- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо приятеля ми иска тройка..
Ами вчера съвсем сериозно ми го предложи-не мога да го разбера-не му стигам,иска нова,нещо куца ли ? Или просто тъпа мъжка фантазия ? Той ми обяснява,че това било нормално и не е причината в мен,а просто го искал. Всички мъже ли са толкова ..... (зле)... извинявам се... ?
Каква тройка, с твоя приятелка или с негов приятел?
Ho Ho Ho, I'm using tEh internet
Това НЕ е нормално за една сериозна връзка, когато държите един на друг.. съжалявам , но явно твоя приятел не е особено отдаден във връзката ви, щом иска да правите с друг човек секс, няма значение мъж или жена ще е.. не е нормално
Кога ти я поиска тая тройка бе, преди или след като си му разказала за силните си чувства към негоА по темата : не, не всички мъже са такива
- Луд съм мамо луд съм
- Пиян си сине въри си лягай
Ако наистина смятате че връзката ви е сериозна да пойска тройка не нермално....![]()
Andrez & Vesselin Live @ http://www.bizarrclub.eu/
Не, не са всички муже зле, само твоя е такъв.
И да, щом иска да чука друга пред теб, определено не си му ангелче нито нещо кой знае колко специално.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Не е нормално по принцип..Но не знам,на мене не ми харесва така или иначе тази идеяДвама е купон три са путкокупон Бъзик де
![]()
Точно точно ......Първоначално написано от MakeMeLaugh
![]()
![]()
:P
![]()
![]()
Andrez & Vesselin Live @ http://www.bizarrclub.eu/
Ако се случи така, че започне да настоява за 3-ка му бий дуспата!
несички мъже са такива !
ние с моя наскоро правихме тройка с 1 приателка моя иии да, ревнувах ма беше някак ужастно вазбуждащо... мисля пак да опитам
I aM a pArTeyH аНиМаЛ
Поредна класна тема.. Поумней и няма да ти предлагат такива неща.![]()
щото е баси кефа.Защо приятеля ми иска тройка..
Can It All Be So Simple ?
Този твоят подиграва ли ти се?
Пред твоите очи да прави секс с друга?
Ако връзката ви е сериозна,то това което иска е крайно нетипично,а и предполагам болезнено за теб.Не вярвам да го одобряваш,ако беше така все пак нямаше да пускаш тема.И хайде сега да не бъркаме фантазиите с реалността.Фантазиите са си фантазии.Или да останат такива или Довиждане.Аз съм на този принцип.
А относно това дали всички мъже са такива-не ,не са.
Много е тъпо да слагаш всички под общ знаменател,независимо дали става въпрос за мъже или жени.Независимо дали е жена или мъж,всеки човек си е индивидуален и има различни предпочитания и разбирания.Това е сеедно да имаш 3 тениски-една некачествена,една обикновена и една на адидас,пума,найк и да казваш ,че всички тениски са еднакви.Или да имаш 4 лели,едната да е много добросърдечна,другата непрекъснато да спори с теб,третата да е доста наперена,а четвъртата да не ти обръща внимание,а ти да заявиш ,че всичките ти лели са еднакви.Хайде спрете се вече с тази полова дискриминация.Мъже или жени,всеки човек е идентичен.
Ако наистина настоява за тройка значи не държи достатъчно на теб и връзката ви!
много си ограничена,bbПървоначално написано от ThisIsMe
![]()
Can It All Be So Simple ?
ужасно се пише без Т...Първоначално написано от Maltesiers
еми не мога да го разбера, този тип поведение, може би имам някакви ценности![/b]
Доста момчета и момичета искат или си мечтаят за тройка с две момчета или две момичета.За някои това е за да разнообразят връзката си за други е израз на разкрепостеност и водене на по-пълноцен сексуален живот.А други може би са по-перверзни от всички останали?!
Fashion and Styling
Ще ви го кажа ясно и дано ме разберете. Това не се прави когато си обвързан. Не става.
да тъка че се замисли върху това и го разкарай...Първоначално написано от shell
Ограничени хора сте вие...всички...ако наистина го вярват това. Чел съм и съм слушал от познати такива истории, че направо понякога сам не мога да повярвам. Ако знаете колко хора със сериозни вързки и дори семейни си правят 3ки, оргии, суингове и т.н. ...Не било нормално. ВИЕ НЕ СТЕ НОРМАЛНИ И СПРЕТЕ ДА СИ НАБИВАТЕ ПРЕДРАЗСЪДАЦИТЕ НА ВИСЧКИ ОСТАНАЛИ ! Хайде всеки да си решава за себе си кое е нормално и кое не, вместо да питаме обществото със изгнилите "канони." Мислете и чувствайте самостоятелно хора !
Аз съм правила но нито едно от момчетата не ми беше гадже![]()
Знаменателя е от доло, само казвам..Първоначално написано от ThisIsMe
Идентичен значи еднакъв. Може би искаше да кажеш индивидуален?Първоначално написано от ThisIsMe
он топик:
Тройката е супер, ако ми се отдаде възможност бих правил без да се замисля, не ми пречи това да имам сериозна връзка и да искам тройка с момичето. Щом ти не искаш, има такива, които искат и няма проблеми. Не е причина това да скъсате, ако момчето иска да прави тройка. Като толкова не искаш, казваш не и това е.