Здравейте,незнам дали тази тема е точно за тук,сигурна съм,че доста ще ме напсуват и овациите няма да липсват,но искам да ми помогнете с литературата и се обръщам към всички тийнчета на сайта,защото по темите,които четох,давате страхотни отговори..и така ще карам по същество,искам някой,който е на "Вие " с "Крадецът на праскови",причината,че моля за това-не е,че ме мързи,а просто нямам никакво време да си прочета 15-те страници в учебника и да направя план,защото отивам при доктора си,а утре задължително трябва да отида на училище и ако се прибера към 22:30 тази вечер..напоена с хапчета,няма да направя нищо..та искам някой,който има текста пред себе си,да ми помогне с планче+точки..аз съм си го почнала,но след минути излизам и...става дума,че ми трябва план,който да се води по текста,да е максимално сбит,25 точки най-много и долу-горе доо 12-тата 13-тата глава на разказа..ако не сте ме разбрали става дума за:
1.Евакуацията.
2.Миналото се е превърнало в забързано ежедневие.
3.Уморената,тягостна природа.
За нещо подобно говоря,само трябва да си намерите текста,защото ми трябва план,а не анализ..
Надявам се да ми помогнете,с голямо удоволствие бих гледала филма,но,когато оздравея и съм максимално трезвена ;д (в кръга на шегата)