.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 59
    Голям фен

Защо приятеля ми иска тройка..

Ами вчера съвсем сериозно ми го предложи-не мога да го разбера-не му стигам,иска нова,нещо куца ли ? Или просто тъпа мъжка фантазия ? Той ми обяснява,че това било нормално и не е причината в мен,а просто го искал. Всички мъже ли са толкова ..... (зле)... извинявам се... ?

Повече от фен Аватара на Kurdokolenko
    Град
    Sofia City
    Каква тройка, с твоя приятелка или с негов приятел?
    Ho Ho Ho, I'm using tEh internet

Това НЕ е нормално за една сериозна връзка, когато държите един на друг.. съжалявам , но явно твоя приятел не е особено отдаден във връзката ви, щом иска да правите с друг човек секс, няма значение мъж или жена ще е.. не е нормално

Кога ти я поиска тая тройка бе, преди или след като си му разказала за силните си чувства към него А по темата : не, не всички мъже са такива
    - Луд съм мамо луд съм
    - Пиян си сине въри си лягай

Ако наистина смятате че връзката ви е сериозна да пойска тройка не нермално....
    Andrez & Vesselin Live @ http://www.bizarrclub.eu/

Не, не са всички муже зле, само твоя е такъв.

И да, щом иска да чука друга пред теб, определено не си му ангелче нито нещо кой знае колко специално.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Мега фен
    Не е нормално по принцип..Но не знам,на мене не ми харесва така или иначе тази идея Двама е купон три са путкокупон Бъзик де

Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    Не, не са всички муже зле, само твоя е такъв.

И да, щом иска да чука друга пред теб, определено не си му ангелче нито нещо кой знае колко специално.
    Точно точно ...... :P
    Andrez & Vesselin Live @ http://www.bizarrclub.eu/

Egregious! Мега фен Аватара на burpp
    Град
    Някъде, където мисловната дейност надделява незнаниет
    Ако се случи така, че започне да настоява за 3-ка му бий дуспата!

Повече от фен
    несички мъже са такива !

ние с моя наскоро правихме тройка с 1 приателка моя иии да, ревнувах ма беше някак ужастно вазбуждащо... мисля пак да опитам
    I aM a pArTeyH аНиМаЛ

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Поредна класна тема.. Поумней и няма да ти предлагат такива неща.

Голям фен Аватара на xinfamous
    Защо приятеля ми иска тройка..
    щото е баси кефа.
    Can It All Be So Simple ?

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Този твоят подиграва ли ти се?
    Пред твоите очи да прави секс с друга?
    Ако връзката ви е сериозна,то това което иска е крайно нетипично,а и предполагам болезнено за теб.Не вярвам да го одобряваш,ако беше така все пак нямаше да пускаш тема.И хайде сега да не бъркаме фантазиите с реалността.Фантазиите са си фантазии.Или да останат такива или Довиждане.Аз съм на този принцип.
    А относно това дали всички мъже са такива-не ,не са.
    Много е тъпо да слагаш всички под общ знаменател,независимо дали става въпрос за мъже или жени.Независимо дали е жена или мъж,всеки човек си е индивидуален и има различни предпочитания и разбирания.Това е сеедно да имаш 3 тениски-една некачествена,една обикновена и една на адидас,пума,найк и да казваш ,че всички тениски са еднакви.Или да имаш 4 лели,едната да е много добросърдечна,другата непрекъснато да спори с теб,третата да е доста наперена,а четвъртата да не ти обръща внимание,а ти да заявиш ,че всичките ти лели са еднакви.Хайде спрете се вече с тази полова дискриминация.Мъже или жени,всеки човек е идентичен.

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    Ако наистина настоява за тройка значи не държи достатъчно на теб и връзката ви!

Голям фен Аватара на xinfamous
    Цитирай Първоначално написано от ThisIsMe
    Ако връзката ви е сериозна,то това което иска е крайно нетипично,а и предполагам болезнено за теб.Не вярвам да го одобряваш,ако беше така все пак нямаше да пускаш тема.И хайде сега да не бъркаме фантазиите с реалността.Фантазиите са си фантазии.Или да останат такива или Довиждане.Аз съм на този принцип.
    Много е тъпо да слагаш всички под общ знаменател,независимо дали става въпрос за мъже или жени.Независимо дали е жена или мъж,всеки човек си е индивидуален и има различни предпочитания и разбирания.Това е сеедно да имаш 3 тениски-една некачествена,една обикновена и една на адидас,пума,найк и да казваш ,че всички тениски са еднакви.Или да имаш 4 лели,едната да е много добросърдечна,другата непрекъснато да спори с теб,третата да е доста наперена,а четвъртата да не ти обръща внимание,а ти да заявиш ,че всичките ти лели са еднакви.Хайде спрете се вече с тази полова дискриминация.Мъже или жени,всеки човек е идентичен.
    много си ограничена,bb
    Can It All Be So Simple ?

Цитирай Първоначално написано от Maltesiers
    ние с моя наскоро правихме тройка с 1 приателка моя иии да, ревнувах ма беше някак ужастно вЪзбуждащо... мисля пак да опитам
    ужасно се пише без Т...

еми не мога да го разбера, този тип поведение, може би имам някакви ценности![/b]

Цитирай Първоначално написано от xinfamous
    много си ограничена,bb
    а ти празноглав

Град
    Пловдив
    Доста момчета и момичета искат или си мечтаят за тройка с две момчета или две момичета.За някои това е за да разнообразят връзката си за други е израз на разкрепостеност и водене на по-пълноцен сексуален живот.А други може би са по-перверзни от всички останали?!
    Fashion and Styling

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Ще ви го кажа ясно и дано ме разберете. Това не се прави когато си обвързан. Не става.

Голям фен Аватара на kiki1991
    Град
    Ловеч/В.Търново
    Цитирай Първоначално написано от shell
    Ако наистина настоява за тройка значи не държи достатъчно на теб и връзката ви!
    да тъка че се замисли върху това и го разкарай...

Ограничени хора сте вие...всички...ако наистина го вярват това. Чел съм и съм слушал от познати такива истории, че направо понякога сам не мога да повярвам. Ако знаете колко хора със сериозни вързки и дори семейни си правят 3ки, оргии, суингове и т.н. ...Не било нормално. ВИЕ НЕ СТЕ НОРМАЛНИ И СПРЕТЕ ДА СИ НАБИВАТЕ ПРЕДРАЗСЪДАЦИТЕ НА ВИСЧКИ ОСТАНАЛИ ! Хайде всеки да си решава за себе си кое е нормално и кое не, вместо да питаме обществото със изгнилите "канони." Мислете и чувствайте самостоятелно хора !

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Някои хора още живеят в 18 век, а вече сме 21ви.

Град
    Варна
    Аз съм правила но нито едно от момчетата не ми беше гадже

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Много е тъпо да слагаш всички под общ знаменател
    Знаменателя е от доло, само казвам..
    Мъже или жени,всеки човек е идентичен.
    Идентичен значи еднакъв. Може би искаше да кажеш индивидуален?

он топик:
    Тройката е супер, ако ми се отдаде възможност бих правил без да се замисля, не ми пречи това да имам сериозна връзка и да искам тройка с момичето. Щом ти не искаш, има такива, които искат и няма проблеми. Не е причина това да скъсате, ако момчето иска да прави тройка. Като толкова не искаш, казваш не и това е.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си