.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Град
    София

Джон Толкин

Здравейте.Какво мислите за този автор ? Някой чел ли е негови книги и коя според него е най-добрата ? Питам,защото чух,че е нещо като основател на жанра фентъзи,а си търся някакво добро фентъзи различно от Здрач,дневниците на вампирите и всякакви други меко казано "ташаци"

За "Властелинът на пръстените" да си чувал ? ("Хобитът" също не е лош)

Град
    София
    Мм,гледал съм филма,аз от там разбрах и за този автор,но Властелинът на пръстените е 3 части по 1000 страници по 30 кинта книгата

Супер фен Аватара на someonerandom
    Ами като чуя Толкин аз лично се сещам точно за Властелинът на пръстените и за Хобитът.
    Иначе за интересни фентъзита виж http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#7667353
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Голям фен Аватара на jeezloxxy
    у-а-у
    Още един престъпник."Властелинът" е ...просто трябва да се прочете,а "Билбо Бегинс или дотам и обратно",т.е "Хобит" е първата част,която е много по-малка и предполагам-не толкова скъпа.

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    'Властелинът' е невероятна.Ако харесваш митология,може и 'Легенда за Сигурд и Гудрун' да прочетеш,макар че не знам дали е преведена на български.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си