял за секс.... нещо не се връзва. А тва момиче дето е писало преди теб, честно да си кажа не виждам нищо странно в това, че аз и 97 и 98 съм шлайфал, просто не си запознат с днешната младеж.Първоначално написано от FromAutumToAshes
По темата: не ми харесва някой да ми смуче ташака предпочитам да го лапне 5-6 пъти и айде в дивия..
някой ще ми каже ли кво значи ташаци?Първоначално написано от IloveLoko
A.D.I.D.A.S.
94 набор--- 16/17 годишни, по-приемливо е от 13/14/15...
А по темата, рядко го правя с уста, повече с ръце ;р![]()
Полека бе полека бе окапа се...Първоначално написано от IloveLoko
![]()
Andrez & Vesselin Live @ http://www.bizarrclub.eu/
Ми яко е да ти ближат ташака :Д
_______MONSTER:ENERGY___________